11 octombrie 2009

Stiri de la Stephenie


Pe site-ul lui Stephenie,fratele ei a publicat urmatorul mesaj:
"Hey.Sper ca sunteti bine cu totii.
Publicistul lui Stephenie m-a rugat sa va reamintesc noile aparitii :
The Twilight Saga:New Moon Movie Tie-in - aceasta este de fapt disponibila de cateva saptamani si este "New Moon" dar coperta este facuta dupa posterul oficial al filmului.
The Twilight Saga :New Moon - The Official Illustrated Movie Companion -ghidul iulustrat "New Moon" ce apare oficial in 6 octombrie.
New Moon Collector's Edition si The Twilight Journals,amandoua cadouri perfecte dupa parerea mea,apar pe 13 octombrie.
Daca pe viitor doriti sa achizitionati ceva scris sau recomandat se Stephenie,vizitati magazinul nostru.Totul este la locul lui si ma straduiesc sa ramana asa.
Seth ".

10 comentarii:

  1. Bunaaa!

    Sper sa puteti sa citi acest mesaj.
    Am scris si eun fanfic...si as dori sa il publicati la voi pe site...sper sa va placa: http://vanesafanfic.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. sa va duceti dracului! voi k stirile voastre de kkt! plagiatorilor!!

    RăspundețiȘtergere
  3. e stire de pe site-ul scriitoarei. so cred ca jumatate de glob a plagiat traducand acest post.. get a life, anonimule/anonimo!

    RăspundețiȘtergere
  4. E stirea de pe site dar a aparut pe blog la vreo 10minute dupa ce a aparut pe altul asa ca...

    de vreme ce pe steph.com stirea a aparut pe 5 octombrie de ce acuma a aparut si aici exact dupa ce a aparut acolo...dk asta nu e copiat atunci ce e?macar daca aparea pe siteul ei in aceasi zi mai ziceam dar asa...

    numai furati munca altora.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu imi pare o dovada suficienta, dar venind din partea cuiva care are probabil tot blog twilight si care isi ia stirile tot de pe alte site-uri, faza cu plagiatul e ca si cand ti-ai scrie "fraier" mare de tot in frunte si apoi ai arata spre fruntea altuia..
    sa inteleg ca ti-a furat cineva muca de a plagia blogurile straine? vrei sa plagiezi in exculsivitate sa inteleg :)) nasol ce sa iti zic :))
    so go get a life, or .. catch a chicken, or do something useful.

    RăspundețiȘtergere
  6. hai sa iti zic o chestie:
    1.stepheniemeyer.com e site nu e blog
    2.atata vreme cat in Romania traduci de pe alte site-uri nu inteleg de ce se numeste plagiat ca poate unii nu inteleg ce e pe site-ul ala de unde ai luat tu
    3.mi se pare normal cand iei ceva de undeva din Romania sa pui sursa.
    Si normal ca ne enervam daca nu a copiat de ce nu a postat frumos pe 5 octombrie cand a aparut stirea,ca pe cuvantul meu daca era vreo problema haide 6,7 ca nu a vazut poate dar daca a aparut imediat dupa ce a aparut acolo,ce dovada mai vrei?Dar oricum persoana in cauza banuiesc ca se simte,oricum tac din gura si numai zic nimic.So get you a life :P

    Asta e ultimul meu post,ma semnez cu anonim ca nu vreau sa se prinda unii despre ce e vorba sau sa se afla de la cine a copiat ca nu vreau nici sa fac reclama :) Dar nu e frumos.

    Ah si la primul anonim inteleg ca ai nervi dar totusi haide sa vorbim frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  7. deci aveti probleme fratilor.
    eu zic sa va luati cu totii in serios mesajele cu get a life

    cat despre articol, sursa e si ramane site-ul lui meyer ca de acolo s-a tradus.. cred ca trebuie sa va uitati in dictionar sa vedeti ce inseamna cuvantul sursa.
    inca ceva, toti plagiati asa ca mai tineti-va jignirile pentru voi sau includeti-va in aceeasi categorie. nu cred ca ati inventat voi citatul de mai sus si nici stirile luate desigur de pe site-uri sau bloguri straine

    cand o sa veniti cu stiri in exclusivitate, gandite de capsorul vostru, atunci discutam, pana atunci puneti mana pe un dictionar si o carte de romana inainte sa intrati in discutii.

    PS: daca fanii le-au anuntat pe fete ca meyer a postat ceva pe site-ul personal si nu le-au zis de unde stiu asta, apoi luati-va de ei ca nu au dat link la blogul vorstu (unde se presupune prin absurd ca au gasit "sursa"), dar nu va mai faceti de cacao fara rost ca nu are sens, zau! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. si ca o completare ca sa intelegi mai bine textul de mai sus, fetele de pe acest blog mai au si o viata personala (like invata, se distreaza, calatoresc, ies in oras cu prietenii..etc, etc, etc.. stii ce spun, nu sunt notiuni abstracte pentru tine, nu?)
    ei bine, de aceea nu au timp mereu sa se holbeze pe alte siteuri, iar noi "fanii" blogului (mentionati in comentariul de mai sus) le trimitem pe mail noutati pe care vrem sa le impartasim cu restul vizitatorilor.

    well, daca eu (de exemplu) am chef sa dau ca sursa site-ul de la care a plecat stirea si nu cel de pe care am citit-o prima data, atunci asta e treaba mea.. e decizia mea pe cine creditez (sau cine cred ca merita creditat), asa ca fetele vor trece ca sursa linkul pe care li-l dau eu pentru ca e singura sursa pe care o au..

    posibil sa fie si cazul de mai sus (posibil sa nu), si posibil sa nici nu aiba legatura cu preaminunatul tau blog pentru ca exista o chestie care se numeste "coincidenta"..
    cred ca nu vom stii niciodata iar tu vei crapa de ciuda in continuare intrebandu-te daca ai sau nu dreptate, sau vei hotari ca poti sa traiesti si fara sa te crizezi atat de pomana :D

    RăspundețiȘtergere
  9. vai tu si crezi ca eu nu ma distrez si invat?:))

    si cine a zis mai ca,crap de ciuda?:))eu nu am vrut sa zic nimic,dar am vazut ca a sarit prima si a vorbit urat si nu-mi place sa se vorbeasca urat.eu sunt foarte chill,crezi bine,nu crezi iarasi bine :))

    A si nu consider ca ma crizez,ca nu cred k am vorbit urat sau alte chestii.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.