11 mai 2010

Stiri Breaking Dawn

Se pare ca si industria filmului simte criza financiara.Summit Entertaiment,cel care produce filmul "Breaking Dawn",intampina niste probleme financiare legate de plata actorilor Kellan Lutz si Ashley Greene,conform Hollywood Reporter.Se pare ca cei doi actori cer mai mult bani pentru urmatorul film din Saga Twilight,suma pe care o primesc ei fiind "jignitoare" in comparatie cu cat a castigat Summit de-a lungul promovarii celor 3 filme si nu numai.Insa cei de la Summit nu par deschisi la noua propunere,ci s-ar putea sa renunte la unul dinte ei ,daca nu se ajunge la un acord.Avand in vedere schimbarea lui Rachelle Lefevre cu Bryce Dallas in rolul Victoriei,nu se stie cum vor intampina fanii aceasta noua schimbare.

Si o veste buna : filmul "Breaking Dawn" pare se ca va impartit in 2 parti.
Ce parere aveti?

Sursa via Alejandra si Bianca.

10 comentarii:

  1. cat de mare fan sunt eu daca mai schimba vreun actor din film nu ma mai uit.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai....au si ei dreptate, nu? s-a pus o intrebare rautacioasa zilele astea pe net: cu il vedeti pe Ryan Philippe in rolul Emmet? naspa rau...zic eu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu ma mai uit daca ii inlocuieste pe Ashley sau pe Kellan. :(

    RăspundețiȘtergere
  4. stephenie si-a dat acordul ca filmul sa aibe doua parti, la fel si regizorul, dar "negocierile" cu cei doi actori in roluri secundare incetinesc procesul. deci inca nu e oficial din moment ce nimeni nu a declarat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. cum o fi sa primesti 4 milioane de dolari doar pentru ca zici cateva replici amarate. Nu e cine stie ce film psihologic ca sa fie nevoie de vreun mare talent actoricesc.
    Cat de tare poate fi viata acolo in America :))

    RăspundețiȘtergere
  6. sincer, li s-au urcat faima la cap. imi placeau mult inainte, dar incep sa nu-mi mai placa. in BD ei nu au niste roluri mari, deci 4 milioane mi se par chiar prea multi. ar trebui sa faca asta macar pentru fani, dar ce sa-i faci, banii sunt pe primul loc.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stiu de ce au atatea pretentii avand in vedere ca is actori de mana a doua, si sper sa nu jignesc actorii de mana a doua comparandu-i cu astia doi :))

    RăspundețiȘtergere
  8. dupa ce ca au 3 replici si nici pe alea nu stiu sa le spuna cum trebuie, mai au si pretentii de 4 milioane de dolari per film. (nu stiu cum sa va spun dar eu nu pot numara pana aolo si ei vor sa isi bage banii aia in buzunar facand mai nimic)... hai sa fim seriosi, au cam uitat de unde au plecat. acum 3 ani nu dadea lumea nici 2 bani pe ei si acum se cred mari vedete.

    cat despre Ryan Philippe..yummy.. i won't mind.

    oricat mi-ar displacea ideea de a se mai schimba actori in seria asta de filme (pentru continuitatea si asa aproape inexistenta dintre ele), le-ar prinde bine o lectie si astora 2.. cum si-a meritat-o si Rachelle care bag mana in foc ca tot din cauze financiare a fost lasata cu buza umflata ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. btw.. no offence daca nu ganditi ca mine, nu vreau sa supar pe nimeni, doar spun ceea ce gandesc.

    daca le iese faza si capata banii aia (care zic eu ca nu si-i merita totusi) bravo lor... iar daca vor fi lasati la o parte pt ca nu accepta ce li se ofera, foarte bine.. si asa dupa filemele astea nu va mai auzi nimeni de ei (o sa dea cu capul de pragul de sus, o sa il vada si pe cel de jos si poate le vine si mintea la cap si data viitoare nu o s amai aiba atatea fumuri in cap si atatea pretentii supra-apreciate)

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt complet de acord cu tine ;) pana acuma erau figuranti prin filme, acuma se cred dive

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.