8 noiembrie 2009

Interviu cu Alex Meraz

Vanity Fair au publicat un interviu cu Alex Meraz(Paul).
Cum ai ajunsa sa joci in "New Moon"?
Totul a decurs normal,am fost informat de un casting unde se cauta nativi americani,si spre norocul meu,dupa ce m-am intalnit cu regizorul in LA,si dupa un urlet,am fost acceptat.
Ai vazut "Twilight" inainte de asta?
Nu,dar dupa ce am primit rolul,l-am vizionat la filmari.
Care este scena ta preferata?
Scena aruncarii de pe stanca,a fost cea mai distractiva.Eram toti acolo si saream pe o saltea de la inaltime.Mi-a placut ca am putut sa-mi fac cascadoriile.
Nu ai avut dublura?
Nu,vroiau sa avem,dar noi nu eram de acord,vroiam sa facem noi totul.Ne-am antrenat mult pentru asta,cate 8 ore pe zi,2 zile si asta numai sariturile.Odata,am sarit de pe un ecran,putin mai inalt si alunecos.A fost putin periculos din cauza foliei si a frunzelor de deasupra,dar ne-am descurcat.
Cum a fost sa creezi legatuta cu restul haitei?
Eram noi toti,si ne-a fost mai usor.Ne-am bazat pe celalalt ca sa putem trece prin orice.Am avut multe de invatat.Am petrecut mult timp impreuna la sala si asta ne-a ajutat.Cat despre actorii originari din "Twilight",toti au fost foarte draguti.Nu am ajuns sa ne petrecem mult timp impreuna cu ei,scenele noastre erau diferite.
Taylor a avut putina experienta din primul film...
Rolul lui a fost mai mare asa ca a fost si pentru el ceva nou.Am invatat impreuna.Taylor este o persoana grozava.Stie cum sa se descurce.Este foarte destept.Il vad ce pe un mic om.
Ce ai facut in pauzele de la filmari?
Ne ajutam la exercitii.Taylor ne arata exercitiile lui,eu pe ale mele.Exersam arte martiale,ne prosteam.La fel ca si personajele noastre.Trebuie sa fim prietenosi,ca si fratii.Cred ca toata lumea era afectata de asta,abia asteptau sa filmeze varcolacii.Stiau ca aducem un alt fel de energie.
Ai cautat sfaturi de la alti actori de pe platouri?
La acel moment,rolul este munca ta,asa ca nimeni nu prea poate sa te invete ce trebuie sa faci.Nu m-a tinut nimeni de mana la auditii.La auditii am afcut ce trebuia sa fac in film.In ce priveste celebritatea,Chris si Kristen au avut niste sfaturi foarte bune.
Ne poti spune si noua?
Nu prea,este intre mine si ei.
Mi se pare corect.Ai vazut varianta finala a filmului?
Numai cateva scene.
O sa-l vezi alaturi de ceilalti varcolaci?
Nu cred,desi am promis asta(rade).
Cum au fost filmarile la "Eclipse"?
Mult mai relaxante,nu am mai simtit acea presiune.In "New Moon" a fost mai greu,pentru ca trebuia sa inteleg personajul.La "Eclipse",m-am simit mult mai bine.Ii stiam pe actori si a fost mai usor.
S-a schimbat viata ta de cand ai inceput filmarile?
Pai,acum am mai multi membri in familie(rade).Nu stiu,lumea imi zice ca dupa ce apare filmul,o sa vad mai bine schimbarile.Ma intalnesc cu regizori si producatori grozavi,oameni pa care ii admir.Si fanii sunt incredibili.Ei sunt cei care schimba viata unui actor.
Pe twitter te urmaresc multi...
Da!De putin timp am contul.In prima saptamana,nimeni nu credea ca sunt eu,asa ca trebuia sa pun o poza in care imi aratam numele ca sa ma creada.Poza a fost ridicola,dar e placut sa stii ca ai fani care sunt curiosi ce ai facut tu intr-o zi.
Cum te descurci cu atentia din partea presei?
Am avut foarte multe interviuri.La inceput ma simteam intimidat,dar pe parcurs,m-am obisnuit.Numesc asta noua mea norma.Dar cu cateva luni in urma eram terifiat.Ma soca.Acum face parte din lucrurile pe care trebuie sa la fac.Proiectul o cere.Recent am facut cateva ore de P.R.Si asta m-a ajutat putin.Incerc sa am distrez si sa fiu eu insumi.
Am sa te rog sa-i descri pe urmatorii actori printr-un cuvant.
Bronson Pelletier [“Jared”] - Glumetul.
Kiowa Gordon [ “Embry Call”] - Dezorientat(rade),am impresia ca el a fost aruncat in toata asta,are numai 19 ani,eu la 24,am o sotie,in copil si ma descurc mai bine.
Tyson Houseman [“Quil Ateara”] - Vespa.Scooter.Stie el ce vreau sa zic.
Taylor Lautner [“Jacob Black”] - Loial.
Gil Birmingham [“Billy Black”]. -Nu imi ajunge un cuvant...intuitiv.
Chaske Spencer [“Sam Uley”] - Il iubesc..Destept!
Kristen Stewart [“Bella Swan”] - E super.E o dura.
Rob Pattinson [“Edward Cullen’]. - Rabdator.

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.