5 octombrie 2009

Ashley si-a vospit parul!


Frumoasa Ashley Greene ne-a anuntat pe Twitter ca tocmai si-a vopsit parul.Iata mesajul ei :"Mi-am ascultat impulsul si mi-am vopsit parul.Aproape a ajuns rosu,dar m-am hotarat asupra unei culori care sa nu-l faca pe agentul meu sa planga.Noroc ca la filmari port peruca.Prima data m-am dus intr-un magazin cu peruci,dar a fost inchis,asa ca m-am hotarat sa-l vopsesc."

Sunt foarte curioasa sa-i vad noua infatisare.Voi ce parere aveti despre gestul ei?

11 comentarii:

  1. E viata ei ..si daca ea vrea sa isi vopseasca parul ..e alegerea ei ! Cred ca o sa ii stea bine pentru ca are niste tresaturi ale fetei frumoase !!

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm..sunt curioasa sa vad cum a iesit :>

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte tare, imi place si de ea si de kris au curaj sa se joace cu infatisarile lor ... de abea astept sa vad poze, sunt sigura ca va arata super :)

    RăspundețiȘtergere
  4. vaai eu ador schimbarile de look..si eu imi schimb culoarea foarte des,aqm sunt un fel de portocaliu si vr sa ma fac rosie sau blonda..hmmmm:-?:)))cred k ii sta super:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. ce tareee. o sa-i stea bine cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  6. WoW sunt curioasa cum ii sta dar cred ca o sa arate minunat lafel ca intotdeauna. dar nu mar supara niste fanficuri !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. ..e interesanta oricum! si cu un castron in cap, si tot arata bine..! asa e stilul ei:)....bineinteles pentru anonim, asezonata cu niste fan-ficuri!!! dap:)

    RăspundețiȘtergere
  8. scz ca sunt offtopic dar vroiam eve sa-mi pui si mie blogul pe site si nu stiu daca ia primit mailul de atsa zic sa iti las linkul si aici! daca e pe urma poti sa stergi mesajul ca nu e la subiect http://visandcuochiideschisi.wordpress.com/capitolul-13/
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. dar ea nu s-a vopsit niciodata,nu?adica avea culoarea ei naturala inainte??

    RăspundețiȘtergere
  10. imi placea mult cum ii statea dar sincer mie imi place mult actrita shi la cat e de frumoasa cred ca shi cheala iar sta bine :)):)) intradevar este foarte foarte frumoasa :X

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.