10 octombrie 2009

Interviu cu Rob + poze


Revista TU a publicat un interviu cu Rob,de cand acesta a fost la Festivalul de la Cannes.
Robert,cum te simti stiind ca foarte multe fete din lumea asta viseaza la tine?
Sincer,cred ca totul face parte din iluzia asta creata de film.Nu am facut nimic extraordinar ca sa devin faimos.Totul revine la acele 5 minute de emotie pe care tu le transmiti spectatorilor.Asteptarile,visele,fanteziile,totul este o mare iluzie.Eu sunt un tip cat se poate de normal.
Te bucuri de privilegile aduse de meseria ta de actor,aparitile pe covorul rosu?
Imi place ca pot sa calatoresc prin lume,si mai ales ca pot sa participic la evenimente importante,cum este si Festivalul de la Cannes.E placut sa ai 5 minute de celebritate,dar in acelasi timp vrei sa ai si o viata normala.
Ce a fost cel mai greu pana acum?
Sa infrunt multimile.Sunt foarte timid.Cand merg pe strada si stiu ca toti oamenii de acolo se uita la mine si-mi striga numele,devin paranoic.Nu pot sta intr-un loc mai mult de 20 de minute,ca vestea circula repede si ma trezesc inconjurat de paparazzi.
Spune sincer acum,te-a ajutat in vreun fel celebritatea sa le cuceresti pe fete?
(rade).Da si nu.La inceput,fetele se simt atrase de asta,dar apoi realizeaza ca nu sunt decat un om simplu,cu bune si rele,si sunt dezamagite.Sunt ca si restul barbatilor,nu ma pot schimba in functie de preferintele tuturor,sunt eu!Gasesc multe fete care au idei preconcepute sau fictive despre mine si asta poate fi o problema.Trebuie sa recunosc,inainte sa devin faimos,credeam ca celebritatea ma va ajuta in cucerirea fetelor,dar nu e atat de usor pe cat pare,in final,daca iti place cineva,tot trebuie sa muncesti din greu ca sa fie al tau.
Ce alte lucruri ai mai invatat?
Ca trebuie sa am mare grija ce spun si cat spun.Am invatat sa nu spun prea multe.Dar asta e valabil pentru oricine,trebuie sa gandesti inainte sa vorbesti.
Inafara de meseria de actor,ce ti-ar placea sa fi?
Muzician.Sunt fascinat de muzica.O iubesc,e pasiunea mea.Cred ca as fi foarte fericit langa un pian.Mi-as putea castiga existenta din asta.
Esti constient ca viata ta se schimba definitiv?Multumita "Twilight" poti obtine ce rol vrei.
Da,dar cateodata incerc sa nu ma prea gandesc la asta pentru ca ma sperie.Am impresia ca totul se intampla atat de repede,incat nici nu am timp sa analizez fiecare lucru in parte.Poti sa-ti alegi un rol la 5 ani,sau poti sa-l faci pe primul care iti este oferit.Dar asta depinde daca vei ca lumea sa-si aminteasca de tine sau nu.
Multa lume vorbeste despre cat de superb esti.Esti de acord cu asta?
Nu prea(rade).Cand ma gandesc ca nici nu am vrut sa ma duc la auditi pentru "Twilight" ca stiam ca nu am nici o sa sansa sa fiu ales.Eu il vedeam pe Edward interpretat de un model,cu un corp perfect si cu abilitati fizice.Si eu nu ma incadrez la nici o categorie.Dupa ce am vorbit cu prieteni mei mi-am zis sa incerc.Si uite-ma acum aici.
Cum stai la capitolul iubire?
Nu sunt foarte norocos.Nu am fost indragostit cu adevarat,dar incerc sa fiu pe cat de romantic poat.Acum doi ani puteam sa abordez orice fata,dar nici una nu era interesata de mine. Daca gasesc fata perfecta,stiti ce o sa fac?O sa-i scriu mii de scrisori de dragoste!
Mai canti?
Da,cand am timp liber.Inainte,cantam mult.Imi imaginam ca o sa devin un muziciam faimos candva.Cant la pian de la varsta de 5 ani,muzica a avut un rol foarte important in viata mea.
Ce ai in comun cu Edward?
Nu stiu,sunt timid si emotiv.Am si puteri supranaturle(rade),nu,glumesc,nu am asa ceva,sunt un om normal.
Am mai gasit cateva poze noi cu Rob de la sedintele foto.


10 comentarii:

  1. e minunat .....:X ..e atat de simplu si totusi atragator . Imi place a 3 poza de la sedinta VF. :X

    RăspundețiȘtergere
  2. o da! super pozele...dar cel mai mult imi place ultima de pe primul rand :X:X:X si ultima de pe randul al doilea :X:X :D

    interviul e ok desi in cam toate interviurile il intreaba aceleasi chestii...e greu de gasit o intrebare noua 8-| :)) dar imi place la nebunie cand zice: " Daca gasesc fata perfecta, stiti ce o sa fac?O sa-i scriu mii de scrisori de dragoste! :X:))

    RăspundețiȘtergere
  3. imi placa e 3a poza de pe al 2lea rad, unde sta rob la pian.. e favorita mea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamneeeeee , ce frumos e . imi lasa gura apa,vorba lui Laurentin New Moon.

    RăspundețiȘtergere
  5. rob este superb,clar nici un alt actor nu putea fi edward....btw..stiti k dak scrieti p google ''cel mai frumos barbat din lume'' o sa apara poze cu rob?:))chiar e cel mai frumos din lume:X:X:Xcu toate k el nu crede asta

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumos si modest vorbeste mmmmmmm;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Esteee asa de dragut . :X toate pozele au iesit absolut superb, cum atfel? >:D< . Cand il vad zambind ma lasa picioarele. Si imi place ca e asa de romantic. :X

    RăspundețiȘtergere
  8. YAP...HE'S THE BEST!
    SI DAAAA.ARIANA SI EU ADOR POZA AIAAA:X:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce prostut e!
    Eu il ador tocmai pt ca e timid, amabil, modest si doamne, arata asa de H.O.T. !!!
    Si are are niste ochi...
    Nu vad un Edward mai perfect !
    Si ma doare in cot ca nu e un ciudat cu superputeri care bea sange !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Este genial indeferent de ce ar spune. Farmecul lui consta in modestie,timiditate.Este clar un actor cu un mare talent si sigur v.a ajunge departe.


    p.s. poza la pian este perfecta.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.