14 ianuarie 2010

Interviu cu Taylor

Iata interviul lui Taylor pentru revista mexicana InStyle
De cand ai pus atat de multi muschi pe tine pentru "New Moon",ce designer ti se potriveste?
In ultimul timp am purtat multe costume,si imi plac cele create de Calvin Klein.Arata grozav si sunt foarte comfortabile.La pantofi,imi place Cole Haan.Cand ma imbrac casual,port Diesel.Blugi lor sunt preferatii mei.
Cat de mult a evoluat aspectul tau?
Intotdeauna mi s-a spus sa ma imbrac pentru evenimente sau ocazii speciale,chiar si la scoala.Daca ieseam afara cu prietenii si jucam fotbal,ei purtau pantaloni scurti si tricouri,iar eu aveam blugi si tricou.Imi place sa arat bine si comfortabil,dar intotdeauna cu un aer special.Cateodata port blugi cu un tricou alb in V,ziua urmatoare port un tricou mai dragut si o geaca draguta.
Inca mai joci fotbal?
Da!Asa imi place sa ma distrez.Am jucat fotbal toata viata mea,intotdeauna simt nevoia sa am o minge de fotbal cu mine.Daca sunt in pauza la filmari,o arunc prin platou si vad cine vrea sa joace.
Si cine vrea de cele mai multe ori?
Incredibil,Kristen.Are o tactica buna,joc cu ea si asistentul ei John.
Numeste un obiect din dulapul tau fara de care nu poti trai?
Gecile de piele de la John Varvatos.Am 5 sau 6.
Esti foarte activ.Cum iti ingrijesti parul?
Folosesc fixativul KMS si gelul Redken.
Jacob primeste sfaturi de la tatal lui.Ce ti-a spus tatal tau?
Sa-mi economisesc banii si ca nu trebui sa-i cheltui haotic.
Ce actori sunt eroi tai?
In ceea ce priveste actoria,Denzel Washington.Imi place Matt Damon si seria Bourne.Si Christian Slater,am fost copilul lui in "My Own Worst Enemy" si de atunci nu l-am mai vazut.Dar vara trecuta,cand am fost pe stadionul Dodger,cineva mi-a atins mana,iar cand m-am intors era el.Mi-a placut sa vad.Este un om incredibil si unul dintre cei mai buni actori cu care am lucrat.Am invatat multe de la el.
Cine a fost prima ta iubire dintr-un film?
Am fost indragostit de Jessica Alba mult timp.Acum e Megan Fox.Sper sa pot lucra cu ea intr-o zi.
Ce-ti place si ce urasti la o fata?
Cred ca o fata arata foarte atractiv purtand o pereche de blugi si un pulover,sa fie naturala.Nu-mi place cand se streseaza prea mult pentru imbracaminte.Nu sunt mare fan al tocurilor,imi place cand ele poarta balerini,sau cizme inalte cu o fusta,sau o rochie mai scurta.
Descrie seara ta de sambata perfecta.
Cina in oras.Am gasit locul potrivit in Vancouver,se numeste Keg.Imi place mult friptura,nu sushi,nu branza albastra,nu cocos sau chestii asemanatoare.Antrenorul meu imi spunea : "Trebuie sa mananci mai mult pui,destul cu friptura."Dar nu ma pot abtine.Sunt genul de persoana careia ii place carnea rosie si hamburgerii.
Ce calitati ar trebui sa aiba un baiat?
Sa-i placa sporturile,sai aibe prieteni cu care sa urmareasca Super Bowl,sa-si scoata iubita in oras si sa-i cumpere haine si bijuterii.
Deci un barbat trebuie sa fie puternic dar si dragut.Parca l-ai descris pe rivalul lui Edward,Jacob.

Dar Edward nu poate juca fotbal sau transforma intr-un varcolac.Desi nici eu nu pot straluci in soare...

4 comentarii:

Spune-ti si tu parerea.