13 noiembrie 2009

Interviu cu Peter

Vanity Fair au mai publicat un interviu cu un actor din Saga Twilight,Peter Facinelli.
Ca fondator al clanului Cullen,ti-ai asumat un rol parintesc si in ce priveste relatia cu colegii?
In "Twilight" ma percepeau ca pe un tata,dar acum ne cunoastem mult mai bine si am devenit un frate mai mare.
A existat vreo diferenta la filmarile pentru "New Moon" fata de "Twilight"?
Rob are mai multe garzi de corp in jurul lui!(rade).Inafara de asta,nu prea.Ne bucuram de compania fiecaruia si am lucrat atat de mult timp incat nici nu prea am ajuns sa ne petrecem timpul impreuna.Imediat dupa ce terminam filmarile,mergem acasa.De obicei iesim la o cina impreuna,iar apoi de dimineata ne vedem la lucru.
Ce schimbare majora crezi ca a avut loc in viata ta de cand faci parte din acest proiect?
Calatoresc mult mai mult si intercationez cu mai multi oameni decat sunt obisnuit.Fanii acestui proiect reprezinta un fenomen cultural.Exista oameni care ar sari intr-un avion numai sa te vada.Cand merg la evenimente caritabile,oamenii vin sa ma vada special pe mine.Chiar sunt impresionat de devotamentul fanilor.Am mai avut fani si la alte proiecte la care am lucrat,dar nu se compara cu fanii "Twilight".
Daca e sa ne luam dupa pagina te de Twitter,chiar le esti dedicat.
Sti,imi place sa interactionez cu ei,pentru ca si eu la randul meu sunt un mare fan la cartilor.Sunt atat de draguti cu mine incat simt nevoia sa le ofer ceva in schimb.Asa ca daca oprindu-ma pentru o poza,sau semnandu-le ceva,le pun un zambet pe fata,atunci si eu sunt fericit.De fiecare data cand plec de la filmari ma uit sa vad daca cineva asteapta si ma opresc si salut inainte sa intru in masina.Dureaza doar 5 minute sa faci pe cineva fericit.Imi place sa relationez cu ei.
Lucrezi de foarte mult timp in aceasta industrie.Ce sfat ai dat colegilor tai mai tineri?
Am discutat cu unii despre cariere deoarece eu am deja 15 ani vechime aici.Unii abia acum incep.Cred ca se uita la mine si ma intreaba"Cum reusesti?",si sincer,este un mister si pentru mine.Sunt foarte norocos.Cred ca este vorba de longevitate si nu de cantitatea de filme.Cred ca e bine ca le este putin frica,pentru ca odata cu filmul asta,vor avea mult mai multe oportunitati.Depinde de ei sa tranforme toate astea intr-o cariera,nu imediat dupa "Twilight" sa dispara.Ma uit la ei si ma gandesc ca este infricosator sa ai o asa mare presiune asupra ta intr-un timp atat de scurt,dar ei sunt foarte talentati,desptepti si sunt sigur ca se vor descurca de minune.
Cum te-a ajutat pe tine asta in cariera?
Am facut multe filme,cu roluri variate,iar acesta este un alt rol care mi-a placut sa-l joc.Abia astept sa joc si altele.Cu siguranta mi-a adus mult mai multi fani,chiar si copii mei.Mult timp nu au putut urmari filmele mele,din cauza continutul matur.
A vazut vreuna din fiicele tale "Twilight"?
Toate 3 l-au vazut.Au 12,6 si respectiv 3 ani.L-au adorat!Cea mai mare a citit deja primele 2 carti,asa ca a iubit filmul.Cea mijlocie s-ar uita tot timpul la el,iar cea mica,vrea si ea ,cand le vede pe celelalte ca se uita.Am intrebat-o ce-i place cel mai mult si mi-a raspuns ca partile infricosatoare.
S-au intalnit cu vreun alt actor din serie ?
Copii mei nu prea sunt afectati de celebritate,pentru ei actorii sunt "Prietenii lui tata",ceea ce mi se pare dragut.
Ce diferenta exista intre "New Moon" si "Twilight"?

"Twilight" a fost un film independent,filmat ca un documentar,caracteristic lui Catherine.A avut si o parte mai bruta,care mi s-a parut draguta."New Moon" este mai cald,are sentimentul de studio,dar nu-si pierde din esenta.
Cum este sa joci acelasi personaj,dar cu 3 regizori diferiti?
Interesant!Fiecare regizor aduce propria aroma filmului.Fiecare are alta personalitate,asa ca trebuie sa te adaptezi,dar toti 3 au fost foarte buni si draguti.Uneori e placut sa lucrezi cu aceeasi persoana de multe ori,mai ales din familiariate,dar eu sunt obisnuit sa lucrez cu diferiti regizori.In "Nursie Jackie",in fiecare episod era un alt regizor.Imi place deoarece aduc idei noi si iti largesc orizonturile de gandire.Cred ca lor le este foarte greu,mai ales dupa succesul "Twilight".Au o intreaga echipa pe care nu o cunosc dar alaturi de care trebuie sa lucreze.
Si au venit si foarte multi actori noi...
Grupul nostru primeste pe oricine.E ca si cum ne-am largi familia.I-am asteptat pe toti cu bratele deschise.Am iesit impreuna si au devenit parte din familie.
Apropo de familie,am sa te rog sa-i descri pe urmatorii actori printr-un cuvant.
Nikki Reed /span - Complexa.
Jackson Rathbone - Artistic
Kristen Stewart - Dulce.
Elizabeth Reaser: - Grozava
Ashley Greene: -
Ca o zana,gratioasa si plina de viata.
Rob Pattinson: -
Hm,Rob.Asta e una buna.Este greu sa folosesc numai un cuvant.Imi vin atat de multe in cap,visator,torturat...dar e copil bun.Care e cuvantul pentru un tip solid?
Solid?

Da,asa e el,solid.
Spune-ne care este cuvantul zilei.
RECE!
Ii multumim Juliei pentru ultimul gif.

2 comentarii:

  1. sunt putin socat!!!! stephany mayer cuzata de plagiat???
    puteti da mai multe informati...sa u cautati pe google..sa speram sa fie o minciuna!kisses
    Florin

    RăspundețiȘtergere
  2. ... imi place mult cum gandeste Peter si e foarte dragut din partea lui sa se opreasca de fiecare data sa salute sau sa semneze autografe fanilor :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.