2 decembrie 2009

Interviu cu Ashley

Am gasit si interviul lui Ashley cu cei de la EW.com
Sunt fanii Twilight la fel oriunde mergi prin tara?
Cei din Chicago m-au impresionat,intalnirea cu ei a fost foarte intensa si zgomotoasa,a fost ceva mare.Dar peste tot exista multa lume,multa pasiune,multe tipete si plansete.Unitatea de masura este nivelul tipetelor.
A fost mai diferit decat anul trecut?
Cred ca e mai intens,si eu ma simt mult mai comfortabil cu asta.La inceput nu stiam la ce sa ma astept,am fost putin stresata.Dar acum stiu ca fanii sunt alaturi de mine si ma sustin.
Care a fost o intalnire memorabila cu un fan?
Cativa mi-au facut albume cu poze,ceea ce e incredibil,pentru ca fiind prinsa in toata nebunia asta,pierd unele momente importante.Probabil anul urmator,cand se termina asta,putem sta jos si privi anvergura acestui mare fenomen.Mi se pare dragut din partea lor sa faca o colectie cu diferite etape ale carierei mele.Cred ca e ceva special.
De ce crezi ca fanii sunt atat de obsedati?
Vampirii nu pot da gres,generatii intregi i-au adorat pentru ca sunt misteriosi,senzuali,periculosi si chiar sexy.Apoi Stephenie a adaugat o poveste de dragoste a la Romeo si Julieta.Edward este vampir,dar mai este si un mare cavaler,care deschide usi si spune tot ce o fata si-ar dori sa auda si este de fapt centrul perfectiunii.Mai e si Bella,o fata normala,obisnuita,la fel ca majoritatea dintre noi,si ea fura inima lui Edward,asa ca fiecare vrea un Edward si fiecare vrea sa fie Bella.
Cum s-a schimbat cariera ta dupa ce ai jucat-o pe Alice?
Nu prea aveam o cariera inainte!Asta a fost schimbarea Dar acum fac ce-mi place si stiu ca voi continua sa fac asta.Pot sa vorbesc cu directori si regizori la care inainte nici nu ajungeam,si pot sa vorbesc cu ei normal,fara sa fiu speriata de ei.Si mai e si faptul ca oamenilor le pasa ce fel de cafea beau,cu cine ma vad,unde merg,nimeni nu-mi stia numele inainte si nimanui nu-i pasa de asta,dar in decursul unui an,toate s-au schimbat.
Si care sunt partile negative?
Cand oamenii uita ca esti om si nu esti perfect.Dar face parte din slujba si nu as schimba cu nimic.
Care a fost prima ta reactie cand ai vazut "New Moon"?
Tonul,culorile,caldura..totul este foarte frumos.Chris a facut o treaba minunata,iar dupa ce l-am vazut pe Taylor,am ramas impresionata,vreau sa zic ca e un copil de 17 ani care s-a ambitionat sa puna pe el 15 kg si s-a transformat complet intr-o alta persoana.El a condus filmul,lucru nu usor de facut,mai ales cand esti rivalul lui Edward,dar cred ca Taylor s-a descurcat de minune.
Care este scena ta preferata din film?
Cele din Italia si cu Volturi au fost super.Dakota este incredibila.Ma uitam la filmele ei inainte sa ma apuc de actorie.Si am avut ocazia sa lucrez cu Michael Sheen,un actor fenomenal, a fost grozav sa pot invata ceva de la el si sa-l privesc cum lucreaza.
Ofera o anume stare scenelor.
A fost atat de usor pentru el.El controla scena.Nu am lucrat cu vreun alt actor de asemenea calibru.A fost foarte fain.
De cine este mai apropiata?
De Kellan,suntem prieteni de 5 ani,dinainte de toata nebunia asta.Am avut acelasi agent,asa ca practic ne cunoastem de cand ne-am mutat in LA.Suntem impreuna cate 12 ore pe zi,timp de 3 luni.
Exista vreun rol pe care ti-ar placea sa-l joci?
Mi-ar fi placut sa fiu Alice,in "Alice in Tara Minunilor",dar si o fata Bond suna distractiv.Am avut multa actiune in "Eclipse" si mi-ar placea sa continui drumul asta.Vreau sa fac unul romantic de epoca,dar se fac foarte greu pentru ca sunt foarte scumpe,si poate cand o sa am 30 ani,o sa ma intereseze ceva gen "North Country"/"Erin Brockovich",ceva asemanator cu rolurile lui Charlize Theron sau Julia Roberts.M-au inspirat mult si sunt niste femei puternice.Un mare beneficiu pe care-l ai ca si actor este ca poti sa-i influentezi pe oameni.
Daca ai putea alege un regizor pentru Breaking Dawn,cine ar fi?
Am fost la Muzeul de Arta Moderna din New York si acolo il onorau pe Tim Burton,si am vazut o parte din filmele lui si cred ca este un artist grozav.Cred ca ar fi interesanta viziunea lui asupra cartii,sunt cateva momente ciudate in ea si cred ca le-ar aranja bine.Si daca ar fi sa facem cum trebuie,ar fi grozav sa avem 2 filme.Vrei ca filmul sa cuprinda toata elementele importante din carte pentru ca stii cat de pasionati sunt fanii,si asta o sa fie greu de realizat intr-un singur film.

2 comentarii:

Spune-ti si tu parerea.