13 ianuarie 2010

Interviu cu Peter

COLLIDER.com l-au intervievat pe Peter Facinelli.
Carlisle are multe de facut in "Eclipse"?
Da,Carlilse face multe.Mult multe decat in primele 2 filme,cu siguranta.Sti,ce-mi place mult la "Eclipse" este ca ajungi sa vezi o latura a lui pe care nu ai mai vazut-o.Din cauza scenelor de lupta,poti sa-i vezi si capacitatiile vampiresti.
Cand o sa stie ceva de "Breaking Dawn"?
Nu stiu.De obicei,fanii afla inainte mea,asa ca sunt sigur ca o sa vad pe internet inainte sa primesc stirea la telefon.
Este Twitterul parte a jobului tau acum?
Nu,doar ma bucura pentru ca pot sa interactionez cu fanii.Este o buna metoda de a impartasi informatii cu ei.Imi place sa pot pune un zambet pe fetele oamenilor,si sa imbin asta cu impartasirea informatiilor si sa le spun ce fac.La intalniri,unii ma intrebau daca o sa scriu despre acea intalnire pe twitter.Este un fel de publicitate platita,iar mie asta nu-mi place.Imi place sa-mi pastrez twitterul pur.Nu vreau sa le vand nimic fanilor mei .Vreau sa am acea baza de fani pe care sa-i distrez.
Cum relationeaza fanii "Twilight" cu tine?
Grozav este faptul ca arat foarte diferit fata de Carlisle,ei au ajuns sa ma cunoasca diferit de el.Fanii mi-au urmarit si alte proiecte si au vazut cat de vasta si diferita e munca mea.Pentru mine e distractiv ca nu arat ca si Carlisle si ca nu seaman cu el,asa ca atunci cand ma intalnesc cu oamenii,nu ne confunda.
Te-ai gandit vreodata ca filmele seriei "Twilight" iti vor ajuta atat de mult cariera?
Nu.Fanii au fost incredibili.Cand merg la un eveniment,sunt oameni care vin din alte tari doar pentru o poza cu mine.Sunt fani loiali pe care nu mi-am imaginat ca o sa-i am.Le sunt recunoscator tuturor si de asta incerc sa pastrez legatura cu ei cum pot.
Porti peruca?
Da,in "Eclipse",pentru ca filmam simultan si "Nurse Jackie".Existau zile in care alergam cateva ore prin padure si apoi eram in avion spre un alt platou de filmari.Faceam naveta din Vancouver la New York la fiecare 3 zile.
A fost greu?
Nu,pentru mine a fost mai degraba invigorator.Am filmat o scena in care am inceput sa plang(Nurse Jackie) ,iar asta nu era in scenariu,ci era doar oboseala acumulata,dintr-o data am inceput sa plang pentru ca asa am simtit eu scena.Era o scena de despartire,iar eu tocmai ce coborasem din avion unde am avut 3 ore de somn.Am fost vulnerabil.Dar mi-au placut ambele proiecte,in acelasi timp.

3 comentarii:

  1. As fi vrut sa vad reactia colegilor de platou cand a inceput sa planga :))
    Ceva de genu: aaa..immm.. asta nu era in scenariu..ce tre sa fac acum =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine arata in poza ....e un actor foarte bun , am vazut un film in care el juca ..rolul unui orb ..si i-a iesit foarte bine . Se pricepe pe langa ca e foarte frumos ...e si talentat .

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte cu picioarele pe pamant baiatul!....dar, ma intreb, oare cate kg.a slabit pt.rolul Carlisle?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.