5 octombrie 2009

Gil la Native American Music Awards

Gil Birmingham ne-a oferit pe profilul lui de Facebook cateva poze noi cu el de la Native American Music Awards,unde acesta a participat.

Sursa

13 comentarii:

  1. bn mai asteptam dar te rog pana diseara posteaza un fanfic ceva

    RăspundețiȘtergere
  2. vrem fanficuri (vreau imposibil)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu vreau wade awake sau ma multzumesc shi cu altceva ...daca nu stiatzi .....sa shi terminat un fanfic ..printre umbre iar voi de la cap nu atzi mai postat :)):)) va facetzi treba ff bn nu am ce sa spun

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant dar vreau fanficuri vreau WIDE AWAKE nu mai am rabdare pna diseara va rog mai postti FANFICURI !!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. hey..trebuie sa mai asteptati putin pana diseara cand intra eve si va posta ficurile :D!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiu ce tot aveti cu ficurile, inteleg ca va plac dar asta e blog de stiri in primul rand - dupa cum ii spune numele: StiriTwilight.. poate ma insel eu, dar mie asa imi pare.
    cand e cazul (cand apar fanficuri noi si sunt gata de postat) se posteaza si fanficuri, dar pana atunci multumiti-va cu ce primiti - de exemplu sunt multi care nici nu citesc fanficurile si intra pe site doar pentru stiri.. ar trebui si ei la articolele cu fanficuri sa isi manifeste nemultumirea cerand stiri noi?
    atunci haideti sa fim toti nemultumiti ca asa ne sta cel mai bine nu???
    unii chiar nu gandesc inainte sa comenteze, asta e clar. aveti nemultumiri sau cereri, sau sugestii, le scrieti fetelor pe mail si gata, nu mai provocati lumea sa coemnteze tot gresit ca voi.
    si daca vreti sa comentati de fanficuri macar scrieti in articolele de acelasi fel!

    RăspundețiȘtergere
  7. FIECARE SPUNE CE VREA SHI UNDE VREA ...NU VA PLACE NU MAI CITITZI ALTE COMMENTURI

    RăspundețiȘtergere
  8. ar fi mai simplu o singura persoana sa nu scrie un coment stupid, decat 100 de vizitatori sa se chinuie sa il ignore.. dar unde nu e cap e vai de tastatura!

    RăspundețiȘtergere
  9. eu nu intzeleg dc comenteaza ...s-au trezi cateva sa comenteze ..fiecare spune ce vrea ...shi aici nu atzi spus voi ca intratzi sa comentatzi pozele ? dar asta este nici voi nu stitzi ce spunetzi

    RăspundețiȘtergere
  10. eu as propune moderarea comentariilor ca sa nu mai existe astfel de certuri absurde. (daca alfel nu ajungeti la un acord comun si nu incetati cearturile de orice fel)
    eve, dragana, pe blogspot se poate face asta?
    asa asteptati dragilor o zi-doua sa va apara comentariile pe blog si poate va ganditi de 2 ori la ce sa scrieti. deja va certati nu doar pe comentariu in sine ci si de ce comentati. aiurea...

    cat despre actorul din articol am observat ceva: in film parea sa conduca el o masina atunci cand ajunge acasa la bella si ea e cu edward, au gresit ei? sau mi s-a parut mie?.. sau se presupune ca masina lui e speciala pentru oameni cu hancicap? oricum cand citeam cartea imi imaginam pe cineva care sa semene cu el, au ales bine actorul in film.

    RăspundețiȘtergere
  11. ....pai ma gandesc ca e un lucru frumos sa aflam ca Gill canta, poate vom avea si ocazia sa ascultam cate ceva, nu? ....asezonat, bineinteles la un fan-fic..:)...apropo de actori-cantareti, cine e din Arad? ati fost la concertul lui Kevin Costner?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.