21 noiembrie 2009

Incasarile New Moon

Se pare ca mult asteptatul film al anului,"New Moon" a avut si incasari pe masura in primele zile de la premiera.
Conform celor de la IMDB.com si YahooMovies,incasarile au ajuns la suma de 72.7 milioane de dolari in prima zi si asta numai in SUA si Canada!Recordul fusese detinut inainte de "The Dark Knight", cu incasari de 67.2 milioane dolari anul trecut.Numai dupa miezul noptii,incasarile au fost de 26.3 milioane dolari.Daca mentine ritmul,"New Moon" ar putea fi canditatul perfect pentru Best Opening Weekend Record,detinut tot de "The Dark Knight".(158.4 milioane $).

Aici vedeti opiniile si notele criticilor acordate filmului.
Se pare ca si Vaticanul critica filmului spunand ca este "lipsit de sens si cu tendinte deviante,un amestec de excese ce au ca tinta adolescentii, cu numeroase elemente ezoterice.
Acest film nu este nimic altceva decat o pelicula lipsita de sens, cu un mesaj deviant si asta ar trebui sa ne puna pe ganduri", a explicat purtatorul de cuvant al Vaticanului.
Multumim TwilightSaga. pentru informatie.

Atentie celor care descarca filmul de pe net!Este ilegal si puteti sa va virusati calcuratorul.De preferat ar fi sa mergeti toti la cinema,ca sa-i rasplatiti pe actori si producatori pentru munca depusa.Insa cu totii stim ca acest lucru nu depinde neaparat de noi.Asa ca daca descarcati sa aveti grija.Si daca puteti sa nu lasati linkuri de descarcat aici pe blog.Folositi mailul.

Voi de cate ori vreti sa vedeti filmul la cinema?
Aici si aici gasiti poze din "New Moon".

17 comentarii:

  1. WOW!!!!!!!! That is impressive!!!!! :))
    Desi cam toti ne asteptam la incasari uriase!!!
    Sa vedem cum o sa fie si la noi ...sper sa nu dezamagim! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am gasit filmul in engleza cine vrea sa'l vada pe internet eu vreau sa ma uit si la cinema dar n'am mai rezistat pana pe 27
    http://www.novamov.com/video/1ktv6xf6pkha1

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ar fi dupa mine, m-as duce in fiecare zi la cinema sa vad new moon, timp de o luna. Pana cand mi-ar trece socul, stiti. Dar din pacate, cinema-ul este la cateva sute de km de mine, iar eu nu pot sa ajung sa il vad acolo. Daca ar depinde de mine, de cate ori s-ar rula, as prinde radacini de scaun.
    Asa ca, recunosc, ca o obsedata degradata si lipisita de originalitate, am descarcat prima varianta de film in engleza si am vizionat-o nemiscandu-ma de pe scaun timp de doua ore, in care am suspinat si plans pana la sfarsit.
    Cat despre incasari, asta e amuzant. Vampirii bat pe bat(batman), se presupuneau ca erau prieteni nu? :)) Era totusi de asteptat ca incasarile sa sparga toate limitele.
    Cat despre evaluarea castigurilor si din Europa, ma indoiesc ca se vor calcula si astea.

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut filmu' de 2 ori aseara..o versiune alb begru in spaniola X_X si una mai colorata;;)si in engleza b-)..foarte tare filmul...cred ca sunt team volturi acum:))

    RăspundețiȘtergere
  5. am vazut si eu filmul aseara desi versiune cam tot mi.a placut...oricum nu am posibilitatea sa.l vad la cinema deoarece nu stau intr.un oras mare deci nu regret k l.am vazut a fost foarte tare:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am subtitrarea in romana ;)
    pt cine o vrea call me ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. ella vreau si io subtitrarea de la film! kosma_killer@yahoo.com ! te rog... !

    RăspundețiȘtergere
  8. superb filmul ;) abia astept sa-l vad si la cinema :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci eu am fost in Ungaria sa-l vad la cinema (a aparut pe 19 la ei) mi-am luat 3 bilete si l-am vazut de 3 ori intr-o zi (am avut noroc ca era in engleza), acum l-am gasit pe net, imi place sa-l am si pe pc.
    Va zic, dupa parerea mea e super tare filmul, mi-au placut replicile amuzante, scena mea preferata e cu victoria si jake si acum chiar imi plac melodiile de pe soundtrack, s-au potrivit cu scenele. OK... deci, bye!

    RăspundețiȘtergere
  10. Fiecare face ce vrea, dar nici macar nu puteti respecta ce scrie in post??

    "Si daca puteti sa nu lasati linkuri de descarcat aici pe blog.Folositi mailul."

    Eu nu-l descarc pana nu il vad la cinema. Am asteptat atatea luni ca sa stric surpriza cu o varianta foarte proasta dpdv calitativ. Macar daca era DVDRip, dar asa.... parerea mea e ca nu se merita.

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu ella vreau subtitrarea pisicutza_oo

    RăspundețiȘtergere
  12. eu d exemplu nu am unde sa vad filmu pt k cinemau e in renovare:(asa k nam avut de ales si a trebuit sal vad pe net chiar daca as fi vrut la cinema:((

    RăspundețiȘtergere
  13. am vazut filmul.. dezamagire totala..:(((
    nu are nici o logica. ma refer la cei care nu au citit cartea, prea multe segvente lipsesc, la un moment-dat am crezut ca ma uit la un film de comedie (mdaa, cartea este nitel cam tragica,,, ce rost mai are ) bella... nu are pic de sentiment in ea ( cum dumnezeu se duc toti sa vada un film asa de prost )
    haita este superba... ecranizata ideal,
    ma asteptam sa vad mult mai mult ,Suferinta Bellei, disperarea, prietenia lui jacob,
    scenele cu volturi sunt ecranizate bine, cap coada dar unde este asteptarea lor in hol- lipseste, cand au ajuns acasa de la aieroport- lipseste , sa si multe zeci de astfel de scene
    ce sa mai zic,, dezamagire totala,
    si eu am 27 de ani si totusi am citit cartile...care sunt pt adolescenti
    dar filmul nu se compara cu cartea, are mult mai multa emotie in ea

    nota 6 pt film

    tot mai buna ramane twilight

    RăspundețiȘtergere
  14. idem anonimul de mai sus:| si eu sunt dezamagita de film:-<

    RăspundețiȘtergere
  15. voi chiar sunteti 8-}?deci ma apuca rasul cand va aud ce prostii debitati..(cele doua de deasupra mea) la ce va asteptati din moment ce ati vizionat versiunea cam? normal ca lipsesc secvente din film..se stie ca versiunea cam are cu minim 6 minute mai putin decat originalul..ce sa zic..tu te uiti la cea mai proasta verisune ever si dai nota 6..mai bine taceai din gura "cinefilo" =))

    RăspundețiȘtergere
  16. deci.. dizzy..si eu am fantezii pseudointelectuale
    ai citit cartile???
    se pare ca nu.. cate segvente lipsesc din film???50% poate
    eu am dat nota 6 pt actiunea filmului, unde este.. ce intelegi tu din acea salvare de la volturi,, unde este emotia lui eduard cand o vede pe bella ? scena din avion si la plecare si la intoarcere, disperarea ei, o vezi doar cand alearga pe strada, si lista poate continua

    cand vei vedea filmul cei afla ca sunt 3 segvente mari si late in film, ziua bellei, parasirea, si faza cu folturi, mai nimic altceva.. ce crezi tu "isteato" ce lipseste in alea 6 minute :)
    aruncarea ei de pe stanca , mult mai elaborata
    70% din carte este despre suferinta Bellei si urmarile actiunilor ei,, deci logic asta ne doream toate sa vedem in film, ecranizarea cartii nu o rescriere a ei,
    iar daca tu ai "citit" cartile.. tu isteat-o
    ia zii tu cu ce emotie dadeai ultimele pagini( segventele cand au plecat ei de la volturi) aha... te-am pus nitel pe ganduri.. auzi tu cinefilo.. lipsa de circum-volutiuni

    apropo a vazut filmul o prietena de-a mea din anglia .. nu a citit cartile nici una din twilight saga
    a vazut primul film si l-a vazut si pe acesta ... parerea ei este ca nu a inteles mai nimica din el..
    de ce??? pt ca nu a citit cartile..oare asa trebuie sa fie un film?? mai degraba al lasau de 5h ca era mult mai bine daca nu sunt capabili sa faca unul relativ bun de 2h
    pt un film atat de dorit si de asteptat ,,, puteau sa bata recordurile
    :( in adevaratele sensuri ale cuvantului

    RăspundețiȘtergere
  17. poi eu am vazut filmul la cinema si a fost soooper...fara cuvinte dar asa cum zicea cnv acolo mai sus ma asteptam la mai mult la scenele de dupa intoarcerea din Italia.Orkum nu fiti rai si nu luati de pe net....mergeti la cinema sa contribuim si noi un pik...asa cum putem,mai ale k nu se compara vizionarea intr-o sala de cinema cu vizionarea pe pc...:P:P:P:P

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.