1 octombrie 2009

Kristen in Interview Magazine

Numarul nou al revistei Intreview Magazine o are pe coperta pe Kristen.


Ce parere aveti despre poze?
Sursa

36 de comentarii:

  1. simcer putin km creepy...deci yo sincer nu cred k o prinde deloc atitudinea asta de "bad girl" si nici look'ul,mi se pare prea agresiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. poi...ce pot sa spun...lol? mi se pare cam ...scary? nu stiu ce sa zic...

    RăspundețiȘtergere
  3. in ultima poza mi se pare ca parul ei seamana cu al lui rob din niste poze :))

    RăspundețiȘtergere
  4. kristen arata ca draku in pozele astea....chiar nu inteleg de ce a trebuit sa se tunda si sa se vopseasca bruneta...tunsoarea nu o avantajeaza de loc...

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru film a trebuit sa se tunda asa...nu e dupa ea..trebuie sa faca ce i se spuna ..din pacate

    RăspundețiȘtergere
  6. stiu ca este pentru film dar macar putea sa isi puna peruca...in eclipsa arata ca draqu cu peruca aia...

    RăspundețiȘtergere
  7. e km dark in pozele astea kristen...sh mi se pare vulgara...nu imi mai place de ea,nu mai e fata draguta din twilight

    RăspundețiȘtergere
  8. lol...sa transformat intro curva de cand cu rolul lui joan jet din "the runaways"

    RăspundețiȘtergere
  9. E o ciudata!!!..nu imi plac deloc pozele...bleach!

    RăspundețiȘtergere
  10. ultima si a2a poza... sunt interesante... dar totusi nu prinde bine pe ea postura asta, ii sta mult mai bine natura... oricum mie nu mi-a placut niciodata extraordinar de mult cum arata... adica... e draguta, dar nu frumoasa, sunt persoane si mai frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  11. sunteti niste fraieri de ce pnm trebuie sa faceti asemanarea dintre Kristen actrita si Bella?Nu au nimic in comun..da poate stilul ei e dark aqm dar ii sta foarte bine, nu putem intotdeauna sa fie fata cuminte de la Hollywood.Oamenii se schimba indiferent cum vreti voi sa fie !

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie imi plac ! sunt foarte faine pozele ...!!! Imi place foarte mult Kristen ...chiar si asa cu parul vopsit si tuns ...imi place atitudinea si personalitatea ei ..nu o intereseaza ce vorbeste lumea despre ea , nu o poate influienta nimeni ! E cea mai tare ....;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Si mie imi plac foarte mult, mai ales a doua.
    Totusi, cum poti sa o faci curva :|? Nici macar nu o cunosti! Normal ca nu poate fi pe placul tuturor, dar nu cred ca toti cei carora nu le place tunsoarea o jignesc :|.

    RăspundețiȘtergere
  14. imi place foarte mult a 4a poza ...cred ca e cea mai reusita...sh in rest nu comentez
    io cred ca ea de fapt aja e realitate ,nu e ca bella delok....

    RăspundețiȘtergere
  15. dmn..nush numi prea place...sigur este ea in poze?cred ca lui pink iar sta mai bine in postura din pozele alea...numi prea plac nu seamana cu kristen pe care o stim noi....cu kristen pe care o iubim cu totii

    RăspundețiȘtergere
  16. sunteti niste idioti si niste prosti k o faceti curva doar pt stilul ei...care de altfel e prea adorabil... o iubesc si ii sta foarte bn asa.....si da...kristen arata k EA nu k bella>:P fraierilor>:P

    RăspundețiȘtergere
  17. ok..sunt putin cam dark pozele si nu sunt obisnuita sa o vad asa.dar nici nu-mi displac.mie imi place foarte mult a 5a poza...mi se pare ca are un mesaj foarte sugestiv pentru toti cei care nu au alta treaba decat sa o critice mereu...ideea e ca she doesn't give a damn ;) de asta imi place de ea

    RăspundețiȘtergere
  18. in plm aveti 12 ani de ganditi asa ? kristen e cum vrea ea sa fie ...nu cum vreti voi... se vede ca nu stii ce inseamna ca o fata sa fie curva =)))

    RăspundețiȘtergere
  19. voi nu intelegeti ca asta este kris, nu bella...si dc a trebuit sa o faceti curva? chiar nu inteleg...
    mie personal imi plac toate pozele si cred ca kris este super frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  20. sunt cele mai tari poze ale ei de cand o stiu eu!!! e foarte tare, frumoasa foc

    RăspundețiȘtergere
  21. Este superba! Cea mai frumoasa si cea mai tare tipa de la Hollywood. Mie una nu mi se pare deloc (curva). Mi se pare chiar foarte interesanta si daca voi chiar credeti ca asta inseamna curva, atunci nu stiti cu adevarat ce inseamna curva. In rest chiar ma bucur ca au mai aparut poze cu ea. Dintre toti din film, de ea imi place cel mai mult. Aaaa si va dedic poza a5-a tuturor celor care ati facut-o pe Kris curva si eu mai stiu cum. O meritati!

    RăspundețiȘtergere
  22. Este un pictorial cu o tema noire, iar cat despre Kristen este actrita trebuie sa fie atat demon cat si inger.Fotografiile astea nu releva caracterul sau optiunile ei. Hai sa nu mai fim copii naivi, nu poti citii caracterul unui om in 9 poze pe o tema data.

    RăspundețiȘtergere
  23. foarte frumoasa si un stil original:X:XX:X:X: te iubesc kristen...a si va dedic la cei care o jigniti (curva) a 5-a poza :D

    RăspundețiȘtergere
  24. deci pentru cei care nu stiu cum sta treaba la hollywood, sunt sigura ca tema dark a fost aleasa de cei de la revista si nu de ea, mie imi par interesante pozele, dar ea nu a contribuit cu nimic la aspect. Cei de la revista au vrut un numar dark si au obtinut. Kristen face doar ceea ce i se propune. Si deja m-am plictisit de comentarii gen, nu e ca bella, il urasc pe taylor deoarece i-a furat-o ( pe Bella) lui Edward, de ce rob nu poarta tunsoarea lui edward? si alte comentarii, va dau un sfat, nu incurcati actorii si personajele din filme, deoarece ve-ti fi dezamagiti. See ya!
    Irene

    RăspundețiȘtergere
  25. imi place fff mult kristen,cel mai mult din toti actorii twilight!
    in a 4a poza arata foarte a joan jett
    e ff expresiva,poate sa fie si sweet de ex pozele de la vanity fair cu robert & co. sau in pozele recente cu taylor....sau poate sa fie asa mai dark ca in pozele astea dar in acelasi tip plina de farmec! si nu e scary cum zic unii 8-|
    app...au mai aparut vreo 2-3 poze noi cu ea de la aceeasi sedinta ;)

    RăspundețiȘtergere
  26. stiti k kristen o sa apara pe coperta revistei allure in NOIMEBRIE? a avut ea o sedinta photo acu vreo 5 luni cu parul luuung si multe extensii ;) i can w8 :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  27. cati oameni terminati:| eu cred ca blogu asta nu e pentru toate proastele, mai ales alea care habar n-au pe ce lume traiesc.kristen a fost platita pentru sedinta photo si ei au aranjat-o asa, oricum nu cred ca esti tu in masura sa critici un stil anume l-) Astept injuraturile cuvenite de la toate cele care se vor simti proaste.

    RăspundețiȘtergere
  28. ei au aranjat-o dar...ar putea sa se vopseasca satena la fel cum era inainte..pentru ca arata foarte ciudat

    RăspundețiȘtergere
  29. mai oameni buni mai si ganditi, nu faceti confuzie intre Bella si Kristen si oricum chiar daca asa e stilul ei mie imi place si imi plac si pozele sunt grozave mult mai frumoase decat multe altele :D

    RăspundețiȘtergere
  30. ewww!nu-mi place de loc!eu una cred ca cel mai bine arata in seria twilight!nu mai termina o data filmmarile alea de la runways e hidoasa de-a dreptul!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu una stiam ca a terminat de filmat The Runaways. Oricum ea se tunde cand vrea si cum vrea. Asta nu depinde de cum vreti voi. Daca ea vrea sa se faca bruneta cu paru scurt, se face bruneta cu paru scurt. Daca vrea sa se faca cheala, se face cheala. Aici depinde de ea pentru ca ii viata ei, nu a noastra. Si deciziile pe care le i-a, le i-a din proprie initiativa, nu pentru ca vor fanii. Mi se par absurde comentariile voastre. Reveniti-va!

    RăspundețiȘtergere
  32. Cred ca daca ishi lasa parul lung negru ii statea ft bn.
    Sincer eu mai degraba ,nu ca nu o prinde,dar mi se pare diferita cand o vad in postura de lady.Dark nu mi se pare decat o recunoastere a gandurilor ei.Nu in sensul rau.Doar ca pana acum toti o stiam drept tipa timida,care gandeste matur dar nu iese prea mult in fatza[deshi Kristen nu e in totalitate asha,filmu inducande'ne mult in eroare],eh acum pare ca vrea sa iasa in fatza shi sa spuna ce gandeste.Da e adevarat ca nu o prinde DELOC parul scurt.Adica e frumushica pentru ca iti atrage atentzia fatza perfecta shi nu te mai uitzi neaparat la par...dar nu cred ca vreau sa o vad nemachiata.
    Plus ca daca ar avea parul lung[feminin] shi negru[ceea ce o facea putin mai agresiva],dupa parerea mea era un echilibru.
    Dar nu suport nici eu persoanele ce comenteaza aiurea!Daca va spunetzi parerea nu trebuie sa jignitzi!!!Hugs.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.