21 martie 2010

Interviu Kristen & Dakota

ComingSoon.Net a stat de vorba cu cele 2 vedete din "The Runaways".
Ce parere aveti despre tinutele si machiajele din "The Runaways"?
DF:
Mi-au placut mult.Am fost fericita ca am putut sa pastrez unele.
Ai pastrat?
DF :
Da.Am primit aproape tot si totul a devenit foarte important pentru mine,tin la hainele mele si ma bucur ca pot sa le am pentru totdeauna.
Inclusiv lenjeria?
DF :
Da,asta mi-a placut cel mai mult.
Faptul ca ti-ai tuns parul pentru rolul lui Joan Jett arata angajamentul tau fata de rol.
KS :
Imi place cum asta e lucrul ei.Chiar tine la treaba cu parul.
Tu ai avut mai multe schimbari de-a lungul timpului.
KS :
Da,cand am fost mai mica l-am avut mic,dar asta e un fel de ...
DF : Vorbiti de par ca semnatura?
KS : Da,Trebuia sa simt sudoarea pe fata mea.Ar fi fost ca o frauda daca purtam peruca.Am purtat peruci in trecut.Unele pot arata chiar bine si foarte multe actrite nu lucreaza fara ele.Peruca Dakotei arata incredibil,aproape ca n-o recunosteam.Dar pot aparea tot felul de probleme.
Te-a ajutat parul sa te apropi mai mult de personaj?
KS :
Da,cu siguranta.Cand am cunoscut-o prima data pe Joan,nu terminasem inca de filmat "New Moon" si mai erau cateva luni pana la filmarile "The Runaways" si ma gandeam "Cum crede ea ca eu sunt buna pentru acest rol?"Parea atat de diferita de mine.Insa cu tinuta pe mine si parul aranjat si ajunsa pe platou ,totul devinea incet realitate si ma gandesti "Cum o sa reusesc asta?" insa pe parcurs,totul a venit de la sine.Nu ma pot obliga sa fac ceva pana nu sunt pe platou.
Ati vizioant clipuri vechi ale trupei,sau pe ele cantand inainte?
KS :
Da,pe YouTube.
DF:
Exista foarte multe,ca de exemplu "Live in Japan",acolo e mult cu ele cantand.
Dakota,ce te-a atras la acest rol?
DF :
Cand am citit prima data scenariul nu stiam cine au fost ele sau Cherie.Am mai auzit de Joan Jett si cunosteam muzica ei,insa nu si trupa.Asa ca am cautat informatii despre ele,si cand am vazut-o pe Cherie cantand "Cherry Bomb" am stiut ca vreau rolul.
Te-a ajutat sa te apropii de personajl faptul ca avut aceeasi varsta ca si Cherie cand ai filmat?
DF :
Cred ca da.Mi-a placut ca a fost autentic si nu vroiam oamenii sa creada ca vreau sa par mai batrana sau ceva.E ceva normal la Hollywood sa angajezi actrite mai batrane sa joace personaje mai tinere,iar in cazul de fata cred ca ar fi sters in totalitate sentimentul care trebuia transmis,si anume comportamentul fetelor in diferite situatii.
Cat de inspirate ati fost muzical?
KS :
Chiar ieri ma gandeam ca e o intrebare interesanta pentru un muzician.E ciudat, ma gandeam "Care ar fi inspiratia mea daca as face muzica?".Chiar nu stiu.Ma fastacesc cu chitara insa nu fac muzica adevarata.Nu scriu piese sau chestii,asa ca nu am inspiratie.
DF : Stiu,si eu mi-as dori sa am inspiratie.
KS : Foarte multe piese imi plac,insa inspiratie chiar nu am deloc.
Dar despre un artist preferat la concertul caruia trebuia sa mergeti neaparat?
KS :
Da,eu.Am cativa,dar sunt schimbabili.E o problema cand spui chestii din astea intr-un interviu pentru ca te vor urmari,si se pot schimba oricand.Nu pot sa zic "Da,mi-a placut aia atunci" sau orice altceva,dar intotdeauna ajung sa zic "De ce am spus aia?".
Inafara de faptul ca ati lucrat la mai mai multe filme impreuna si ca ati mers la conferinte de prea impreuna,ce v-a mai legat si cum a crescut si evoluat prietenia voastra?
KS:
E ciudat sa vorbesti despre prietenii tai cu ei de fata.
DK: Foarte ciudat.
KS: O facem la interviuri toata ziua.Zii.
DF: Arunca-ma sub autuboz putin.Nu pot sa descriu,dar cand lucrezi cu cineva,si mai ales atat de aproape,e inevitabil sa nu te legi de el si ajuta foarte mult cand iti place acea persona si te intelegi foarte bine cu ea,puteti deveni foarte buni prieteni.Nu prea am facut filme cu oameni cu varsta apropiata de a mea de care sa ma apropii foarte mult.Asa ca am fost fericita si nu puteam sa cer pe altcineva mai bun alaturi de care sa lucrez.
Voi doua chiar ca v-ati apropiat foarte mult la filmarile acestui film.Cum au fost acele scene?
KS:
Foarte speciale(rade).Eu am cealalta.Te-ai inrosit putin.Ok,scuze.A fost fain,nu m-a deranjat.Nu.Felul in care s-a intamplat a fost chiar distractiv,iar cele 2 personaje nu au acel gen de relatie "Ooo,sunt mai apropiate decat trebuie."Sunt cele mai bune prietene si era doar un moment.Asa a fost.Facand-o a fost ...
DF: Altceva.
KS : Altceva.
Exista vreun look din film pe care l-ai adopta sau unul care ar putea deveni un nou trend?
KS :
Cred ca exista atat de multe lucruri care ar fi fain sa revina.Nu numai tunsoarea lui Joan,chiar si look-ul acela neingrijit.E chiar cool.Machiajul este dramatic,oamenii chiar se puteau afirma,lucru care nu-l mai fac.Oamenii aveau tot felul de tunsori,insa acum se sperie cand aud de ele.E ciudat daca nu ai plete mari.
Crezi ca Joan trebuia sa fie mai persuasiva cand Cherie a plecat din trupa?
KS :
Ele sunt niste persoane independente si se cunosc foarte bine.Mi se pare foarte fain sa vezi doua persoane foarte diferite alegand acelasi drum care sa le faca fericite.Nu e ca si cum Joan ar zice "Incearca mai multe droguri.Incearca sa faci ceva ce nu te incanta."Ea nu e asa.Nu stiu ce s-a intamplat atunci.
Cum vedeti voi evoluand carierele si vietile voastre personale,mai ales dupa "Twilight" si daca o sa va fie dor de fenomenul "Twilight" cand va disparea?
DF :
Eu nu sunt o mare parte din asta.Sunt doar in cateva scene,dar o sa fiu trista cand nu o sa mai fiu obligata sa port lentile rosii.
KS : Ca actor,a fost singura data cand am putut sa fac ceva atat atat de concentrata si mai ales,sa fac ceva ce mi-a placut foarte mult.

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.