6 octombrie 2009

Fanficuri - noi si continuari

Hey
Cred ca va era dor de niste povesti noi.
Daca va place vreunul din ficuri, lasati un comment ca sa incurajati autorul sa-l continue!
Fiica Amurgului de Jane X - AICI - Jane pleaca din Romania si ajunge in Forks unde devine vampir si isi descopera puterile.
Minciuni de Diana - AICI - Bella este vampir in Forks si intra in conflict cu familia Cullen.
Suflete pereche de Ioana - AICI - Bella este o rebela si are misiunea de a ucide vampiri.
Sufletul pereche de Lisa - AICI - Bella si Edward citesc amandoi ganduri.
Povestea ce nu trebuie spusa de Andyx - AICI - Continuare Zori de zi .

CONTINUARI:
Wide Awake
- capitolele 13 si 14 traduse de Delia - AICI
Cristal Hearts de Oana - pana la cap. 36 - AICI
Printre Umbre de Ale - pana la cap. 10 - AICI
Un scenariu nou de Gabrielle - pana la cap. 8 - AICI

Enjoy!

34 de comentarii:

  1. cate fanficuri:X:X:X...deabia astept sa le cites:X..multumim eve:X:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si fata cu ochii de aur?de abia o asteptam unde e?:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci...e Cristal Heart..nu Cristal Hearts:)):)):))..nu m-am suparat si sper sa nu te superi nici tu pe mine ca iti zic...chiar m-a amuzat :)):))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mai inventeaza oamenii in ziua de azi...
    Daca tot acceptati fanficuri de genul asta, vreau sa va intreb cv: v-ar interesa si fanficul
    pe care l-am gasit:povestea spune ce s-ar fi intamplat daca bella ar fi sarit de pe stanca aia cu jacob si alice nu ar fi vazut asta?
    Ce credeti ?
    P.S.:never think/imposibl???
    Eve, Andru, vreo veste de la fanficurile voastre?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ms mooolt pt fanficuri :X

    RăspundețiȘtergere
  6. iar s'a apucat altcineva de tradus wide awake ? :|

    RăspundețiȘtergere
  7. wow! cate fan-ficuri!!!
    @anonim: daca vrei sa-ti umpli timpul cu cv citeste si tu interviul acordat de eve despre never think:
    http://iloveneverthink.wordpress.com/2009/10/06/interviu-eve/

    RăspundețiȘtergere
  8. de nu o lasati pe alexandra sa termine ea ce a inceput... dak a-ti citit cap 11-12 la sf scrie k vrea sa fie macar anuntata ca sa nu se mai straduie degeaba sa traduca si cand termina sa vada aici ce a tradus si ea... va treziti voi hop-top sa traduceti cap 13-14 k asa vreti voi... fata aia pierde timp pt a traduce si a posta wide awake.. si voi va bateti joc de munca ei.. dak aveti plcerea de a citi singuri.. faceti asta pt voi si nu va mai apucati de munca altuia.. si oricum a mai zis cineva iar eu repet... nimeni nu traduce si se exprima atat de bine cum o face alexandra.. asa k nu va mai bagati si voi botul ca matele...

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexandra a zis ca nu vrea sa mai posteze pe acest site. sunt cititori (de exemplu eu) care nu intra decat pe acest blog si pentru ei faptul ca altcineva s-a hotarat sa traduca si sa posteze AICI inseamna foarte mult.
    Ii multumin Alexandrei pentru ce a facut si daca se va razgandi o asteptam cu drag sa continue traducerea, dar intre timp traducerea Deliei e mai mult decat binevenita :)

    RăspundețiȘtergere
  10. iii toatee fanfikturile sunt frums:X
    adoorabile sa le continue toti k sunt prea frumoase:);)

    RăspundețiȘtergere
  11. ador toate fanficurile..dar imi place fanficul suflete pereche (in care bella citeste ganduri la fel ca edward

    RăspundețiȘtergere
  12. uffff... din partea mea puteti sa va si bateti... mi-se pare k este aceiasi.. indiferent cine ar traduce..
    As vrea sa stiu si eu cand o sa apara urmatoarele fanficuri: viata dupa moarte; speranta nu moare; rosalie; alice; speranta neasteptata; forever freinds si imposibil... va rogggg

    RăspundețiȘtergere
  13. nu e corect...alexandra eu vreau wide awake tradus de tn.cum pot sa fac si eu rost de el? id de mess ceva?

    RăspundețiȘtergere
  14. Lisa scrie te rog cu o culoare mai inchisa. In rest e ok ,e frumos .te pupic .papa

    RăspundețiȘtergere
  15. hmm...Lisa am si eu o intrebare ptr tine...Daca aman2 citesc gandurile de ce Edward nu a citit in mintea ei ce avea degand sa ii spuna...sau decat ea avea "talentul" asta sa le citeasca tutror gandurile mai putin a lui?:|

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna intrebare...dar ai sa vezi in cap 2...o sa scriu in continuare..dar nu stiu cand..pt ca e nebunie la sc mea...in perioada asta se dau multe teste care...din pacate..se trec in catalog
    Lisa

    RăspundețiȘtergere
  17. adev... Alexandra, te intelegem perfect daca nu mai vr sa traduci wide awake.. pt ca se mai baga cineva in munca ta.. dar plz.. pt cn este fanul tau adevarat (eu nu am cit caoit care nu au fost traduse de tine) plz da-ne si noua idu tau de mess macar sau fa-ti u un blog personal, in care sa postezi traducerea ta, ca sa te putem urmari pe tine!

    Si pt cele dintre voi care va bagati peste munca Alexandrei, faceti ceva onorabil, dar sa stiti ca mai sunt inca mii de fanficuri care ar putea fi traduse, si care merita sa fie traduse! Profitati ca toate vrem Wide Awake si va bagati in fata!!Multumim dar nu avem nevoie! Eu o vreau pe alexandra:((:*

    RăspundețiȘtergere
  18. ....ms eve ca mi-ai postat ff...
    Lisa

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru Adutza. Sunt Alexandra.
    Am continuat cu traducerea, sa stii. O gasesti pe alt blog, unde gasesti si traducerea celuilalt fic pe care am inceput sa il traduc, crede/ma ca e superb, cel putin mie imi place enorm.
    Blogul este www.twilight2you.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc mult Alexandra! Esti o scumpa! te pupik! App, imi place de tn ca persoana, daca ai timp sa iti mai faci o amica, si vr sa mai vb cu cineva, baga idu meu in lista ( diva_adutza )sau lasa u printr-un comentariu idu tau.. ( ma gandeam daca nu vr sa il dai sa iei u idu meu).. daca nu, iti multumesc oricum foarte mult si te voi urmari in continuare! Pup! :*
    App, am si eu un fanfic, de fapt este cartea a 3-a din Zori de Zi dpdv al lui Edward - nu imi fac reclama fetelor, doar ma gandeam ca in timpul liber, asteptand fanficurile noastre preferate, sa va mai uitati si pe capit. mele... incerc sa fiu cat mai dedicata ficului , si il tratez cu seriozitate.. si sper ca va va placea, celor care il cititi pe viitor.. ca sa intrati pe blogul meu unde am postat fanficul, dati doar click pe numele meu (Adutza).

    Sper ca v-a placut si desenul de aici dp stiritwilight, este facut de mn:D

    Va pup pe toate, si in special pe Alexandra, si pe Eve si Dragana ca tin blogul asta, pe care il vizitez zilnic de vreo .. n ori:))
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  21. Fata cu ochii de aur, pentru cine intreba, nu va mai aparea pe acest blog din cauza ca Eve a refuzat sa il publice in continuare. Insa il gasiti pe acelas blog pe care gasiti si continoarea de la wide awake tradus de Alexandra si anume http://twilight2you.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Stai stai stai...
    Sa inteleg,voi nu sunteti in stare sa cititi in engleza.Ok,strange dar ok.Voi vreti pe tava tot,adik sa traduca altu'(aici alexandra si cine mai traduce)pt voi.
    Ooook...
    Toate bune si frumoase, pana cand incepeti sa va certati ca il traduce cnv...
    Am ratat cv?!
    P.S.:Multumesc mult anonimului care mi-a dat sa citesc interviul cu eve, multumesc moolt!

    RăspundețiȘtergere
  23. alexandra pls nu le baga in seama pe cele care vor sa traduca si ele wide awake.
    esti ceam ami buna la tradus acest fan fic pls posteazal dinou si aici te rog

    RăspundețiȘtergere
  24. fan ficul meu nu e :( in fine, ce va certati atit, fiacare traduce ce vrea cum vrea, cind vrea si unde vrea. Pe cei care ii supara traducerea wide awake de carte alte persoane sa nu citeasca. Atit de copii. eve, intereant interviul tau. You become a star! ;) felicitari tuturor celor ce scriu fan ficuri. :P ( sau traduc :P)

    RăspundețiȘtergere
  25. mijto fanficuri-sper sa le continuati mai ales suflete pereche;)

    RăspundețiȘtergere
  26. EU ador enorm de mult fanficul pe care il traduce Alexandra pe twilight2you. Dragoste din nimic se numeste. Devin obsedata de acest fic. Este pur si simplu extraordinar. La fel de frumos ca si Wide Awake. Daca va intereseaza sa-l cititi, intrati pe www.twilight2you.blogspot.com . In fiecare zi traduce cate un capitol. Eu una mi-as dorii sa posteze si linkul cu ficul in engleza pt ca eu sunt mai nerabdatoare de fel, dar si asa merge. Oricum, chiar daca l-as fi citit in engleza, tot nu as fi renuntat la traducerea Alexandrei. Oricum nu cred ca va posta linkul cu el in engleza de frica sa nu-i fure cineva munca inca o data si o inteleg. Si eu as face la fel.

    RăspundețiȘtergere
  27. @ alexandra
    Am inteles ca te-ai suparat ca altcineva a tradus fanficul, am inteles ca ai vrut sa il postezi altundeva dar ca sa zici ca gata nu mai vrei sa fie postat la eve si dragana pe blog si apoi sa postezi linkul la site-ul pe care il postezi acum, chemand lumea pe acel blog mi se pare NESIMTIRE curata.. atata ipocrizie imi provoaca greata.
    cand te-ai descris ai uitat sa precizezi ca si lipsa de bun simt e una din "calitatile" tale.
    (daca citesti mesajul asta poti sa iti pastrezi parerea si indignarea pentru tine, nu am altceva de adaugat si nu am chef de dezbateri pe tema nesimtirii de care dai dovada acum. e un fapt, nu o presupunere)
    o seara buna tuturor,
    malina

    RăspundețiȘtergere
  28. NESIMTIRE se numeste ceea ce le fac moderatoarele acestui blog traducatorilor de ficuri si celor care scriu!! Nu ce a facut Alexandra.
    Alexandra, noi te sustinem intru totul, nu baga in seama rautatile astea!!

    RăspundețiȘtergere
  29. aaa, deci acum de vina sunt eve si dragana ca va dati toti in spectacol pe blogul lor???!

    nu as fi vrut sa ma bag in discutiile voastre infantile, dar felicitari anonim, acum "nesimtirea" ta nu are margini! daca a fost un concurs despre cat de "nesimtit" poate fi un fan twilight tu sigur ai castigat cu mult in fatza celorlalti!

    nu vrei tu sa iti iei jucariile si sa pleci de pe blogul lor, daca ai tupeul sa le faci "nesimtite"?

    cred ca cearta va apartine voua nu moderatoarelor, asa ca eu zic sa va masurati cuvintele.

    PS: imi cer scuze pentru limbajul folosit, citam doar "personalitatile" de mai sus

    RăspundețiȘtergere
  30. pentru anonimul de mai sus care vreoia sa ficesca in engleza "dragoste din nimic". trebuie pur si simplu sa cauti in google! uite aici gasesti povestea: http://www.fanfiction.net/s/4060407/1/Making_Love_Out_Of_Nothing_At_All

    RăspundețiȘtergere
  31. Ms, Ms, Ms...esti super!:X

    RăspundețiȘtergere
  32. super sa shi terminat fata cu ochii de aur shi partea a doua :)) :)) mai intrazti shi pe alte bloguri :)):P

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.