29 decembrie 2009

Stiri de la Stephenie

Stephenie Meyer a postat luni pe site-ul ei.
"Sper ca va bucurati cu totii de sarbatori.O stire rapida despre o carte,pe care de maine o puteti gasi in magazine si despre care eu sunt foarte entuziasmata : The Lonely Hearts Club de Elizabeth Eulberg.Daca ati fost la o sesiune de autografe cu mine,probabil ca o stiti pe autoarea debutanta.Daca nu ati fost,si ati citit multumirile mele din carti,ati facut cunostiinta cu ea.Elizabeth a fost publicistul meu inca de la inceput si a facut o treaba minunata.Ea a mai lucrat de asemenea cu multi alti autori.Acum,propriul ei roman este lansat si sunt foarte mandra de ea.Bravo Lizzy!Abia astept sa citesc mai multe de la tine in curand.
Steph."

3 comentarii:

  1. votati Romania! http://www.tweeter.faxo.com/Top_Twilight_Saga_Country_December

    RăspundețiȘtergere
  2. Ruxandra,crede-ma am votat zilnic timp de 2 saptamani la fiecare 20 de minute,in limita timpului pe care il aveam la dispozitie.Si uite,Rusia e pe primul loc,Olanda pe locul 2 si Romania pe 3.Maine,poimaine te pomenseti ca ne intrece si Spania. Oricum,daca aveti bunavointa sa votati,nu va opriti! Hai Romania!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pardon,am intrat acum pe site si ghici? Romania e pe locul 6,ne-au intrecut si spaniolii si portughezii. Deci,la fel ca in celelalte chestii Romanie nu ajunge pe nici un loc favorabil.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.