19 octombrie 2009

Fictiune - noua rubrica

Pentru ca din ce in ce mai multi scriitori prefera sa isi creeze propriile personaje si lumi fara legatura cu Twilight, o sa le publicam povestile in postari separate, de fictiune originala.

Daca vreti sa ne trimiteti, regulile sunt aceleasi: un mail la adresele noastre de contact care sa includa numele, atasamentul sau linkul, si rezumatul.

Spor la scris si cat mai multa inspiratie!

Adina a scris Lumi paralele despre Natalia, o fata obisnuita care afla de existenta vampirilor si se vede nevoita sa se descurce intr-o lume noua, plina de fiinte supranaturale.

Luiza si Andreea au scris Impossible Love and Friendship despre o relatie complicata, despre tradare, despartire si uitare.

Rocs a scris Green Strawberry Dream despre Strawberry, o fata care pleaca intr-o excursie si are parte de aventuri neasteptate.

Veronique a scris Iarta-mi visarea despre o relatie in care amandoi au anumite puteri, dar nu afla asta decat atunci cand el o inseala iar ea isi da seama ca poate sa ii citeasca gandurile.

Theo Cullen a scris O straina despre o fata Jessie (18) care primeste o bursa la New York. Este foarte incantata, dar noile bucurii atrag si noi responsabilitati asupra ei. Isi cunoaste printul, descopera ca se poate imbata de doua ori in trei zile, ca poate fuma un pachet de tigari in trei ore si ca poate sa isi seduca propriul director... Si totusi..nu totul e roz si frumos...fiecare are propriul sau demon, propriul sau trecut intunecat....

CONTINUARI:
Ne intalnim in vis de Stefania - pana la capitolul 12

Multumim Theo Cullen pentru header.

8 comentarii:

  1. Sper sa va placa header-ul..l-am facut gandindu-ma la cat de devotate sunteti acestui blog si fanilor de pretudindeni.

    Love,
    Theo~

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca blogul se numea stiri twilight,nu?
    Asta nu mi se pare nimic,dar absolut nimic,legat de twilight!
    Come oooon!
    Asta mai lipsea!
    Sa transformati blogul asta cool intrun loc in care toti isi expun "capodoperele lor uimitoare"!
    C.S.Z.!

    RăspundețiȘtergere
  3. (anonimul de mai sus):
    Si alta poza cu edward(de preferinta una cand nu e trist!)nu aveti?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. (tot eu)
    SI NEW MOON=LUNA NOUA NU LUNA PLINA!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. mai anonim, ce haios esti. poate mai scrii 10 comentarii. iti dau o veste proasta, fetele fac ce vor ele, nu ce vrei tu, iar rubrica aceasta mi se pare originala si geniala. bravo fetelor. iar headerul este foarte reusit. ;) bravo theo. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Damn! Mereu se trezeste un destept/ o deseapta sa comenteze aiurea si "in gol". Ei, uite [no offens Theo], dar de data asta a iesit header-u foarte misto. Si ce scriem/ citim noi, e treaba noastra. Daca se leaga 1% cu Twilight e super misto, si garantat tăte fetele s'au inspirat de la serie. Taci, ca puţi:D

    RăspundețiȘtergere
  7. ThEo vreau sa iti spun ca m-ai surprins si imi place Headerul...chiar ma gandeam ... nu il mai schimba nimeni? :)) Arata foarte bine! Multumim si FELICITARI! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. rubrica este fff original ca si toate chestiile inventate dde fete de altfel:)
    so...mie imi place
    si theo...bannerul este super!te pricepi!bv>:D<

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.