26 martie 2010

Interviu Kristen

Un nou interviu cu Kristen acordat celor de la Metromix.
Oamenii vorbesc despre aparenta ta nervozitate din interviuri.Ce te streseaza cand vine vorba de interviuri si aparitii publice?
Acestea sunt 2 lucruri diferite la care reactionez puternic.Depinde si de circumstante.Cateodata esti in toane bune,dar alteori esti coplesit de energia oamenilor,pentru ca sunt foarte multi,iar pentru mine este foarte important...sa merg si sa prezint filmul meu cand apare prima data,intotdeauna este coplesitor.Mai ales cand eram mai tanara.Am avut mai multe experiente si incep sa ma obisnuiesc.Si a devenit si mai usor de savurat.Cat despre interviuri,imi parea imposibil sa ma definesc rapid printr-un citat cuiva,si inca imi pare,pana la un anumit punct.Cred ca daca te opresti din a controla totul si te relaxezi si esti sincer,lucrurile merg mult mai usor.
Ce ar avea in comun Joan Jett si Bella Swan?
(rade)Doamne,cred,hmm...Amandoua au cu siguranta...cred ca asta e valabil pentru oricine,au un puternic simt al moralei.Nu neaparat morala conventionala,dar una caracteristica lor.Sunt inocent increzatoare,stii ce vreau sa zic?
Inocent increzatoare?
Da,da,da.Joan nici nu realizeaza cat de increzatoare este.Paseste intr-o camera si nu-si da seama ca oamenii raman "Oh Doamne!".Asa e ea.Si,desi Bella este ciudata,sau ma rog,ea este ea insasi si nu cred ca realizeaza neaparat ca e diferita.
Se poate spune acelasi lucru si despre tine?
(rade).Nu stiu.Tocmai de asta nu-mi plac interviurile.Habar nu am.Stii ce zic?Nu sunt sigura,ar trebui sa ma cunosti bine.
In "Twilight" esti indecisa intre un vampir si un varcolac.Daca Dracula si Omul-Lup ar bate la usa ta,pe cine ai invita inauntru?
Cred ca pe lup.Daca stai sa te gandesti - cred ca depinde si la care povesti din folclor faci referinta - dar ei se transforma doar cand e luna plina.Si cred ca Dracula ti-ar trag*-* in orice noapte.
"The Runaways" este despre sex,droguri si rock'n'roll.Pune-le in ordinea preferintelor tale.
(rade).Oh,nu pot sa fac asta.Este un ziar pentru familii si asta ma va urmari pe veci.
Nu-i nimic,il vom publica oricum.
Oh,ok.Pai,cred ca drogurile ar fi ultimele pe lista mea.Pe locul 2 ar fi,umm...(rade)Oh,Doamne,nu ar trebui sa fac asta,(rade)Da,nu,nu o sa fac asta(rade).Drogurile sunt cu siguranta ultimele,iar celelalte 2,stii,sunt comparabile.
Aici gasiti mai multe pagini scanate din cartea de benzi desenate a lui Kristen.

4 comentarii:

  1. Ce tare e interviul :)) imi place Kristen S. e super ...una dintre actritele mele pref (:

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=NzqZvUj3yBA&feature=related
    whoa fata asta chiar seamana cu Kristen(ma refer la gura,dinti si nas)
    @den si a mea:Xe super

    RăspundețiȘtergere
  3. ca si dracula, si eu i-as trage-o in oricenoapte

    RăspundețiȘtergere
  4. ce dulce e in poza asta :D adorabila!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.