1 decembrie 2009

New Moon - pareri



 Filmul ruleaza deja de cateva zile in cinematografele din Bucuresti.
Ati fost sa-l vedeti? Sau l-ati descarcat de pe net?
Cum vi s-a parut?

Parerile pe care le-am auzit pana acum au fost impartite: unii aveau asteptari mari de la film, si acum ca l-au vazut, sunt cam dezamagiti, iar altii sunt extrem de entuziasmati.
Din ce categorie faceti parte?

Am pus si un nou sondaj, unde puteti sa votati.

51 de comentarii:

  1. ...genial filmu...;;)...desi in luasem de pe net inaite sa fie premiera in romania nu m-am uitat la el ci am asteptat sa ma duc la cinema...;;)...mi sa parut prea frumos filmu deci merita sincere felicitari regizorul...am plans de 3 ori la film...:">...:))...prea tare...:*...

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat, filmul este genial.nu este neaparat un film extraordinar privit din exterior, insa pentru adevaratii fani care l'au asteptat cu sufletul la gura atatea luni ni se pare extraordinar. spun asta fiindca dupa mine vor mai comenta persoane si sunt sigura ca filmul nu li s-a parut asa grozav fiindca nu sunt prinsi in acest ,,fenomen'' .

    filmul este giga mega super extraordinar :X:X:X

    respecta cartea, actorii au evoluat mult , au intrat f bine in pielea personajelor. au ilustrat foarte bine principalele idei din carte, mai putin scena despartirii

    rog pe urmatoarele persoane care vor comenta sa nu inceapa ca filmul e prost , ca va asteptati la mai mult si nu stiu mai ce. DACA SUNTETI IN STARE SA SPUNETI CA FILMUL VA DEZAMAGESTE CA VA ASTEPTATI LA MAI MULT VA ROG SA VA ARGUMENTATI RASPUNSUL.

    oricum fanii adevarati vor fi mereu loiali filmului, cartii, si cu respect fata de munca depusa de actori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cum sa incep.
    fILMu a respectat cartea , chiar binisor. Dar sa fiu sincera, cand am mers la cinema ... am fost putin dezamagita. Credam ca o sa fie mai multa actiune si suspans. Din perspectiva filmului ..1 a fost mai bun. Dar din perspectiva cartii 2 a fost mai bun.

    Nu spun ca nu mai placut. Chair am iesit cu un zambet larg din cinema , iar colega mea [cu care am mers la film] a ras la ce zambareata eram.

    Daca ar fi sa-i dau o nota filmului ar fi ... 9.

    RăspundețiȘtergere
  4. Idem @Double Trouble.
    Si eu ma asteptam sa fie mai mult suspan, actiune. Pot zice ca ne-a dat la sfarsit o portie marisoara de suspans.. Si mi-a placut filmul, insa nu stiu... spun probabil asta pentru ca m-am obisnuit cu Edward iar acum.. cand lipseste foarte mult din film, pare putin sec. Cand am vazut filmul, am avut o stare, ca cea a Bellei, melancolie si toate cele :( .. Insa pot zice ca mi-a placut filmul, a fost genial ;x

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer mi-a placut filmul dar parca as fi vrut mai mult... poate si pentru ca am citit cartea de vreo 3 ori pana acuma si am vazut prea multe trailere si publicitate...nu stiu exact...
    Oricum sunt fan Twilight si raman asa..abia astept Eclipse

    RăspundețiȘtergere
  6. filmul a fost sub asteptari
    chiar am stat vreo 2 ore suparata pe mine insumi ca am asteptat filmul asta de aproape 1 an si am primit varianta cea mai slaba posibila a carti
    in loc sa dureze mai mult scenele interesante,in prima jumatate din film nu se intampla nimik, iar replicile sunt proaste
    cred ca regizorul e de vina: nu a avut o viziune prea buna a cartii
    sper ca eclipse sa fie mai bun si sa nu mai plec dezamagita din sala de cinematograf
    chiar sunt o mare fana a cartilor twilight dar cred ca primul film a fost de mii de ori mai bine realizat: de fapt el ma facut sa imi cumpar cartile si sa le citesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Sun un mare fan al cartilor am citit seria de doua ori.Dar filmul New moon comparativ cu Twilight(pe care il ador) lasa de dorit,parerea mea.Coloana sonora ,vestimentatia lui edward,nu stiu lucruri marunte care fac diferenta.:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-a placut filmul (cu toate ca nu toate trairile din carte au putut fi transpuse in film), insa lumea care a fost prezenta a stricat toata atmosfera. Adica sa te hlizesti la niste scene care nu aveau nimic comic in ele (chiar dimpotriva) mi se pare nesimtire curata. Mi-a parut foarte rau ca mi-am cumparat bilet la Cinema Pro din ziua in care s-au pus in vanzare, in loc sa-l fi luat de pe net si sa ma uit in liniste acasa... Aveam mai multe pretentii de la un cinema din centrul capitalei. Dar se pare ca unele dintre fete au venit doar sa-l vada pe Robert si muschii lui Taylor... Sunt tare dezamagita.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun. Abia asteptam sa-mi soun si eu parerea despre film. NU ma incadrez, zic eu, in targhetul filmului. Am 27 de ani si un sot acasa. Asta nu m-a impiedicat sa citesc cartile, si sa astept cu nerabdare, mai bine de jumatate de an, New Moon.

    Asteptarile au fost intr-adevar mari. Era si normal. Bani mai multi investiti, actori mai experimentati, atentie deosebita filmului.

    Chiar daca pe net tot citesc recenzii nefavorabile, eu spun urmatorul lucru: filmul este una dintre cele mai bune drame ale ultimilor ani. Dragostea e atat de bine jucata edward e atat de uman in acest film, varcolacii sunt realizati super, kristen joaca foarte bine. Este un film de nota 10 dupa parerea mea. Sambata l-am vazut la cinema si mi-am luat si sotul, dupa lungi insistente. Vazuse Amurg, ai acum a mers asa de gura mea. A iesit super incantat, si pana acasa m-a pus sa-i povestesc si celelalte carti. Dragostea din aceasta poveste excede orice varsta si pozitie sociala. Am vazut la cinema cupluri de 30 de ani, si chiar de 50. Grupuri de pustoaice, dar si de pustani. Asa ca, recenziile nefavorabile nu le pot intelege, chiar daca sunt un pic subiectiva!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie mia placut filmul..insa ma asteptam la mult mai mult..oricum nu cred ca un film bazat pe o carte poate cuprinde toate detaliile. Abia astept sa-l mai revad si sa apara eclipsa:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  11. Despre filmul New Moon ,am aceleasi cuvinte de lauda cum am avut si pentru prima parte.New Moon depaseste cu mult Amurg ,dar acesta este un lucru absolut normal deoarece povestea devine mai bogata ,sentimentele se amplifica,apar personaje noi ,conflicte noi,intamplari noi.Coloana sonora nu m-a atras la fel de mult cum a fost cea de la Amurg dar dupa ce am vazut filmul am avut o alta parere.Am observat ca s-a pus un accent mai mare pe efectele speciale si acesta este iarasi un lucru bun.De actori este nevoie sa mai spun ceva?Eu cred ca nu,nu as face decat sa ma repet oricum pentru urmatoarele doua filme am aceleasi asteptari sau de ce nu ceva mult mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi se pare mult mai bun decat "Amurg".A respectat in proportie de 90% cartea, pe cand in primul film au fost foarte multe schimbari, unele fara efectul scontat din punctul meu de vedere.Jack s-a purtat exact cum mi-as fi imaginat, suferinta Bellei a parut extrem de reala, iar ultima scena a fost de departe cea mai emotionanta din tot filmul, desi reactia Bellei a fost un pic cam ciudata, fata ei nu exprima nimic.Mi-au placut mult scenele cu lupii, efectele speciale au fost grozave.Tragand linie, filmul a fost unul exceptional si ... astept "Eclipse"!:D

    RăspundețiȘtergere
  13. dezamagitor.foarte :(
    si imi pare rau ca era cartea mea preferata din cele 4

    RăspundețiȘtergere
  14. e adevarat, gusturile difera si parerile sunt si vor fi impartite.
    o sa fie multi carora nu o sa le placa (e dreptul fiecaruia de a aprecia un film), dar hai sa nu discutam de asteptari pentru ca niciodata cartile astea nu o sa fie ecranizate la fel de bine precum au fost scrise cartile si nici nu o sa fie placute de toata lumea)

    pana la urma, nu stiu ce asteptari mari puteati avea avand in vedere primul film (care a fost o mare deceptie) si actorii alesi (care sunt asa cum sunt si joaca asa cum joaca) si nu stiu ce actiune ati asteptat tinand cont de faptul ca totul in carte se desfasoara foarte, foarte lent .. si cartea se bazeaza mai mult pe drama pierderii marii iubiri decat pe altceva !? cartea e plina de gandurile bellei, de suferinta ei, de felul in care se agata de orice bucurie cat de mica (in speta jacob) pentru a iesi la suprafatza --- iar filmul s-a dorit a fi mai antrenant, ca nu o sa atragi jumatate din populatia globului la un film unde bella isi plange de mila si se chinuie sa isi revina din marea ei depresie. nici fanii nu s-ar fi bucurat, iar actrita sigur nu are habar cum sa joace un astfel de rol pentru ca ati vazut cum s-a desfasurat scena imediat post-despartire.

    filmul a fost bun pot spune, chiar foarte bun dat fiind timpul limitat in care s-a desfasurat (doar 2 ore) si faptul ca au incercat pe de-o parte sa respecte cartea si pe de alta parte sa atraga noi fani cu actiunea introdusa in film si pe care nu o gaseti in carte.

    actorii au facut o treaba mult mai buna in acest film, regizorul s-a descurcat de minune, s-a respectat fiecare moment important.. e adevarat ca sfarsitul a fost prea brusc (trebuia sa se termine ca in carte sau in scenariu macar) dar in rest am doar cuvinte de lauda. iar omparatia se face cu filmul anterior desigur si nu cu seria de carti in sine. nu cred ca ar fi avut cum sa faca filmul altfel si sa il placa toata lumea. e imposibil, ar fi pierdut ceva din ceea ce unii si-au dorit si-ar fi pus accent pe lucruri pe care altii le considera prea putin importante. nu exista o cale de mijloc, mereu unii vor lauda si altii vor critica.

    iar umorul.. extraordinar. e adevarat iti trebuie sa ai si o anume stare ca sa te simti bine la un film iar de new moon chiar m-am bucurat.

    cred ca am tot sarit de la o idee la alta asa ca ma bine inchie cat inca se intelege ceva.
    le doresc celor care nu l-au vazut sa se bucure de el si sa nu ia parerile celorlalti ca fiind "batute in cuie" ci sa isi formeze propria impresie despre film ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am vazut New Moon luat de pe internet. In unele momente jumatate de ecran iesise din cadru si se auzea o vajaiala continua. Dar obsedata cum sunt, am fost foarte curioasa sa il vad imediat ce am putut pune mana pe el, avand in vedere ca nu am cinematograf in oras.

    Excluzand proasta vizionare, filmul m-a impresionat, atat prin efectele speciale, muzica, reactiile personajelor, cat si prin felul nou de a privi lucrurile ale regizorului. Sa fim seriosi acum: v-ati fi putut imagina mai bine o ecranizare a lunilor de depresie ale Bellei, lipsite de amintiri? (paginile acelea goale). Regizorul e genial iar lupii sunt foarte reusiti!
    Actorii au fost putin mai bine pregatiti, cartea s-a respectat excelent, pana si clanul Volturi nu putea sa fie mai impunator de atat! Comparand imaginile vizuale pe care le aveam citind cartea cu imaginile vizuale date in film, am realizat ca erau foarte asemanatoare - ceea ce inseamna foarte mult, inseamna ca ecranizarea este demna de lauda.

    Acum nu stiu prin ce v-a dezamagit pe voi New Moon, as fi curioasa sa aflu cateva motive, pentru ca, oricum dupa mai multe vizionari ale aceluiasi film, incepem cu totii sa vedem defecetele (mici sau mari), dar parca niste defecte nu sunt suficiente sa fii dezamagit de ceva anume. Nimic nu poate fi perfect.

    RăspundețiȘtergere
  16. NEW MOON a fost MAI BUN ca twilight de 1000 de ori si inapoi.
    poate nu a avut coloana sonora cea mai buna iar actorii tot prost au jucat, dar a fost mai bine realizat.
    lupii, care au iesit foarte fain (imi placea mai ales cum se vedea cum bate vantul prin blana lor), imaginea impecabila si scenele care respecta cartea au facut din filmul asta o ecranizare mult mai buna decat twilight.
    l-am vazut, mi-a placut si abia astept sa apara pe dvd sa le vad acasa pe amandoua unu dupa altul :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Sincer,pe mine m-a dezamagit filmul. Ma asteptam la mult mai mult:(.Chiar imi pare rau sa spun asta pentru ca pana acum am avut numai cuvinte de lauda pentru Twilight.Dupa parerea mea primul film a fost mai bun. New Moon e plin de actiune si suspans in carte , iar sentimentele personajelor sunt exprimate foarte bine , dar in film .. nu stiu in unele scene mi se parea ca actorii se chinuie foarte tare sa le joace.. eu una sunt dezamagita si intr-un fel ma bucur ca nu am fost sa il vad la cinema. Acum astept varianta mai buna a filmului , poate cine stie ..

    RăspundețiȘtergere
  18. nu stiu de ce dar nu prea mi a placut. poate s a facut foarte multa publicitate p baza acestui film(fr multe poze, scene, trailere) incat in momentul in care am vazut filmul am avut senzatia k l am mai vazut d nu stiu cate ori ( repet , datorita trailer-elor,scenelor prezentate d actori l diverse evenimente, pozele oficiale din film) Imi aduc aminte k Twilight l am vazut de 5 ori si nu ma mai saturam, insa l New moon mi a ajuns o data .Sunt cam dezamagita, si poate k daca nu se promova atat de intens( ni s-a dezvaluit fr multe din el , incat nu ai mai avut c vedea) Le urez succes p mai departe actorilor si regizorului
    clara

    RăspundețiȘtergere
  19. pe mine personal nu m-a dezamagit.adica,normal ca se putea si mai bine dar chiar si asa parca s-a terminat mult prea repede.singura chestie mai importanta care m-a deranjat a fost modul in care Kristen a ales ca interpreteze momentele in care Bella avea cosmaruri.mi s-a parut putin prea exagerat modul in care tipa.in schimb m-a surprins in cel mai placut mod posibil Taylor.dupa parerea mea a jucat excelent.Scenele mele preferate au fost cea in care s-au batut jacob si paul,si scenele din voltera in special cele cu aro si m-a bucurat ca in New Moon s-a vazut intr-adevar ca vampirii stralucesc. Aaaa...si sper ca la Eclipse sa nu mai apara atatea spoilere.strica tot farmecul,dupa parerea mea se poate rezista fara ele pana in vara si cred ca vom "savura" si mai bine filmul daca nu vom sti ce urmeaza dupa fiecare scena.but that's just my opinion :p oricum New Moon merita vazut

    RăspundețiȘtergere
  20. superb !!!!!l-am vazut vinerea trecuta pe 27 la cinema si pur si simplu de cand am intrat in sala nu mai puteam de emotii:X:X am asteptat a doua parte asa mult :X:X chiar foarte bn jucat .iar sfarsitul este fenomenal intodeauna ne tine in suspans !pt ca nu rezistam sa nu-l vad m-am dus si duminica ....bv tuturor este un film chiar foarte bun ,cum era de asteptat :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Primul film, Amurg, a fost super. Citind cartea si vazand atatea trailere superbe ma asteptam la mult mai mult.
    Filmul a fost absolut dezamagitor. Mi s-a parut ca prea s-au grabit cu tot. si Jake a aparut prea putin, Edward a lipsit prea putin etc etc. :) poate ar fi fost super daca nu as fi citit toate cartiile:)

    RăspundețiȘtergere
  22. eu zic ca problema a fost faptul ca au aratat prea mult in trailere si ati vazut deja tot si inca va mai asteptati la ceva nou.
    ce mai era de vazut in afara scenelor importante? nimic, normal.. era de asteptat de altfel.

    dar filmul a fost ok. mai bine realizat decat primul, desi actorii tot prost joaca.
    eu sunt pana la urma doar fana cartilor si ma bucur de orice ecranizare numai datorita lor. important e ca vad pe marile ecrane ceea ce odata doar imi imaginam... si chiar daca nu a ajuns la nivel asteptarilor mele si a imaginatiei mele, tot mi-a facut placere sa vad filmul asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  23. 1.Ceea ce s-a aratat in trailere nu are legatura cu filmul, sunt secunde luate din scene diferite si mixate pentru a ne induce in eroare.
    2.Nu cred ca nu va mai plac actorii dupa ce in twilight i-ati adorat pana la D`zeu si inapoi, cand acum se vede clar si limpede evolutia lor.
    3. Nu mi se pare nimic fortat in film, pur si simplu sunt sentimente puternice care trebuie transmise prin ecran, nu doar jucate.
    Nu vreau sa va contrazic, o faceti singuri anonimilor, de la o fraza la alta.
    Sunt putin nemultumita, nu dezamagita de film, pentru saltul extrem dela o scena grandioasa la cealalta. Filmul este un suspans si o fuga continua, trebuie sa-l vezi de cel putin trei ori ca sa prinzi tot ce e esential, dar in general, este un succes. Si l-am vazut la cinema de patru ori. Il am si in calculator, dar cele doua versiuni sunt incomparabile.

    RăspundețiȘtergere
  24. new moon a fost mult mult mai bun decat twilight.Nu inteleg ce asteptari mai mari puteati sa aveti.A respectat aproape toata cartea iar efectele au fost incredibile.


    daca nu v-a placut cu adevarat inseamna ca nu intelegeti ce este un film adevarat..
    actorii s-au straduit din greu si munca lor chiar se vede..

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt de acord cu Alice:x.
    Ea chiar a zis aproape tot ce gandeam. Nu a fost sa fie, nu mi-a placut, ma asteptam la mai mult, nu la mai bine.
    Dar asta e parerea MEA!
    Deaga mea, "anomino", inteleg ce e un film adevarat, de aia am si comentat:)

    RăspundețiȘtergere
  26. acum va certati pe film - cui i-a placut si cui nu :))
    felicitari! (ce mai pot zice) =))

    PS: o fo' fain filmu'

    RăspundețiȘtergere
  27. am fost si am vazut new moon. I-am tarat si pe ai mei la film. Dupa ce am iesit entuziasmata din sala de cinema am asteptat reacti ale parintilor(care nu am vazut prima parte) mama a zis ca a fost ok dar ca nu cine stie ce. Tata a spus ca a fost un film de emo si ca astea sunt genul de filme care caracterizeaza generatia asta. Pana am ajuns acasa mi-a dat o mie si unu de motive pentru care lui nu ia placut new moon. Doamne oamenii asta nu inteleg chiar nimik?

    RăspundețiȘtergere
  28. mi-a placut la nebunie filmul.Probabil unora nu le-a placut pentru ca nu au putut intra in pielea personajelor si sa traiasca sentimentele pe care trebuiau sa le afiseze actorii.Eu una am plans cand s-a despartit edward de bella si am ras cand aceasta se juca cu jacob.Trebuie doar sa patrunzi in lumea lor si sa crezi,nu doar sa-l vizionezi ca pe oricare alt film.

    RăspundețiȘtergere
  29. parerea mea e ca........nu am cuvinte, a fost super, nu extraordinar, parerea mea
    eu cred ca cei care sunt dezamagiti de film sunt cei care au citit cartile de vreo 5 ori (ca si mine),stiu ce se intampla si nu li se mai pare asa de interesant. Chestia asta se intampla pentru ca e ca si cum ai vedea aceeasi chestie de 2 ori, sau daca au citit cartea de mai multe ori cu atat mai rau, si normal ca li se pare plictisitor, parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  30. am fost la cinema ieri cu maicamea si prietenul meu care erau ambii la fel de nerabdatori ca mine. ma impresionat foarte tare faptul ca a trebuit pur si simplu sa stau la o coada imensa sa mi pot lua biletele deci era suuuper multa lume desi majoritatea oamenilor sunt contra twilight, criticam nu ne place dar ne batem pe bilete la cinema. surprinsa iar de faptul ca erau in sala (plina ochi) de oamenii de toate categoriile incepand de la copii de 14 15 ani pana la oamenii in varsta. mie mi a placut foarte tare sincer chris si a pus bine amprenta asupra lui se vede ca e de calitate mai buna ca primul sa respectat cartea cat de cat cu mici exceptii lupii sunt foooarte tari desi in trailer pareau super mici in film erau imensi exact cum meyer ii descria in carte ce sa mai. putin edward desi ma asteptam la mai mult per total nu ma dezamagit din contra abia astept sa mai vad de vreo 10 20 de ori asa cum am facut si cu twilight :)) aaa ceva care nu mi a placut a fost soundtrackul inafara de satellite heart si hear damage muzica nu era cine stie ce se putea si mai bine. deci hear damage e foarte tare si pusa la fix in punctul culminant al filmului :x eu zic ca se merita sa mergeti la cinema. sa meritat si asteptarea noastra. bravo chris nu ne ai dezamagit :x i love you edward :)))

    RăspundețiȘtergere
  31. scz, nu m-am exprimat corect, defapt era: parerea mea e ca........nu am cuvinte, a fost super, nu, defapt o fost extraordinar, dupa parerea mea
    mie nu mi s-a parut plictisitor, desi am citit cartea de 5 ori:D si a fost farte interesant, desi colegele mele or vorbit tot filmu

    RăspundețiȘtergere
  32. Sincer...ma asteptam la mai mult tot mai frumoasa e prima parte , poate k apare si edward mai mult de fapt nu poate sigur asta e motivul :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Ca a venit vorba de lumea de la cinema, eu sincera sa fiu ma asteptam ca media celor care vad filmul sa fie sub 18 ani (poate chiar 15.. si nu zic asta ca fiind un lucru rau asa ca nu va agitati, va rog) in schimb cand am ajuns acolo am fost surprinsa sa vad ca media de varsta era mai mare cu aproape 10 ani, majoritatea fiind studenti si am vazut chiar oameni peste 30 de ani, si nu parintii unor fani, ci oameni in toata firea care au mers acolo sa vada filmul si au iesit bucurosi din sala.
    dupa cum zicea anonimul de mai sus, sala a fost arhiplina, iar rezervari nu se mai puteau face cu cateva saptamani inainte. desi lansarea urma sa fie pe 27 la pranz, prima data a rulat la miez de noapte (26 spre 27) si cu destula de multa vreme inainte nu se gaseau bilete nici in primul rand.
    si eu am fost cu prietenul meu si desi e sceptic atunci cand e vorba de twilight (ca m-a auzit vorbind de el tot mereu) chiar i-a placut si a ras mai mereu in timpul filmului.

    pana la urma nu inteleg cum un numar atat de mare de oameni se bate sa ajunga la film si apoi atatia se intorc acasa sa spuna ca nu le-a placut..
    poate daca il mai vedeti o data va schimbati parerea, poate erau prea mari asteptarile, dar cand o sa va uitati la film stiind ce va asteapta poate o sa va puteti bucura de el.
    partea buna e ca acum vor putea realiza breaking dawn, asa ca voi stati si plangeti-va, ca eu o sa fiu tot in sala de cinema si tot la premiera la urmatoarele filme savurand fiecare secunda din ele :D

    RăspundețiȘtergere
  34. Sambata am fost la film. Toti trei: eu, fata mea si sotul meu. Toti am citit cartile (eu si sotul le-am citit de mai multe ori). Fata mea dupa 2 ore s-a mai dus o data la el. Ne-a placut. E chiar bun. Bineinteles ca nu poate cuprinde toata cartea, poate si de aceea fazele filmului nu par foarte bine legate intre ele. Dar tanjesc deja sa-l vad dinnou. Actorii joaca minunat, superb. Iubesc cartile, iubesc filmele.

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna! Cred ca aveam cu totii asteptari mai mari, dar, datorita faptului ca am citit cartile, ca am disecat fiecare informatie, e normal sa nu ni se fi parut atat de genial. Asta e opinia mea. Oricum, se putea mai bine. Dar, si asa, a fost dragut.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna, am fost sambata la film, super entuziasmata. Am fost in grup mare de 9 persoane.
    Sala a fost plina, s-a ras pe parcursul filmului, au fost super ok oamenii. Cei cu care am fost s-au declarat (fetele) multumite de film, din baieti...doar unuia nu i-a placut, si doar una din fete mai citise cartile, ei i-a placut.
    Eu am fost sincer cam dezamagita, ma asteptam la mai mult, mai multa conversatie. M-am bucurat ca au introdus visul de inceput al Bellei, in schimb ma asteptam la mai multe "inchipuiri" de al lui Edward...nu neaparat sa il vad...ci sa i se auda vocea...au fost momente in care ca sa se inteleaga expresiile Bellei trebuia si vocea lui. Ca atunci cand sunt Bella si Jake in masina si urmeaza sa se sarute...in carte ceea ce o opreste pe ea este acel "Sa fi fericita" pe care il zice Edward...aici nu e...dar ar fi trebuit! La fel si atunci cand se "ineaca" - el o ruga sa lupte pentru supravietuire...aici... La scenele cu Volturi...nu se prea intelege ca Aro citeste ganduri, pare prea brusc... Marcus si Caius abia se vad, Heidi se aude doar nu se vede ca lumea... Au mutat explicatiile lui Edward si Bella e foarte pasnica in comparatie reactia ei din carte la revederea lui Edward in camera. M-am gandit ca sunt eu prea pretentioasa ...dar vad ca nu am fost singura dezamagita, ma simt un pic mai bine, nu sunt chiar asa de nebuna.
    Au dat prea multe trailere...mai bine dadeau unul si gata...in fiecare trailere sunt alte secvente...daca le-am pune cap la cap ne-ar da cam toate momentele importante ale filmului...si nu a fost ok. Am banuit ca vor fi destule comentarii...Baietii au (Jake si Edward) au jucat bine, eu nu am prea fost multumita de jocul lui Kristen, ca si in primul...dar am sperat ca sub alt regizor va fi un pic altfel, m-am inselat. Efectele au fost foarte misto, lupii super, efectul de diamante a fost muult mai misto ca in primul si a fost foarte mistooo :D, pe ala vroiam sa il vad neaparat. Replicile de la sfastit au fost aiurea ...si sfarsitul... dar na! Poate cand scot dvd o sa fie cu secventele taiate (am inteles ca au fost)...si poate va fi altfel. Poate cand o sa il mai vad a doua oara o sa imi placa mai mult, dar dupa prima vizionare...asta a fost impresia mea. Stiu ca au muncit mult la film, numai ca la sfarsit ceva s-a intamplat si nu a mai iesit cum probabil se asteptau. Dupa ce o sa il mai vad o data, si sa nu mai fiu asa subiectiva o sa imi placa si mai mult. Asteptam acum sa vedem Eclipse...sper sa nu mai scoata iar 3 trailere...ca nu ma mai uit nici la alea. Sa zicem ca a fost ok. Poate ne-am asteptat noi la prea multe!!! O zi buna! Caty

    RăspundețiȘtergere
  37. Filmul este ok, dar eu una ma asteptam la mai mult.De fapt ca toti ceilalti care sunt un pic nemultumiti, am simtit ca ii lipseste ceva. Nu cred ca este vina actorilor, pe acestia ii apreciez, au jucat exact asa cum imi imaginam. Cum au mai spus cineva inainte povestea parca este derulata, mai mult la un monent dat credeam ca sunt la o serbare la clasele 1-4, asa repede vorbeau Bell si Jake incat nu reuseam sa inteleg nimic (ma refer la secventa in care erau la cinematograf, nu simteai nimic, doar doi actorii care isi spuneau replicile dar fara niciun sentiment). Oricum si eu astept sa il mai vad inca o data , poate o sa imi schimb parerea, de fapt sper sa imi schimb parerea pt ca imi plac prea mult cartile si actorii ca sa ma impac cu ideea ca sunt dezamazita de film.

    RăspundețiȘtergere
  38. L-am vazut la cinema.Sunt fana a cartilor pe care le-am citit de vreo 4 ori.

    Acum...mie mi s-a parut bun: adica...a respectat destul de mult cartea.Jacob (personajul meu preferat) a fost bine interpretat de pustiul Taylor (tinind cont ca in carti jake are peste 1.90 m si alura de barbat adevarat.Si caracter, asa adauga eu...

    Bella imi place...Sincer, cred ca l-au bagat cam prea mult pe Edward...e absent si nu prea.

    Lupii sunt magnifici, iar transformarile asisderea.Emotii foarte bine exprimate.Volturii, corect redati.

    Sotul a zis ca nu i-a placut sonorizarea...eu (spre rusinea mea) nu am bagat de seama...

    RăspundețiȘtergere
  39. Am vazut filmul de 2 ori la cinema.
    Pe langa faptul ca au mai modificat scene din carte, mi se pare ca ceva nu se leaga.
    Nu stiu. Nu prea ma convins. Ma asteptam la ceva mult mai bun, mai ales ca acum au avut un buget mult mai mare ca la Twilight.
    A fost misto, nu spun ca nu, dar ...

    RăspundețiȘtergere
  40. Ei bine, mie mi se pare ca dupa ce ai citit cartile de atatea ori ca noi[ sau ca mine, ma rog :D ] nu are cum sa ti se pare ca filmul e la fel sau chiar mai bun de atat.
    La urma urmei, e doar un film. E facut dupa cum si-l imagineaza alti, nu cum l-am face noi. Fiecare are o viziune diferita si de aceea unii poate sunt dezamagiti.

    Avand in vedere ca l-am ashetptat atatea luni, deja incepeam sa tremur cand m-am asezat in sfarshit pe scaunul de la cinema si am spus : " ok, this is it :X" . l-am ashteptat atat de mult ca putea sa-mi arate doar o imagine cu bella, jacob si edward ca tot as fi zis ca e dragut :)).

    Totusi, mi-a placut. A fost foarte frumos, de-a dreptul superb. Cel mai bine e sa-l vezi la cinema, desigur. E bine realizat si emotionant. Nu re cum sa se compare cu cartea, desigur. Nu traiesti aceasi emotie. totusi, a fost absolut fantastic. :X
    Jane X

    RăspundețiȘtergere
  41. later edit: (nu mi-am schimbat parerea, tot mi-a placut filmul, dar ..)

    citind comentariile voastre mi-am adus aminte de cele 2 mari regrete ale mele: vocea lui edward cand bella se ineca (si bella gandind ca il iubeste) si sfarsitul din script mult mai romantic si mai lin.

    in rest eu ma declar multumita, nu ma asteptam la mai mult, asa ca in loc sa fie dezamagita de ce as fi vrut sa fie in film si nu a fost, am apreciat ceea ce am gasit si nu ma asteptam..
    acum astept HD-ul sa il mai vad o data :D

    RăspundețiȘtergere
  42. DAR EVE,DRAGANA,VREM SA AUZIM SI PARERILE VOASTRE...CU TOTII SUNTEM FANI IN EGALA MASURA SI OPINIILE NOASTRE CONTEAZA LA FEL DE MULT TOATE.

    APP,FILMUL NU MIA PLACUT DELOC. AM ASTEPTAT CA PROASTA CU SUFLETUL LA GURA UN AN INTREG SI AM FOST DEZAMAGITA TOTAL.
    IN ORICE CAZ,EU RAMAN FIDELA CARTILOR SI VOI VISA INTOTDEAUNA LA EDWARD THE HOT-VQAMPIRE CARE ESTE INTERPRETAT SI JUCAT MAI BINE DECAT IN ACESTE FILME..PAREREA MEA:D VA PUP.

    RăspundețiȘtergere
  43. filmult este reusit.bravo!!!numai ca m-a cam dezamagit faptul ca s-a terminat cam sec....adica edward o cere in casatorie pe bella dar bella ce zice?dak cineva ar vedea filmu fara sa citeasca cartea ar spune la fel si iti dai seama ca nu va astepta pana va aparea eclipsa....dar inrest e foarte bun.nu ma asteptam sa fie atat de reusit.daca cineva imi citeste comm-ul va rog dati-mi si mie coloana sonora de la film. va rog!! ma puteti contacta pe id: mimi_07cappucino

    RăspundețiȘtergere
  44. mie mi-a placut filmul..a fost superb..actorii s-au implicat foarte mult si munca lor se vede..drept urmare ca au fost scene in care am plans:">..asta e :) fiecare interpreteaza cum vrea acest film...

    RăspundețiȘtergere
  45. deci...continuarea twilight...e adevarat...se putea si mai bine...dar in orice caz pe mine m'a impresionat:X...mai ales lupii,care era si logic sa iasa in evidenta in aceasta parte...dar trebuie sa mentionez un lucru cammm ciudatel;))...ceea ce am vazut in trailerul acela extins a trezit in mine niste emotii de vai lume!!!:)) cu muzica aia care ridica dorinta de adrenalina,cu segventele alea intrerupte pe ritmul muzicii grave,segvente introduse rapid si brusc cu volturii atacand scotandu-le in evidenta calitatile lor(caci si ei m'au impresionat) siii brrrrr:))...ma treceau frisoanele...si de la acel thrailer ma asteptam la ceva mai WOW!dar nu ma plang...filmul a fost bun!

    RăspundețiȘtergere
  46. Hm... Filmul e super... Dupa parera mea coloana sonora lasa de dorit... Imi place foarte mult filmul... Respecta cartea.. E ok... se putea si mai bine... Pacat ca au schimbat masina lui Edward...
    Aa...
    Taylor joaca incredibil de bine:O...

    Si arata super=p~

    RăspundețiȘtergere
  47. este super filmul lam vazut.......si cine are o parere aiurea despre el sa se duk sa (beleask ...) la filme idiene..<33

    RăspundețiȘtergere
  48. bai svz dar nu ma steptam sa nu depaseasca twilight....poi new moon e mai slab..scenele sunt grabite... adik nu sunt la fel de misto cum leau facut in twilight
    si nush k pt harry ppotter au avut voie sa fac film d 4 h
    asa k puteau sa faca si ei mai mari si sa cuprin da mai multe

    RăspundețiȘtergere
  49. mie mia placut foarte mult filmul.desi trebuie sa recunosc k mai mult mia placut mai mult cartea dar asta era de asteptat tinand cont k acolo este descris totul cu mult mai multe detalii.
    oricum filmul a fost foarte bine realizat si multe chestii au fost exact asa ca cele din imaginatia mea(in special lupii).
    ce nu mea placut a fost secventa cand bella si jacob erau pe cale sa se sarute si ea sa oprit pt k eduard ii spune"sa fi fericita" si in film aces lucru nu apare.deasemenea nu mea placut k finalul a fost atat de brusc pt k finalul cartii este unul optimist(bella spunand k orice ar fi ea este pregatita pentru tot ce urmeaza pentru k stie k il are pe eduard langa ea sau geva de genu)dupa parerea mea asta ar fi trebuit sa apara.
    dar oricum in ciuda acestor detalii mia placut cum a iesit filmul si cred k o sa ma mai uit de o 1000 de ori la el k si la twilight.

    RăspundețiȘtergere
  50. buna. sunt alexia- super tare filmu twilight:x.....dar si cartile iti provoaca fiori:X:X.....Ma intrebam daca stiti cumva daca iese si partea a treia din twilight?:( multumesc

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.