1 aprilie 2010

Stiri

LaineyGossip ne anunta ca Robert si Kristen si-au oficializat relatia,cei doi logodindu-se anul trecut de Craciun,cand Kristen si-a petrecut sarbatorile de iarna impreuna cu actorul si familia lui."Rob si Kris sunt impreuna de foarte mult timp,si pentru ca relatia lor merge din ce in ce mai bine,Rob a cerut-o in casatorie pe Kris chiar in seara de ajun.A fost ceva neasteptat pentru noi toti!",spune o persoana foarte apropiata actorului.Pare se ca nunta celor doi nu avea loc pana cand nu se va finaliza filmul cu numarul 4 din Saga Twilight.
Intre timp,conform unui articol scris de Scott Feinberg pentru Los Angeles Times,Kristen se afla pe locul 8 in Top 10 actrite sub 30 ani.Aici puteti vedea si restul clasamentului.
Jackson Rathbone impreuna cu altii prieteni au infiintat o organizatie de caritate in memoria unui prieten apropiat actorului care a murit din cauza cancerului.Aici gasiti toate detaliile despre aceasta organizatie.
S-a anuntat regizorul filmului "The Host"(Gazda): Andrew Niccol("Gattaca","Lord of War").
The Short Second Life of Bree Tanner ("Cea de-a doua viata a lui Bree Tanner") va fi lansata si in Romania,pe data de 5 iunie,ne anunta editura RAO.
Sursa si Sursa via Tudor.
Ce parere aveti despre logodna celor doi actori?

15 comentarii:

  1. De fapt, nu m-ar mira sa aflu ca sunt deja casatoriti.....

    RăspundețiȘtergere
  2. pacaleala de 1 aprilie :p

    RăspundețiȘtergere
  3. o fi pacaleala, dar eu tot cred ca deja au facut-o....!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nush ce sa zic
    mie mi se pare ca nu se potrivesc asa de bn :D
    si chiar nu ma mira ca aau facut acest lucru dar totusi ma asteptam de la rob sa gaseasca pe cineva mai bun

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur pentru cei doi ,asta dak e adevarat cu toate ca am niste dubii,adik nu inteleg de ce isi tin ascunsa relatia si neaga ca ar fi impreuna si toate zvonurile sunt imprastiate de apropiati ai actorilor si nu de ei personal.Eu cred ca sunt o pereche frumoasa atat pe ecran cat si in viata reala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ii adorrrrrrrrrrrr :X:X:X !!!! Chiar am ramas uimita cand am vazut stirea.Si da,Rob si Kris se potrivesc de minune.Mie imi place la nebunie de ei.Sunt cel mai fain cuplu din toate timpurile :P:P:P :X Va iubescccccccc!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. e clar pacaleala:)) nici o sansa eu nu cred pana nu vad un interviu cu ei 2 in care sa zica cu gura lor asta, sau cel putin cv poze

    RăspundețiȘtergere
  8. am intrat pe lainegossip..de fapt ,intru regulat..si nu am vazut nimic..ce sa zic..hahhahahah...urasc 1 aprilie!!ce sens are sa minti neaparat intr'os ingura zi,cand oricum noi mintim in fiecare zi..anyway..ce sa zic..daca totusi s'a intamplat asta si o sa se intample vreodata..i'm happy for them:)

    RăspundețiȘtergere
  9. intr-adevar a fost ceruta in casatorie dar..
    Kristen dezvaluie: "Robert chiar m-a cerut in casatorie, dar am privit acest lucru ca pe o gluma."
    nici unul dintre cei doi nu neaga relatia lor, ati sti acest lucru daca ati fi la curent cu interviurile acordate, ba mai mult..de nenumarate ori au fost vazuti cu aceleasi haine, semn ca fac schimb.

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci, daca ei sunt logoditi eu tocmai am murit ieri :D Ce stupizenie :))

    RăspundețiȘtergere
  11. bineinteles ca nu sunt logoditi..wtf, ea nici 20 de ani impliniti nu are..credeti pe lista ei de prioritati sta o casatorie?think again..
    asta bineinteles ca nu inseamna ca nu are o relatie cu robert p. niciunul dintre cei doi nu mai neaga acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  12. well, nu ma mira. avand in vedere intensitatea cu care joaca, e poarecum clar ca e chimie intre ei.
    si intotdeauna i-am vazut impreuna. par ca nu se potrivesc, dar sunt, in multe aspecte, la fel.
    oricum, cred ca e alegerea lor si nu e treaba noastra sa comentam intr-una la adresa relatiei asteia. sper sa fie fericiti si daca chiar se casatoresc, good luck !

    Jane-X

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce vrajeala...revistele astea scornesc numai minciuni. In nici un caz nu au de gand sa se casatoreasca la varsta lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Intr-unul din cotidienele romanesti a aparut stirea conform careia Rob are de gand s-o ceara de sotie de Pasti. Zvonul (sau cum vreti voi sa-i spuneti) a fost lansat de un prieten al lui Rob.
    Care este adevarul? Vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  15. nici nu au declarat public ca sunt cu adevarat impreuna si lumea deja ii si casatoreste :)) dar copii nu fac? =))

    si vorbesc de o declaratie adevarata nu de o stire de 2 lei dintr-o revista fara vanzari care sustine cum ca au zis, dar nimeni nu stie cand si unde =))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.