8 ianuarie 2010

Scenariul "Eclipse"

La aproape un an dupa pierderea scenariului "New Moon",fanii "Twilight" au avut zilele trecute parte de inca o surpriza asemanatoare.O copie a scenariului filmului "Eclipse" a fost scanata si incarcata pe internet intr-un document pdf.Paginile contin numele lui Jackson Rathbone scris pe ele.
Iata ce spune MTV despre acest incident:
"O prima versiune a scenariului filmului "Eclipse",care a apartinut vedetei Jackson Rathbone a fost pusa pe internet marti.Surse precum Deadline Hollywood si EW.com confirma faptul ca documentul este real,dar ca nu a fost folosit pentru filmarile filmului.
Summit nu a oferit inca niciun fel de informatie legata de acest fapt,si nici reprezentatii actorului nu au avut nimic de adaugat la asta."
A citit cineva scenariul?
Sursa

5 comentarii:

  1. Am scenariul in engleza.Ink nu l-am citit k azi l-am gasit dar cine il vrea sa dea add la andrushk_gaara@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit si eu scenariu.. tot mai frumoase sunt cartile, dar sper ca regizorul a facut o treaba buna.
    au sarit peste niste scene importante si au modificat altele tot importante (intr-un mod nu chiar placut) dar macar e cat de cat fidel cartilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am citit scenariu. Chiar nu e rau deloc. Mie mi-au placut modificarile pentru ca a pastrat atmosfera cartii, oarecum..Bine, acum nu se stie daca chiar aja e scenariul pentru ca in varianta asta de scenariu pe Jasper il transforma Maria..si de fapt..din cate am auzit o sa fie Lucy cea care-l transforma...
    Anyways...merita citit totusi..desi cartea, normal, e mult mai buna:D

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am citit pana la partea a 5-a atat. vreai si eu in continuare in ROMANA.!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. de unde ati luat scenariu?plz sami spuneti

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.