23 noiembrie 2009

10 lucruri despre Taylor Lautner

Mai jos gasiti 10 lucruri interesnte despre interpretul lui Jacob Black,actorul Taylor Launter.
1.Vorbeste 2 limbi: In "New Moon",Jacob foloseste cateva cuvinte in spaniola si din limba indienilor americani nativi din tribul Quileute.Daca sunteti atenti la scena din bucataria Bellei cand cei doi sunt foarte apropiati,puteti sa-l auziti pe actor."Va las pe voi sa descoperiti.E foarte interesant,foarte putine persoane mai stiu aceasta limba.Am avut ocazia sa vorbesc cu una si a fost foarte interesant",spune actorul.
2.Stie karate : desi in "New Moon" joaca un varcolac bataus,Taylor se descurca bine la capitolul asta si in viata reala.La varsta de 6 ani,a inceput cursurile,iar la 8 ani castigase deja 3 medalii de aur la competitiile internationale.In 2003,la numai 11 ani,a castigat locul 1 la International NASKA’s Black Belt Open Forms,Musical Weapons, Traditional Weapons and Traditional Forms.Asa ca nu-l suparati.
3.Ii place muzica : Taylor a aparut in videoclipul piesei " Caught Up In You" al artistei Cassi Thomson.De asemenea ii place sa fileze clipuri cu prietenii sai.
4.Iubeste dansul : Actorului ii place sa danseze.Si-a filmat propriul videoclip pentru peisa "Apologize"(One Republic) .Aici vedeti clipul.Si face parte si din 2 trupe de dans :LA Hip Kids si Hot Shots.
5.Marele debut :In 2005,la 13 ani,a castigat rolul lui Shark Boy in filmul "The Adventures Of Sharkboy And Lavagirl 3-D"Peste cateva luni juca in "Cheaper By The Dozen 2",rolul lui Elliot,iar restul este istorie.
6.Muscat de...actorie : la 7 ani,instructorul sau de arte martiale,l-a convins sa mearga la auditii pentru o reclama la Burger King in LA.Desi nu l-au acceptat,Taylor si-a anuntat parintii ca vrea sa urmeze o cariera in actorie.La 10 ani,familia lui s-a mutat din Michigan in LA,unde Taylor a putut sa participe la foarte multe auditii ce urmau sa-l pregateasca pentru marele debut.
7.Lui Robert Pattinson ii este frica de el : Robert Pattinson a afirmat ca atunci cand l-au rugat sa se dezbrace in film,s-a simtit inferior lui Taylor."Este stanjenitor.Taylor are 14 pachetele!",admite Rob.
8.Zambet castigator : La scoala,Taylor a castigat premiul pentru cel mai frumos zambet.Iar invitat fiind la emisiunea lui Tyra Banks,aceasta a spus :"Cei mai frumosi dinti din emisiunea mea de la 50 Cent incoace!".
9.Sa lasam lupii: Taylor are o catelusa micuta pe nume Roxy.
10.Vrajeste fetele : In 2006 a iesit cu Miley Cyrus,iar de curand a fost fotografiat cu Taylor Swift."Imi placea mult Jessica Alba,dar mai nou Megan Fox",spune Taylor.Din pacate,Megan Fox este in echipa lui Robert,afirmand ca :"L-as manca pe Robert Pattinson ca sa-i fur putin din frumusete."
Ce alte detalii mai stiti voi?
Sursa

3 comentarii:

  1. o sa se iveasca o lupta intre taylor si bill(tokio hotel) si lui ii place megan fox..:))..s-au gasit amandoi o data ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. taylor este actorul meu preferat:X:X

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.