27 ianuarie 2010

Donatia lui Kristen

In timp ce George Clooney,Robert Pattinson si alte vedete au participat la teledonul "Hope For Haiti" pe 22 ianuarie,Kristen Stewart a fost suparata pentru ca nu a putut lua parte si ea la aceasta strangere de bani.Actrita era in drum spre Park City unde trebuia sa participe la Sundance Film Festival.Dar asta nu a oprit-o pe Kristen sa ajute.La premiera "Welcome to the Rileys",producatorii filmului,Giovanni Agnelli si Scott Bloom,au impartasit idea lui Kristen de a aduna bani : ea alaturi de alte cateva vedete au strans bani ca fiind gazdele a 4 domnisoare norocoase care platind s-au bucurat de un bilet de avion,un loc unde sa stea si de compania lui Kristen.
"Au platit cred 1000 $ fiecare,bani care au ajuns in fondurile pentru Haiti.",spune Agnelli.
Bloom adauga :" In timpul calatoriei,Kristen spunea ca e suparata ca nu poate participa la teledon...asa ca toti bani stransi sunt pentru Haiti."
Sursa

4 comentarii:

  1. am vazut de curand filmul blindness din 2008

    ceea ce m-a socat la tragedia din haiti, e ca din reportajelede la tv mi-am dat seama ca se intampla acelasi lucru.
    oameni ramasi fara tot ce aveau lupta unii impotriva altora pentru supravietuire, fura de unde apuca, distrug tot in cale..
    e ingrozitor de imaginat iadul prin care trec cei de acolo
    drama din film am crezut ca e doar o ecranizare foarte buna si mereu m-am gandit ca probabil in realitate oameni s-ar comporta la fel de mizerabil in caz de criza majora, dar sa vad asta live m-a marcat. una e sa gandesti, alta e sa vezi ca se intampla.
    e urat sa discuti despre asta dintr-un loc confortabil si fara griji, dar asta e adevarul. in astfel de momente omenia dispare si suntem doar niste animale disperate incercand sa supravetuim cu orice pret

    pentru cine nu intelege ce vorbesc va recomand sa vedeti filmul inainte sa comentati :|

    RăspundețiȘtergere
  2. pt anonimul de mai sus : ar fi mai bine sa citesti cartea daca tot ti-a placut filmul. e mult mai buna, bineinteles :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.