4 noiembrie 2009

Interviu cu Robert si Kristen

Am tradus interviul cu Rob si Kristen din "Harper's Bazaar".
Camera lui Robert este langa cea a lui Kristen in hotelul Sheraton din Vancouver unde ei doi filmeaza "Eclipse",al treilea film din saga "Twilight".Cei doi isi petrec mult timp in camere,pentru ca le este greu sa iasa afara."Sunt vreo 15 iesiri diferite de aici,"zice Kristen."Rob este mai stresat de asta decat eu,poate pentru ca el are 23 de ani,iar eu 19.El a avut cativa ani sa se adapteze sa fie adult si indepedent,in timp ce eu sunt inca la varsta cand e normal sa vrei sa iesi si sa te plimbi,chiar si de una singura."
"Te superi daca stam afara?",intreaba Rob."Am nevoie de putin aer curat."Afara cerul este gri si este foarte frig,dar cine ii poate refuza ceva lui Rob?El,pe langa paparazzi,trebuie sa la infrunte si pe fanele nebune care sar pe el."Deja m-am obisnuit cu tipetele lor,cand produc caos este mai interesant,ma simt ca intr-o zona de razboi.Incerc sa-mi fac drum printre gramezile de fane si nimeni nu stie exact ce se intampla."
Robert a stat ascuns cateva zile,fapt care l-a impins pe Perez Hilton sa se intrebe unde este el."Daca nu sunt pe afara,am luat o supradoza de heriona.",observa Rob."Este fie una,fie alta."
Pentru moment,exista un singur lucru de care toata lumea este interesata,daca cei doi sunt impreuna in viata reala.Este clar ca sunt foarte apropiati.Asa ca i-am intrebat "Cine este mai romantic?",iar Kristen a raspuns"Nu am detector de aberatii,asa ca Rob e.Romantismul e ceva sincer dar in acelasi timp te si expune.".Rob zambeste cand il intreb "Nu stiu.Ce a spus Kristen?".TU!."Nu,eu ma pricep mai mult la prefacut."Dialogul a fost urmat de o portie de ras.
Cei doi s-au intalnit prima data la auditiile pentru "Twilight",in 2007,cand nici unul dintre ei nu se stia ce urma sa devina acest film.Catherine i-a pus sa exerseze scena din dormitor,sarutul dintre Edward si Bella.Pentru a-si calma emotiile,Robert a luat jumatate de Valium inainte."Kristen a fost diferita.Ma asteptam la o alta atitudine din partea celei care urma sa o interpreteze pe Bella.Am fost intimidat de ea.",zice Rob.
Desi a fost nascuta si crescuta intr-un Los Angeles calm,Kristen este o tanara cu multa energie,iar socul noii ei coafuri(parul vopsit in negru pentru rolul ei ca si Joan Jett in "The Runaways") este o dovada buna pentru asta.Unii fani ai seriei "Twilight" au fost suparati pe gestul ei."Mi se pare ridicol sa arati intr-un anume fel ca sa fi considerata draguta.",adauga actrita,apoi zambind zice "Parul meu a mai crescut acum si arata haios,cu mai multe culori."Kristen injura ca un marinar si simte totul 200%."Este o fata unica."Nu intalnesti multe persoane ca si ea.",concluzioneaza Robert.
Astazi,in apartamentul ei,Kristen sta pe terasa,imbracata in blugi,un tricou alb si unul rosu aproape decolorat peste si un hanorac."Eu zic..la naiba,nu port un top de neon sau ceva roz."Am intrebat-o cine i-a facut tricoul.Nu avea idee.Dupa o privire pe eticheta,citesc :"Born Famous Couture"."Nu am cumparat asta,jur!",a raspuns ea uimita.
Kristen prefera pantaloni in locul vreunei rochii Chanel.Daca totusi alege o rochie,aceasta e acoperita de metale,precum cea purtata la Teen Choice Awards."Toata lumea zice :Uitati-va la fusta aia tepoasa",iar eu ziceam "Ce tepi,sunt gloante! Multi ma cred rebela din cauza atitudinii mele,dar asta este ultimul lucru care vreau sa par.Pur si simplu nu ii suport pe prosti."
"Kristen nu accepta orice",zice Rob,"Ea si-o tine pe a ei.lucru nu tocmai usor de facut."Tot el zice ca ea este o actrita mult mai buna decat el."Eu nu ma prea pricep la actorie,mai mult ghicesc,ea concretizeaza totul.Ea are mai multa increderea in ea decat mine si se pricepe la caracterele oamenilor,isi da seama imediat cum este o persoana,de multe ori zice :"Esti un idiot si nu vreau sa vorbesc cu tine!",iar eu imi zic :"Si eu sunt un idiot,imi trebuie 3 zile sa vorbesc cu cineva pana sa-mi dau seama cum e."
Pe langa problema asta,Rob este incredibil de frumos.In 3-D,2-D chiar 1-D arata bine,dar in realitate el nu se considera asa.De cel putin 12 ori in timpul interviului zice despre el ca e un idiot.Tot el zice ca nu a parasit niciodata o fata,ele au fost cele care l-au parasit pe el."Toate imi ziceau:Nu eu sunt problema,tu esti un idiot."
Intr-un colt din camera lui sunt cateva cutii."Majoritatea sunt umplute cu hainele mele murdare din New York",zice rusinat,"cat timp am stat acolo, nu le-am spalat,le-am impachetat si trimis aici."Daca ramane fara haine curate,le fura de la filmari.In buzunarul lui vad o mica umflatura care se dovedeste a fi o pereche de sosete :"Vezi,sunt un adevart cleptoman".
Cea mai functionala parte a camerei lui este coltul cu chitarile si ochelarii lui de soare "Vrei o pereche?",ma intreaba in timp ce imi arunca una in maini,"Am 16 in total.Tatalui mei ii place sa se oglindeasca in privirea mea."
Ar trebui sa aiba grija de ele,pentru ca vara viitoare,odata cu lansarea "Eclipse",unde Edward si Bella se logodesc,"New Moon" ar putea fi exclipsat.Tabloidele deja zic despre ei ca ar fi logoditi,din moment ce la filmari se mai striga "Sotule!" sau "Sotio!".
Cine petrece mai mult timp aranjandu-si parul?
Kristen :
"Rob!"
Rob: "Eu am probleme cu invadarea spatiului personal,asa ca fac orice pentru mai putine retusuri."
Competitiv?
Kristen : "Rob intr-un mod pueril,in fiecare aspect din viata lui.Dupa ce castiga ceva,se comporta ca un copil mic si vorbeste ciudat."
Rob:"As zice ca amandoi.Ea a zis ca eu?!Serios?Pai daca castig,fac...(Kristen avea dreptate,face exact ca unul mic de 5 ani)".
Atletic?
Kristen :
"Eu.Rob abia sare coarda.Ii zic "Topaila",ori de cate ori face vreo cascadorie,topaie mai mult(face un gest ca si pingunii),iar cand vrea sa alerge,oh Doamne...".
Rob: "Kristen.Se vede si in film ca ea este mult mai atletica decat mine.Si eu ar trebui sa fiu eroul..".
Egoist?
Kristen :
"Cred ca el.Sper ca si el o sa zica asta.Se vede asta ori de cate ori isi plimba mainile prin par.Sper sa se inteleaga sarcasmul."
Rob: "Egalitate.Amandoi suntem mandri.Egoul ei este mai solid decat al meu,dar al meu a ajuns la niste inaltimi chiar ridicole.Al meu este mai nesigur,dar pot sa ajung la o concluzie,inteleasa doar din perspectiva mea.Cateodata doar cand spun bine "Hey",imi zic ca sunt foarte cool."
Cine cauta despre el pe internet cel mai mult?
Kristen:
"Rob."
Rob: "Ea ar zice ca eu,dar sunt sigur ca e ea.Daca ne prindem unii pe altii facand asta ,suntem foarte mirati "Doamne fereste,cum poti sa faci asta?",iar celalalt se preface ca vorbeste la telefon sau cauta ceva.Eu sunt mai superficial.Cred ca ea se uita mai mult la ea insasi."
Cine e mai talentat ca si muzician?
Kristen :
"Rob.Este foarte talentat.Frange inimi cu vocea lui."
Cine e mai relaxat?
Rob:
"Candva eu,dar acum Kristen."
Mai bun la sport?
Kristen :
"Cine poate sa atarne?Cred ca eu,el are un ego fragil."
Superstitios?
Kristen :
"Rob.El este mai paranoic.Cred ca intra la categoria asta ."
Rob:"Eu sunt.Cred in karma .Daca ma trezesc cu un ou in fata,zic :"Destinul!M-am nascut blestemat".Dar cred ca sunt mai degraba idiot decat superstitios."
Dar poate ca e bine sa fii putin paranoic sau orice metoda folosesc cei doi pentru a-si trai vietile pana la 20 noiembrie 2009.Intre timp,CNN ne informeaza cand s-a tuns Robert,fetele se supara pe Krsiten ca nu poarta rochii roz si le fura barbatul visurilor.Cei doi se gandesc ce ar face daca nu i-ar vedea nimeni :"As vrea sa zic ceva nobil,dar cel mai probabil as spiona oamenii sa vad ce cred despre mine si apoi i-as uri.",zice Rob,"As iesi la o simpla plimbare",incheie Kristen.
Sursa

12 comentarii:

  1. "Rob abia sare coarda.Ii zic "Topaila",ori de cate ori face vreo cascadorie,topaie mai mult(face un gest ca si pingunii),iar cand vrea sa alerge,oh Doamne...".

    =))
    Ce-mi place ca astia doi se tot sacaie :)) ! Sunt tare simpatici. Cat despre Rob ca se crede un idiot, odata ce ai zis despre tine ca esti idiot, categoric nu esti. Dar la modul glumet, desigur, oricine e "idiot" ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ma bucur ca sunt impreuna, sunt chiar draguti

    RăspundețiȘtergere
  3. ce tare, nu am mai ras asa demult :)))e foarte haios interviul, sunt ca soarecele si pisica sau ca 2 frati care dau vina unul pe altul, foarte haios:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. OAU Super interviu am ras la el mult!!!
    ce se sacaie unul pe altul,imi place de ei sunt naturali..:)))

    Chiar se striga pe platourile de filmare "sotule!"sau "Sotio!"?

    =)))

    RăspundețiȘtergere
  5. e cel mai bun interviu cu ei doi de pana acum. chiar afli mai multe despre felul lor de a fi din randurile astea. dupa felul in care se sacaie eu cred ca sunt doar niste foarte buni amici.

    RăspundețiȘtergere
  6. SUNT CEI MAI TARI... ADORABILI

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca ma trezesc cu un ou in fata,zic :"Destinul!M-am nascut blestemat".Dar cred ca sunt mai degraba idiot decat superstitios."


    HAHAHA..........ce haios mai este!!!
    OFffffffff........ma doare maxilarul de ris!
    Hahaha

    RăspundețiȘtergere
  8. iar nu e tradus bine..
    deja m-am plictisit..
    se sare peste fraze, expersii, informatii...
    whatever

    RăspundețiȘtergere
  9. nu sunt impreuna.
    nu recunosc asta nicaieri.
    doar vorbesc despre ei.
    am citit interviul original.
    nicaieri in alta parte nu scrie asta, daca ar fi recunoscut era deja nebunie pe net

    RăspundețiȘtergere
  10. interviul e beton!!!!!!
    sunt cei mai tari!!!:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  11. eu cred ca sunt impreuna cititi fraza in care ea spune ca ii poarta hainele

    RăspundețiȘtergere
  12. eu cred ca e doar o chestie de marketing si de fapt nu e absolut nimic intre ei. dar pana la urma fiecare cu parerile sale, nu?
    oricum sunt draguti amandoi :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.