2 februarie 2010

Stiri

Premiile Razzie Awards au anuntat listele cu nominalizatii lor,printre care se afla si unele vedete din "Twilight".Dar nu va bucurati prea mult,pentru ca Razzie Awards premiaza cele mai proaste prestatii ale actorilor,respectiv cele mai proaste filme.Iata nominalizatii editiei cu numarul 30 :
-worst screen couple of 2009 : Kristen Stewart-Robert Pattinson/Kristen Stewart-Taylor Lautner(New Moon).
-worst supporting actor : Robert Pattinson (New Moon).
-worst remake,rip-off or sequel : New Moon.
-worst screenplay of 2009 : Melissa Rosenberg (New Moon).
Premiile vor fi decernate pe 6 martie(cu o seara inainte de premiile Oscar).
Apropo de Oscar,tot azi au fost publicate si listele finale cu nominalizatii lor : Anna Kendrick (Cea mai buna actrita in rol secundar - Up in the Air) si filmul animat Coraline,unde Dakota Fanning imprumuta vocea ei personajului principal(la categoria Cel mai bun film animat).
Conform dailyfinance,Robert si Kristen se afla in topul 40 celor mai bine platiti actor din 2009,organizat de revista Vanity Fair,Robert fiind pe locul 35 cu 18 milioane $,iar Kristen pe 37 cu 16 milioane $ .
In topul 35 al celor mai stilate vedete ,pe locul 8 se afla Anna,pe 21 Kristen iar pe 29 Ashley.

Cristina ne-a anuntat ca pe site-ul Bestial.ro ,gasim de cumparat un nou calendar Twilight,un portofel cu Edward si cateva postere ale filmelor.Mai multe detalii pe site.

Sursa ,Sursa ,Sursa si Sursa

8 comentarii:

  1. au castigat destul de bine anul trecut avand in vedere ca au fost la inceputul carierei

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai ca ma bucur foarte mult si sper sa castije multe zmeure.desi cartile imi plac foarte mult,filmul este foarte prost.

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm...de ce dracu sunt nominalizati?
    adik Kristen si Rob chiar sunt buni ca si cuplu
    au o chimie nemaipomenita intre ei
    eu cred ca New Moon a fost chiar sooper

    RăspundețiȘtergere
  4. mie nu imi plac deloc ca actori...sorry, dar atsa e adevarul.
    sunt frumosi, simpatici, toate cele dar ca actori lasa mult de dorit, foarte proasta prestatia lor. ea isi tine mainil ein par si isi musca buzele, altceva nu stie, iar el pare nebun, nu isi intra deloc in rol, nu pare ca sufera personajul ci pare ca e constipat. speram sa se imbunatateasca prestatia la new moon dar foarte mari diferente pozitive nu am vazut. daca nu imi placeau cartile atat de mult nici nu ma mai uitam la al 2lea film la cat de prost mi-a parut primul.
    iar de chimie ce sa spun, cred ca nu ati vazut suficiente filme bune de dragoste sa vedeti ce e aia chimie. astia si cand se saruta o fac in scarba, se stramba.. yacksss.. groaznica prestatia lor.
    oricum ceea ce sper e ca scenarista sa isi ia o zmeura de toate zilele sa se invete minte sa nu isi mai bage picioarele in carti :P

    imi pare rau daca supar pe cineva cu comentariul meu, dar asta nu e doar parerea mea, iar criticii care i-au nominalizat au stiut bine de ce au facut asta.
    e adevarat exista filme muuult mai proaste decat cele de aici, dar nu putem spune ca filmul asta a fost unul reusit.

    M.

    RăspundețiȘtergere
  5. scenariu jalnic,sper la o zmeura pentru el.actorii deplorabili(inafara de Taylor)

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca la stil.. ashley o intrece cu mult pe kristen...si pe anna

    RăspundețiȘtergere
  7. da, ashley are stil, dar ca si actrita nu prea a avut multe de dovedit. iar in new moon isi joaca prost rolul... unde e disperarea de pe fatza ei cand merg spre voltera? ea spune ca o sa ii omoare pe toti si zambeste, lol.

    de anna chiar am fost mandra in filmele twilight, a fost jessica perfecta... alaturi de actorul care joaca rolul tatalui bellei face parte din actorii cu cea mai buna prestatie in acest film.

    iar taylor, nu stiu de ce zici ca e un actor BUN pentru ca si el e mediocru... desigur desi nu imi place de el trebuie sa recunosc ca joaca mult mai bine ca robert si kristen la un loc ;)) si poate intr-o zi cand ii va trece infumurarea o sa ajunga chiar un actor bun, de ce nu? (acum el doar are impresia ca e prea bun si nu se straduie prea mult...parerea mea)

    iar despre zmeura, scenariul ar face bine sa primeasca una, si chiar si robert si kristen ar merita o zmeurica, poate isi dau seama ca daca fanii ii plac nu inseamna ca sunt si buni actori (pt ca si-au batut joc de "chimia" dintre personaje) si poate pun mana la urmatoarele filme sa isi intre in personaje si sa isi faca treaba bine (ca faima le-a cam luat ochii si au uitat ca mai trebuie sa si meriti un statut, ca de urcat urci repede in top si cobori si mai repede).

    RăspundețiȘtergere
  8. "Ca de urcat urci repede in top si cobori si mai repede." - CORECT

    Mi-a placut faza cu zmeurica :))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.