30 mai 2010

Kristen si Taylor

Taylor a ajuns si el in Australia,unde impreuna cu Kristen s-au bucurat de o plimbare pe apa in portul Sydney.

Si cateva poze cu Kristen de pe balconul ei,aratandu-si sentimentele fata de paparazzi.

Foarte multe poze gasiti si la surse : Sursa,Sursa

15 comentarii:

  1. banuiam ca, in pofida aspectului angelic pe care il afiseaza cateodata, este necioplita...acum, stiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai taci naibii din gura!!!esti atat de enervanta!!habar nu ai u CE INSEAMNA SA FII VEDETA!!!!ce ai vrea sa faca....sa ii pupe si sa mearga la o cafea??normal ca s-a saturat si ea...dar lasa ca u stii ce inseamna paparazzi si fani isterici...bn ca stii sa critici pe altii

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate mariana, si de fapt e o nesimtita.

    fanii sunt cei care au adus-o acolo unde e (si unde nici nu merita pentru ca e o actrita ingrozitor de proasta) si ar putea avea putin respect, nu pentru cei care o fotografiaza (si normal ca odata cu faima ai parte de asa ceva, e un pret mic zic eu pe langa toate castigurile obtinute), dar pentru fanii care asteapta cu nerabdare o noua fotografie cu ea.

    nu isi merita statutul de "vedeta" si sper ca dupa twilight lumea sa uite de ea complet si sa ii arate tot atata respect cat arata ea publicului.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu zic nu!....ca actrita, e buna- cine sunt eu sa ma exprim?-dar ca om, .....ca om ma refer...stiu ca educatia unor copii- vedeta este lasata de izbeliste, dar...nu ma asteptat de la o fata!..ce, Taylor nu e cu ea? de ce nu a facut el semnele alea ,,geniale"? si, cred ca gestul, in acest moment e inutil....si chiar nenecesar! de aceea zic eu ca e necioplita! pacat....mie imi placea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci când nu poţi nici măcar trece strada fără ca o armată de paparazzi să alerge după tine, făcând poze continuu, cred că ţi se mai şi pune pata şi recurgi la astfel de gesturi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer acum câteva secunde m-am gândit că dacă ar exista câţiva care să mă urmărească şi când mă cac aş lua un pistol şi le-aş da câteva gloanţe-n cap fără nici un regret.
    Fanii au adus-o acolo, da' pentru asta nu înseamnă că ea şi-a vândut corpu' şi viaţa personală lor. Mie gesturile ei mi se par destul de normale pentru o persoană în situaţia ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. si angelina jolie e urmarita de armate de paparazii dar cred ca stie sa se poarte si ca o domana.. si ashey (aka alice) e urmarita de o armata de paparazii (si macar au ce vedea la ea) dar stie sa le zambeasca frumos si sa arate respectul cuvenit celor care vor vedea pozele.

    eu cred ca tine de educatie si la kristen se vede ca a facut scoala "la distanta" (aka, pe internet)

    pana la urma cand primesti 4 milioane de dolari ca sa iti fatzai fundu' de colo-colo si sa nu fi capabil sa spui o replica bine, e adevarat, e greu de crezut ca o armata de paparazzi te va urmari.. desigur e o surpriza pentru ea (pana si ea stie ca nu merita atata atentie.. si asta e totusi de admirat :p ) .. si de ce ar face-o in mod normal nu??
    va spun eu de ce, pentru ca sunt fani care adora seria de carti si care desigur si-ar fi dorit o actrita mai buna in rolul bellei, dar care se multumesc cu ce au primit si sunt atat de fascinati de lumea twilight incat pana si poze cu tuta asta necioplita (da, e un cuvant potrivit) isi doresc sa aiba. daca fanii nu ar fi, nici paparazzi nu ar sta la fundul ei (ca nu ar avea ce fotografia la ea, e comuna)

    acelasi lucru a facut in italia cand clar lume avenea sa o vada si sa ii faca poze si i-a intampinat "duios" cu un semn al pacii.

    tocmai pentru ca datorita fanilor a incasat milioane de dolari, si datorita fanilor i se deschid atatea porti in cinematografie ar fi bine sa aiba si putin respect... dar sa vorbesti cu kristen despre respect e ca si cand ai intreba-o unde-i romania pe harta. lol!

    RăspundețiȘtergere
  8. amalia, cred k nimeni nu putea s-o spuna mai bine.
    RESPECTA-ne kristen ca de la noi faci atatia bani nu de la moaca ta de tufa plictisita.

    RăspundețiȘtergere
  9. toate care ati scris, phoenix, amalia si celelalte aveti foarte mare dreptate. nici eu nu o puteam spune mai bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. mereti la dracu. mie imi place Kristen asa cum e!

    RăspundețiȘtergere
  11. Robe, si mie imi placea (si inca imi place) de Kristen pentru ca imi placea faptul ca nu se comporta ca o diva si pur si simplu pentru felul ei de a fi...
    Dar uneori chiar ma enervez cand o vad atat de teribilista pentru ca nu pricepe ca ar fi fost un nimeni fara filmu` asta si ca nu multi au sansa asta, as vrea si eu sa o vad o data fericita, zambind, gen frATEEE, noi nu avem nici 2,5 % din toti banii ei si nu ne-am nascut in America iar ea oriunde merge,,,, pentru ea, toata chestia asta e un SHHIT si asteapta sa se termine ca sa revina din nou la statutul de necunoscuta fastacita. O DATA! atat vreau sa o vad multumita ce naiba e asa fucked up tot timpu? ca eu nu i-as arata ei _|_ daca as vedea-o pe strada pentru ca in felul este ne transmite la toti "toate cele bune fani stupizi care ma umpleti de bani". noroc ca e pattinson in twilight ca ma multumeam doar cu cartile.

    RăspundețiȘtergere
  12. a uitat ca era figuranta prin filme? acuma se crede diva =)))

    RăspundețiȘtergere
  13. mai taceti draqu toate din gura, o faceti in toate felurile acuma dar daca ar fi in fata voastra ia-ti pupa talpile

    RăspundețiȘtergere
  14. Robe si Ungureanu, nu mai e nici un rost sa vorbim cu voi civilizat pentru ca sunteti niste plozi fara minte, care inca sunteti la stadiul de suzeta, sunteti niste obsedati de Kristen si de alte kkturi asa ca sa va intre bine in cap Kristen nu e o sfanta e o proasta fara creier care nu vrea faima da vrea bani si nu are educatie.Deci cu alte cuvinte TACETI VOI DRACULUI DIN GURA pentru ca nu stiti sa vorbiti civilizat si nu puteti analiza aceste poze si comportamentul lui Kristen si in alte feluri, voi puteti doar sa fiti obsedati de ea sa o pupati in cur cu alte cuvinte, si daca ar fi sa o vedem pe Kristen in fata noastra crek voi ati fii aia care ia-ti pupa talpile nu noi!Cu respect din partea tututor celor care am scris contra voastra un minunat _|_ ,na asa va place, va simtiti bine, e semnul lui Kristen!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.