2 decembrie 2009

Interviu cu Charlie Bewley

Si Charlie Bewley a stat de vorba cu cei de la EW.com.
Esti recunoscut deseori?
Nu prea,lucrurile nu s-au schimbat foarte mult pentru mine,cred ca mai multa valva se face pe internet.Ma gandesc ca pana la Craciun majoritatea vor vedea filmul si daca sunt atenti poate ma vor observa.Nu ma astept sa fiu precum Kellan sau Ashley adorat de fani.Suntem in umbra lui Rob,Kristen si Taylor.Dar totusi este foarte fain ca pot sa fac parte din film,mi-a deschis multe oportunitati.
Cum ai primit rolul?
Am fost la auditii in Vancouver,si ca orice actor,am completat o multime de tabele si acte,sperand ca ceva mare o sa se intample."New Moon" urma sa fie ceva mare.La sfarsitul lui ianuarie,au venit aici,pentru ca au schimbat locatia de filmare din Oregon in Vancouver si spre norocul meu,auditiile s-au facut aici.
Ce ai pregatit pentru rolul lui Demetri?
Avand la baza toate informatiile din carti,si ce am mai gasit pe internet,l-am interpretat cum am crezut eu de cuviinta.Cred ca nu seman cu el fizic,dar esenta interpretarii mele mi-a adus rolul,sarmul si misterul ce invaluie personajul.
Cum a fost sa porti lentile de contact rosii?
Cu cat de angelic arati normal,cu atat pari mai infricosator purtand lentilele rosii.Chiar aduc o cantitate mare de rautate personajului.
Ai facut snowboard intr-o perioada.
Chiar mi-a placut sa fac asta.Am jucat si rugby,dar apoi m-am mutat la snowboard,ceea ce mi-a oferit mai multa inspiratie.Intr-o oarecare masura,timpul peterecut in munti,m-a distantat de Anglia si m-a ajutat sa urmez si alte drumuri.Apoi am inceput sa joc in LA si Vancouver,si odata hotarat,nu mai exista cale de intoarcere.
Care a fost cea mai interesanta intalnire cu vreun fan?
In Italia s-a intamplat.Filmam intr-un loc foarte ingust,intr-un sat toscan,unde am adunat 5000 de fani,care cand ne-au vazut,au innebunit.Am inceput sa alerg pe strada de ei,nu aveam garda de corp alaturi de mine si trebuie sa fug inainte sa ma inghita.Aproape mi-a fost sfasiata camasa de pe mine,si nici bine nu incepusem filmarile.Robert nu a iesit o saptamana afara din cauza asta.Nu cred ca o sa mai traiesc acea experienta,a fost incredibila.

6 comentarii:

  1. Asa e. Are dreptate :) Nu avea garzi de corp in italia, si stia ca fanii vor urca pe el..si tocmai de aceea a venit in centrul orasului la restaurant :)) iar cand a plecat o hoarda de fete dupa el :))a fost amuzant.
    macar am poze cu el

    RăspundețiȘtergere
  2. cine e aratarea asta?iar ati pus o postare cu el....:))

    RăspundețiȘtergere
  3. vaaaai...(aratare!!!!!) oi fi si tu vreo printesa...cine stie ce pocita esti...nu mai vorbi tu despre altii si uite-te la tine...bitch

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) de ce vreti voi sa faceti din site-ul asta unul porno ? sa stiti ca mai umbla pe aici si copii care au sub 14 ani ;) Alin ai dreptate dar te putei exprima intr-un mod mai civilizat :P

    RăspundețiȘtergere
  5. nu merita sa fi civilizat cu o asemenea pers.

    RăspundețiȘtergere
  6. e ENGLEZOI???GATA-> DOUBLE LOVE..

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.