8 octombrie 2009

Spoilere New Moon din Ghidul Ilustrat

Dupa ce am vazut imagini scanate din Ghidul Ilustrat New Moon, acum aflam si ce contine: o multime de informatii despre filmul care nu s-a lansat inca. Cineva l-a citit iar Lion_Lamb are intreaga lista de spoilere.
Daca vreti sa va pastrati surpriza filmului, nu cititi.

Iata cateva dintre informatiile din ghid:
- 90% din film Rob e imbracat in acelasi costum pe care l-a purtat la aniversarea Bellei.
- Cand Edward ajunge in Italia, poarta acelasi costum pe care l-a purtat luni intregi, dar intre timp s-a rupt si e foarte murdar.
- La un moment dat Edward se loveste cu capul de podeaua de marmura si pielea lui de vampir pare sa fie ranita, dar se vindeca dintr-o data. Chris Weitz a vorbit cu Stephenie si a obtinut aprobarea ei pentru scena asta.
- In film apare un flash-back cu scena din poiana, dar efectul de stralucire a pielii lui Edward e schimbat. Stralucirea este de data asta mai translucida, cu o structura cristalina.
- Se renunta la efectul de repede-inainte care sa exprime rapiditatea vampirilor. Acum avem din contra, efect slow-motion.
- In varianta initiala filmul dura 3 ore. Au considerat ca e prea lung si au taiat din durata scenelor, dar fara sa taie vreuna din scene integral.
- Lupii au primit caracteristici fiecare in parte, bazate pe aspectul actorilor si personaje: Sam-mare si negru, Paul-musculos si agresiv,Embry-mai slab si mai mic. Animatorii au studiat lupi adevarati ca sa creeze imagini cat mai realiste.
- Ideea luptei nu a fost de a-l prezenta pe Edward ca pe un super-erou ci ca pe "un tip obisnuit pus intr-o situatie rea".
- Taylor spune:" Ura dintre varcolaci si vampiri dureaza de mult timp. Tratatul dintre ei e cel mai important.Jacob mereu le aminteste vampirilor de el. Si avem o scena la final unde Jacob, Bella si Edward sunt impreuna si Jacob e alungat. Edward e gata sa plece cu Bella si Jacob ii aminteste: Adu-ti aminte de tratat."
- Kristen spune: "E amuzant, in carte se spune ca nu le pasa de viata oamenilor, si totusi Aro ii trateaza pe Bella si pe Edward cu ciudat de multa compasiune."
- Robert spune: "Toti vampirii , in special Volturii, par foarte impacati cu existenta lor, dar de fapt se vad pe ei insisi ca pe niste mostrii. Si apoi, cand vad un om care spune: "Il iubesc pe tipul asta", evident ca vor si ei asa ceva.Vor sa creada ca asa ceva se poate intampla. Deci curiozitatea, si fascinatia lor, asta il salveaza pe Edward. "

2 comentarii:

  1. ce bine ca nu au scos integral din scene.
    sa speram ca scenele extinse vor aparea in primavara pe DVD.
    nu astiu voi, dar eu nu mai am rabdare pana la film...nu e ca si cand as putea face ceva dar chiar nu mai am rabdare :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii este o vorba care spune:"Cu rabdarea treci marea",deci numai rabdare ne trebuie ca filmul vine el!
    Hai sa aveti o zi faina!
    Lavinia

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.