20 octombrie 2009

Twitter News

Si astazi David ne ofera o poza noua pe Twitter(stanga).De asemenea mai zice ca astazi au filmat pentru prima data in casa familiei Cullen,chiar mai mult decat era programat.
Peter a trecut printr-o intersectie unde de-o parte si de alta erau 2 magazine Starbucks,si nu intelege de ce lumea se inghesuie acolo.Si el ne arata o poza cu stilistul lui,pregatindu-se sa-l faca palid.Vedeti aici poza.
Cei de la Summit ne anunta ca atunci cand vor ajunge la 200000 de urmaritori,vor lansa logoul oficial "Eclipse".Ii puteti urmari aici.
Multumim Mariana si Bianca.

4 comentarii:

  1. Farul din poza este de la masina lui Bella. Ce tare!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai...eu am dat follow pe twitter pentru Summit....sa ajunga mai repede la 200000 de urmaritori....:)

    RăspundețiȘtergere
  3. eclipse ca eclipse...tot il vedem dar breaking down?:|deci chiar nu fac fiomul al 4lea?asta`i chiar aiurea..au facut 3 filme si acum nu`l mai fac p a4`lea....ce li se pare asa de greu sa o faca p renesmee...acum tehnologia a evoluat si sunt tot felul d efecte speciale:|.pretexte:-j

    RăspundețiȘtergere
  4. atzi ajuns si voi obsedatzi de twitter...deci intru in fiecare zi pe site...si chiar daca nu sunt poze...sunt stiri de pe twitter..credetzi ca e chiar asa interesant de acte ori se spala vedetele pe dintzi ..si daca o ajuns sau nu acasa...s stupid sincer...nu vreau sa jicnesc sau ceva...doar ca e chiar plictisitor...si ffff stupid

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.