8 decembrie 2009

Interviu cu Taylor

Mtv a publicat un nou interviu cu Taylor Lautner.
Ce ti s-a parut mai greu la "New Moon"?
In fond,munca mea era sa continui ce am inceput in "Twilight",si anume sa-i dau viata celui mai vesel,fericit,prietenos baiat care este si cel mai bun prieten al Bellei.Asta am facut in prima jumatate a filmului,apoi m-am transformat intr-o alta persoana.Am si eu problemele mele.
Nu au fost numai necesitatile fizice in capul tau?
Jacob se transforma foarte mult in "New Moon",nu numai fizic,si psihic si emotional.A trebuit sa merg de multe ori la sala,sa mananc potrivit,dar sa si citesc si studiez cartea si personajul meu de foarte multe ori.Am putut sa-l joc pentru ca se schimba in foarte multe feluri.
Cand lucrai la sala,cum ai reusit sa faci fata presiunii?
Stiam unde trebuia sa ajunga personajul meu in "New Moon" si m-am concentrat la asta.Nu puteam sa controlez lucrurile de afara,media,dar puteam sa controlez cum urma sa-l joc pe Jacob.Asta a fost scopul meu.
Sunt foarte multe scene cu tine fara bluza in film,si au existat multe critci pentru asta.Ca actor,iti vine greu sa nu razi la unele din acele scene?
Cand Jacob ii sterge sangele Bellei?Serios?Rad de fiecare data cand vad"Oh,sangerezi.Lasa-ma sa te rezolv."Este stanjenitor.Jacob nu poarta haine pentru ca atunci cand se transforma,ele se rup,iar apoi cand se imbraca,il vedem numai intr-o pereche de pantaloni rupti.Si mai e si temperatura corpului sau ridicata.
Acum ca ai muschi,o sa accepti numai roluri care sa-i puna in valoare?
Uite,iubesc acest personaj si povestea.Sa ma ingras si sa nu port haine au fost necesare pentru acest rol.Daca peste un an,o sa-mi placa un personaj pentru care va trebui sa slabesc,sunt pregatit s-o fac.
Care crezi tu este principala diferenta intre fanii din Team Edward si cei din Team Jacob?
Pai Edward si Jacob sunt foarte diferiti,sunt rece si fierbinte(rade).La propriu.Mie personal,imi place mult relatia dintre Jacob si Bella,cum au inceput ca si prieteni,iar apoi a crescut si mai mult.Amandoi baieti o iubesc pe Bella,amandoi vor fi acolo pentru ea.Pana la urma,cred ca depinde de ce fel de tip iti place.
Sursa

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.