10 aprilie 2010

Mai multe despre Bree

MTV ne prezinta tot ce trebuie sa stim despre Bree Tanner,vampirul nou-nascut care beneficiaza de cartea "The Short Second Life of Bree Tanner ("Cea de-a doua viata a lui Bree Tanner"-disponibila din 5 iunie).
"Eclipse" in exclusivitate : daca ati citit doar primele 2 volume din Saga Twilight,sau ati vazut doar filmele,sigur va intrebati cine este Bree Tanner.De fapt,nu trebuie sa fiti suparati daca dupa ce ati citit "Eclipse" tot nu stiti cine e Bree.Bree Tanner este un personaj care apare foarte putin in "Eclipse",fiind prezentata chiar inainte sa moara.De aceea,poate pentru unii,Bree pare a fi doar un personaj de "umplutura".
O viata scurta : Bree apare in doar 10 pagini din "Eclipse" inainte sa fie ucisa in razboiul Victoriei contra familiei Cullen si a tribului de varcolaci Quileute.Dar,dintre toti vampirii nou-nascuti in "Eclipse",Bree este singura prezentata si cititorilor.Dar nu a durat mult pana cand si-a intalnit finalul...din nou.
Scena mortii : Bree nu este cea mai buna dintre noii vampiri si nici fana uciderii inocentilor pentru hrana.Ea incearca sa-si uneasca fortele cu clanul Cullen si sa se adapteze stilului lor "vegetarian " de viata,dar sfarseste ucisa de Felix,la ordinele lui Jane,amandoi membri ai Volturilor.
Vampirii nou-nascuti : in "Eclipse",Victoria isi creeaza o armata de vampiri nou-nascuti in Seattle pentru a putea lupta impotriva lui Edward Cullen,cel care i-a ucis iubitul James in "Twilight".Cand un vampir este creat,este cel mai puternic.De aceea,armata Victoriei este foarte puternica,iar Bree este doar un soldat din ea.
Seattle : problema cu povestea din Saga Twilight,scrisa la persoana I este ca cititorul nu vede mai departe de Bella.Doar "Midnight Sun" ne ofera si o (parte din) alta viziune."The Short Second Life of Bree Tanner" ne duce in lumea din Seatte .Din moment ce majoritatea cititorilor se intreaba ce s-a intamplat acolo,vazand intamplarile de acolo prin perspectiva unui alt personaj,este o achizite inteligenta adusa cartii "Eclipse".
Prima viata nestiuta : din pacate pentru Bree,lumea nu va stii niciodata despre viata ei inainte de a deveni vampir.A fost prezentata in "Eclipse" dupa ce a fost transformata,iar "The Short Second Life" incepe la fel.Exista sanse de amintiri despre viata ei dinainte,dar dupa cum ne-a descris Stephenie site-ul ei,pare se ca Bree va fi naratorul care va ajuta cititorul sa afle despre ce s-a intamplat in Seattle si nu despre viata ei anterioara.
In film : regizorul "Eclipse",David Slade,Jodelle Ferland(interpreta lui Bree),Bryce Howard Dallas (Victoria) si Xavier Samuel (Riley) au primit cartea completa pentru a le usura munca in film.
Si iata o parte din comunicatul oficial de presa legat de lansarea cartii :[....] The Short Second Life of Bree Tanner va fi disponila din 5 iunie 2010 la pretul de 13.99 $ intr-un numar de 1.5 milioane de exemplare.[....].De asemenea,in semn de multumire,intre 7 iunie si 5 iulie 2010,cartea se va putea gasi si pe www.breetanner.com in limba engleza.[...].
Sursa si Sursa via Adda.

5 comentarii:

  1. da,....si uite asa, ne-a lasat cu ochii in soare cu Midnight Sun...daca tot s-a intors la proiectul Twilight, oare de ce nu a terminat-o?

    RăspundețiȘtergere
  2. Apare si la noi in Romania cartea?Tradusa in romana...?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da anonim apare tot pe 5 iunie...uita-te pe site-ul RAO

    RăspundețiȘtergere
  4. pe bune ce ne pasa noua de bree eu chiar vreau sa citesc urmatoarea carte twilight despre bella si edward nu despre bree sincer si aveti dreptate trebuia sa termine midnight sun si dupa asta sa inceapa alta carte

    RăspundețiȘtergere
  5. asa cum a tinut atat de bine secretul despre aceasta carte, cred ca ne-am putea trezi cu anutul ca a finalizat si Midnight Sun

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.