10 aprilie 2010

Stiri


Conform BoxOfficeMojo,"New Moon" a adunat in total 296.6 milioane $ in 133 zile,ocupand locul 4 in anul 2009,si 34 pe lista "All-Times".
Pe langa Universitatea Cambridge si Cal State San Marco,si la University of Hertfordshire,se va studia despre vampiri.Conferinta, "Open Graves, Open Minds: Vampires And The Undead In Modern Culture",organizata intre 16-17 aprilie 2010, este primul eveniment de acest gen din Marea Britanie si are ca scop punerea accentului si pe povestile engleze despre vampiri,dupa preluarea conducerii de catre americani,cu productii precum "Saga Twilight" sau "True Blood".Din septembrie,Prof.Dr Sam George alaturi de alti experti din lumea intreaga,va tine un curs legat de vampiri si semnificatia lor in diferite culturi.
Seth,fratele lui Stephenie,a postat pe StephenieMeyer.com,linkul de unde putem citi in exclusivitate o mica parte din capitolul bonus din "The Host(Gazda)".Aici e linkul.
Sursa si Sursa

2 comentarii:

  1. heyy, ati vrea sa fim afilieri? v'am trimis deja un mail, la amandoua, dar nu ati raspuns inca:(

    PS: Sunt pe alt blog acum, Her Mother's Eyes

    RăspundețiȘtergere
  2. avand in vedere ca Stephenie a ascuns atat de bine The Second Life of Bree, nu m-as mira daca ne-am trezi ca peste doua saptamani se lanseaza Midnight Sun finalizat. Sperante :X

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.