12 martie 2010

Interviu cu Rob

Un interviu recent cu Robert acordat celor de la Associated Press ,cu ocazia promovarii "Remember Me".
Ai simtit multa presiune cand ai ales "Remember Me" fiind prima data cand te vedem dupa "Twilight"?
Mi-a placut dintotdeauna scenariul.Cand l-am facut,nici nu m-am gandit la asta.Acum ca e gata,totul se leaga.
Stim ca ai 2 surori mai mari,dar ai putut sa alegi o intamplare reala pentru pregatirea rolului tau de frate mai mare si protector?
Nu am avut niciodata ocazia asta.Imi aduc aminte ca pe la varsta de 6 ani cineva a agresat-o pe sora mea,iar eu am iesit cu bata mea de basebal de plastic.Acesta este singurul exemplu.
Cum erau mai exact plasturii de modestie folositi pentru scenele de sex?
Al meu era facut dintr-o cupa de sutien si banda,si a durat 35 de minute sa ma prind cum se pune,iar apoi cadea imediat...Esti obsedat cand ai scene nude:"Mda,am nevoie de chestia asta cu siguranta peste."...Si in clipa in care esti in fata tuturor dezbracat,nu-ti mai pasa.Este chiar eliberator.
Daca nuditatea nu te face sa te inrosesti,ce te rusineaza?
Sa dansez.Obisnuiam sa dansez de multe ori pana la 16 ani,cand am fost la o nunta in Seattle.Nu am realizat ca berea canadiana este atat de puternica,7.8 % sau asa ceva.Faceam nebunii pe ringul de dans,iar tata era "Ce faci?"...Nu am reusit sa-mi scot din cap asta niciodata.Sunt foarte constient de asta.
Fara ce nu poti trai?
Foarte putin.Nu sunt pentru..confort si chestii.Cred ca m-as descurca fara multe lucruri.
Deci,cand calatoresti nu exista nimic fara de care nu poti pleca de acasa?
Nu,nu i-au nimic.Am venit aici pentru 4 zile si mi-am adus geamantanul asta mare...si port aceleasi haine de 3 zile.
Deci nu esti pasionat de shopping,dar esti clasat drept unul dintre cei mai bine platiti de la Hollywood.Acei bani trebuie sa mearga undeva.
Mi-am cumparat de curand o chitara draguta,care este singurul obiect pe care am cheltuit cel mai multi bani.Asta e singurul lucru.Aveam un apartament in Londra,inainte,cand eram somer,era foarte mic,dar imi placea mult.Nu avea incalzire,si ca sa ajungi,trebuia sa treci prin bucataria unui restaurant si sa urci niste scari pline de gunoaie.Dar si asta imi placea.Insa acum nu mai pot trai in asemenea locuri.Oamenii de afara sunt problema.
Regreti ca ai acceptat rolul din "Twilight"?
Cand am acceptat rolul,nu ma gandeam ca o sa fie ceva atat de mare sau ca vor filma si continuarea...Nu am regrete,nu mai pot face nimic.
Nicio placere?TV?
Nu prea in ultimul timp.Obisnuiam sa ma uit la emsiuni ca "American Idol" pentru ca imi placeau.Dar acum,cand am fost in Londra,m-am uitat la "Top of the Pops",aveau ceva special de Craciun,iar jumatate dintre ei erau castigatori ai reality showurilor sau fosti castigatori.In ziua de azi,oameni care vor sa fie muzicieni cred ca nu depinde de a sti sa canti la un instrument,nu trebuie sa faci nimic...le-ar trebui idoli mai buni.
Cum te simti fiind un idol?
Nici nu stiu daca sunt,sunt inca personajul pe care oamenii il plac.Evit sa ma promovez asa pentru ca o sa ajung sa am foarte multe responsabilitati.

Maine seara,pe AcasaTv puteti urmari filmul "The Bad Mother's Handbook"(Manualul unei mame rele),unde joaca Robert de la ora 20:30.
Multumim Adda,Paula si Cristina pentru ajutor.

4 comentarii:

  1. am vazut filmul....e dragut! rolul Daniel Gale i s-a potrivit totusi, ca o manusa...

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.acasatv.ro/rebelii-de-acasa/kristen-stewart-ii-face-scene-de-gelozie-lui-robert-pattinson.html

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit despre scenele de gelozie...la 19 ani ai lui Kristen, sunt firesti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut filmul si pot sa spun ca m-am distrat copios. Nu mi l-as fi inchipuit pe post de tocilarul ciudat care devine tata. A fost veridic, poate intr-o zi va lua un Oscar. Pacat ca a trebuit sa-si ascunda ochii in spatele acelor ochelari imensi.
    Cat despre Kristen si scenele ei de gelozie (daca este adevarat, desi nu iese fum fara foc), ori se maturizeaza ea, ori Rob va fi un munte de rabdare ca relatia sa mearga. Sunt actori si intotdeauna vor exista motive de gelozie: o partenera de filmari, o admiratoare...

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.