20 aprilie 2010

Stiri

In ultima vreme,pe site-urile si blogurile legate de Twilight au circulat zvonuri conform carora s-ar refilma "Eclipse" sau unele scene din film.Ei bine,pana la urma,un purtator de cuvant pentru Summit Entertainment a clarificat lucrurile,spunand ca aceasta refilmare a fost programata de foarte mult timp si nu are legatura cu scene importante din film,ci vor fi retusate sau completate anumite scene.
Billy Burke ne ofera gratis prima lui piesa,care se poate descarca de pe site-ul lui oficial
http://www.billyburke.net.
Iar pentru cei care nu se satura de stiri Twilight,.Twilight Saga ofera o noua rubrica in care puteti gasi stirile de pe toate site-urile/blogurile Twilight din tara.Aici gasiti mult mai multe detalii.
Calendarul Eclipse este disponibil pe Amazon la pretul de 10.19 $ .
Unii fani Twilight au initiat o petitie care vizeaza evaluarea "+13" a filmului "Breaking Dawn".Acestia cer calificativul "R" pentru film,care inseamna ca filmul contine material pentru adulti si scene violente pentru copii,care pentru a vedea filmul,vor trebui acompaniati de un adult.Insa,dupa cum stim,atat Stephenie cat si Melissa Rosenberg(scenarista) considera ca "Breaking Dawn" merita calificativul "+13".Aici puteti semna si voi petitia.
O parte din vedetele Twilight sunt nominalizate la premiile "National Movie Awards",ce se vor decerna pe 26 mai.Aici puteti vota.
Performance of the year : Taylor Lautner,Robert Pattinson si Kristen Stewart.
Movie of the summer: The Twilight Saga : Eclipse.
Fantasy : The Twilight Saga : New Moon.
Sursa,Sursa,Sursa,Sursa,Sursa si Bianca.

5 comentarii:

  1. pai, sincer, sunt scene care merita +13 in acceptiunea generala, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. in sfarsit te-ai trezit si tu dragana sa postezi stirea despre refilmarea unor scene din eclipse 8-|
    si bineinteles ca cei care urmaresc acest blog nu se satura de stiri:))pt ca sunt foarte rare:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim....cred ca atunci cand vrei sa postezi ceva, e de bun simt sa verifici.....si, la ce bun sa dai o stire pe care toate blogurile specializate au postat-o deja? asa, in forma de mai sus, este doar una din noutatile aparute despre fenomen si, eu cred ca este bine punctata....Dar eu cred alceva: tu, Anonim ai ceva PERSONAL cu acest blog....da!altfel nu ai insulta fara sa iti dai cel putin numele....

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm, unde e insulta? iar tu draga mariana, esti penibila. nu ai altceva de facut la varsta ta?!

    RăspundețiȘtergere
  5. mai oameni buni, voi reusiti sa citit ceva pe blogul asta?pe mine ma omoara combinatia asta de verde cu negru- trebuie sa imi mijesc ochii pana imi lacrimeaza ca sa vad ceva!!!
    nu ca ar mai fi ceva interesant de citit aici, dar asa, ca idee.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.