23 ianuarie 2010

Poze noi cu Kristen

Vineri,Kristen a fost vazuta pe aeroportul din Park City(Utah),unde duminica va alea loc 2010 Sundance Film Festival.

Sursa

10 comentarii:

  1. alta care isi distruge viata fumand, nu o sa inteleg niciodata fenomenul asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place de ea ..chiar daca fumeaza! Imi place in general cum se imbraca...si ca nu ii pasa de ce zice lumea despre ea si isi traieste viata asa cum vrea. Are multe calitati...e o fata de nota 10 :)

    RăspundețiȘtergere
  3. a inceput sa poarte incaltaminte asemanatoare cu a lui Robert( vezi mai jos)!

    RăspundețiȘtergere
  4. CUM DE POSTEAZA NUMAI DRAGANA????? CE S-A INTAMPLAT CU EVE????? SI CU FICURILE???? DOAMNE...O DATI IN BARA PE ZI CE TRECE.
    FELICITARI.

    RăspundețiȘtergere
  5. auzi papusa daca nu'ti convine ceva,NU MAI INTRA PE BLOG!de unde stii tu ca eve n'are vreo problema,examene?are o viata si ea.asta nu inseamna ca trebuie sa stea toata ziua pe net si sa posteze.vii tu si ai talente.gaseste'ti alt blog

    Lina

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place la nebunie twilight!!! dar n-am stiut ca Kristen fumeaza...imi pare rau p-u ea

    RăspundețiȘtergere
  7. chestia cu distrusul vietii, bai frate, du-te unde vrei tu dar lasa-ne.

    cunosc o tanti de 80 de ani care fumeaza toata ziua cu pachetul si nu are nimic (si face asta de o viata), ce atata caz ca fumeaza fata?

    si daca isi distruge viata cum zici tu, puii mei, jumatate de planeta isi distruge viata, ce ce atata caz. doar nu traiesti intr-un incubator si e prima persoana pe care o vezi ca fumeaza.

    isi distrug viata aia care se drogheaza (like droguri pe bune), isi distrug viata prostanacii care au masini "bengoase" si fac accident la 200 la ora, fara centura si cu consum ridicat de bauturi altele decat racoritoare.. si lista cu exemple o las deschisa publicului larg.

    da, ai dreptate, nu e frumos... copii sa nu faceti asta!

    da, are riscul sau (asa cum are mersul cu masina ca vine un bou si da in tine, sau iesitul din casa si iti pica o caramida in cap) si o faci pe raspunderea ta (cam asa e si cu sexul)
    ..dar sa stai acum sa critici omul pentru ca fumeaza mi se par prostesc si infantil (si serios numai copiii zic: vai, ala fumeaza..hai nu, zau!.. ai descoperit america ... pe aia cu mintea coapta ii doare drept in palarie cine fumeaza si cat, nici nu observa)

    si mie nu imi pare rau pentru ea, chiar deloc. pentru ca fata aia a trait mai mult decat voi toti la un loc, si nu are nevoie de parerea voastra de rau pentru ca ii e bine asa cum e.. si fumeaza banii pe care si-i castiga, si astfel de munca implica si o masura buna de stres, ca doar vine un mucos care nu stie cate urechi are in cap sa spuna pe un blog ca "vai ce actrita proasta e ea" (si nu zic nici ca e, nici ca nu e) cand ea saraca chiar munceste de la o varsta in care altii se jucau cu papusi si masinute.

    si ca sa inchei discutia ca m-am lungit fara rost, nu sunteti in masura sa ii criticati pe altii, ca sunt sigura ca nu sunteti o comoara plina de calitati, fiecare avem defecte, fiecare avem hobby-uri, fiecare are cate o "guilty pleasure" (pentru ca am un lapsus si in romana nu am gasit acum corespondent), asa ca mai vedeti-va si lungul nasului inainte sa il vedeti pe al celuilalt.

    PS: nici nu fumez, btw, si nici nu sunt fana kristen cum-o-cheama, dar comentariile nefondate ma scot din pepeni, zau asa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lavinia...cred ca era doar o parere...(si are dreptate chiar nu e bine sa fumeze, oricum e viata ei) te-ai enervat cam repede...

    RăspundețiȘtergere
  9. oooo....cine mai are nevoie de ficuri?...ia uite ce ,,telenovea" aici!! ce mai, dragi romani, suntem tari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Aici Mariana are dreptate ... :| imi retrag cuvintele ... mai bine nu comenteza nimeni nimic, decat sa incepem din nou sa ne certam.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.