22 noiembrie 2009

Votati Twilight


Coloana sonora a filmului "Twilight" a fost nominalizata la categoria "Best Album" la American Music Awards.Puteti vota aici.

Iar aici puteti vota vedetele din "Twilight" nominalizate la mai multe categorii ale premiilor People's Choice Awards 2010.

Sursa si Sursa

10 comentarii:

  1. a aparut "new moon" pe www.radiofly.ro/filme.html ( nu cred ca se vede bne ptr k e filmat din cinematograf.....)

    RăspundețiȘtergere
  2. poate administratorii site-ului acesta sterg comentu d mai sus plz..ptr k nu se merita sa le facem asta actorilor...daca suntem fani adevarati mergem la cinema nu girl?

    semnat byu

    RăspundețiȘtergere
  3. byu...trebuie sa avem cinema...in orasul meu nu exista:)

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt de acord cu anonimul de mai sus.nici eu nu am.:).si alta varianta nu am decat sa il iau de pe net..ca mai e o vesnicie pana apare dvd ul si nu cred ca o sa ma pot abtine.

    RăspundețiȘtergere
  5. mna va inteleg ca nu aveti in oras cinema..nc eu nu am merg la iasi sa vad sa fiu sincera dar merita...dar totusi sa nu se faca reclama la piraterii p acest site..parerea mea...plus k calitatea filmului ce e pe net lasa mult de dorit...mna oricum bafta all..

    semnat byu

    RăspundețiȘtergere
  6. byu, tu faci ce vrei tu, primul anonim care a pus linkul a vrut doar sa ajute pe altii care nu au cinematograf in oras, nu e corect sa vii tu si sa ne invinuiesti pe toti ca ne uitam pe net. e treaba noastra si sa stii ca banii care vin din romania nici macar nu vor ajunge la administratorii filmului, noi nu suntem mai putin fani daca ne uitam pe net.

    RăspundețiȘtergere
  7. actorii cu siguranta au primit niste bani frumosi pentru aceste roluri...

    RăspundețiȘtergere
  8. asa`i noi nu`i platim pe actori daca vedem filmul la cinematograf:-j banii astea nu pleaca din romania...si nici eu nu am posibilitatea sa vad filmul la cinemaograf ptr ca la mine in oras nu exista si asta nu inseamna ca nu sunt fan..:-j multumim primului anonim si felicitari celor de mai sus care ne apara pe cei care sunt invinovatiti pe ne drept ca nu suntem fani adevarati8-| :*

    RăspundețiȘtergere
  9. nu va acuza nimeni ca nu sunteti fani, dar ganditi-va si voi..am citit pe o gramada de site-uri comentarii de la fani care au vazut filmul in versiunea cam si nu sunt multumiti deloc. pai nici nu ma mir din moment ce din versiunile aparute pe net abia daca se disting fetele..cel putin cam-ul e oribil, sound-ul e prost, se aud rasetele publicului din sala..oribil.nu puteti aprecia filmul daca va uitati la el cam sau ts..asteptati macar un R5 sau dvd screen.

    RăspundețiȘtergere
  10. am inteles k voi credeti ca am facut rau k am pus site-ul ...in primul rand am l-am gresit :">:"> scuuze este www.radiofly.ws/filme.html 2. fac asta pentru cei care nu au cinematograf la ei in oras , sau care pur si simplu nu au bani, nu isi permit sa isi cumpere bilet. si 3 am incercat sa fac o fapta buna ajutand...oricum eu mi-am cumparat bilet deci....;) ( app sunt primul anonim )

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.