18 iunie 2010

Interviu Melissa

O parte din noul interviul al lui Melissa Rosenberg.
Cum merge adaptarea la "Breaking Dawn"?
Merge foarte bine - este o mare provocare.Este plina cu mitologii si personaje si alegand ce povesti sa apara,este putin greu,dar cred ca lucrurile merg destul de bine.
.Stephenie Meyer a avut cate un cuvant de spus la fiecare film.Avand in vedere ca "Breaking Dawn" este capitolul final,care sunt prioritatile pentru fani?
Stephenie a cerut intotdeauna un lucru,sa adaptam dupa carti.Toate limitele ei sunt legate de adaptarea dupa carti.Astea fiind spuse,nu este foarte cicalitoare cu lucrurile.Imi sustine inventiile.
Apropo de asta,fanii sunt innebuniti dupa pierderea virginitatii Belei,scena nasterii si transformarea Bellei in vampir.Ai vreo idee cum te vei descurca cu asta?
Pe pagina mea de Facbook toti imi spun ca "Trebuie sa contina scena naasterii!! sa fie plin de sange,intestine si sex!!!"Pentru mine e mai interesant sa nu vad astea.Stii,poti face o nastere fara neaparat sa o vezi....asta nu inseamna ca e o experienta mai putin evocatoare.
Kristen are cel mai mult de lucru.Este pregatita de provocare?
Kristen este cu adevarat fantastica.Si unul dintre motivele pentru care il avem pe Bill Condon.Si la fel si pe Chris Weitz;toti au vrut sa lucreze cu ea.

Si mesajul postat de scenarista pe pagina ei de Facebook :
"Buna tuturor!Nu sunt sigura de unde unii dintre voi au ramas cu impresia ca voi lasa deoparte scena nasterii in "Breaking Dawn",dar nu e asa.Desigur ca scena nasterii va fi in film!Si scenele de sex!Si penele!Si sangele!Probabil ca ati interpretat gresit cand am spus ca nu simt nevoia sa vad galeti de sange ca sa creez teroarea scenei nasterii.Dar va puteti relaxa!!"

Aici restul interviului.
Via Bianca.

4 comentarii:

  1. indiferent ce spune Melissa, sunt sigura ca o sa macelareasca scenariul.....sau, mi-a lasat mie New Moon un gust prea amar? Cartea e superba, dupa ce am citit-o de vreo 20 de ori -n-as fi citit-o daca era proasta!-pot sa o spun cu siguranta, dar, scenariul a fost un dezastru.La fel si Zori de zi......e foarte buna, si, in virtutea obiceiului, ma astept la mari nenorociri din partea scenariului. Dar, mai am o speranta: inca nu am vazut Eclipse!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa speram ca totul va fi bine si ca filmul se va ridica la nivelul cartii...

    RăspundețiȘtergere
  3. vor lipsi o gramada de scene :-j

    RăspundețiȘtergere
  4. scenariile au lasat destul de mult de dorit iar Zori de Zi are nevoi de un scenariu foarte elaborat deoarece sunt multe scene care sunt vitale la fel ca scenele de pe insula Esme scena nasterii si scena trensformarii belei in vampir(care cred ca o sa ma dezamageasca deoarece nu o sa poata sa reproduca ce este descris in carte) iar partea cu Volturii o sa o scurteze prea mult si cei care nu au citit cartile nu oo sa inteleaga mai nimic decat actiuna superficiala...asa ca eu zic sa nu ne asteptam prea mult oh si cartea din perspectiva lui JaKe cred ca o sa fie oarecum penibila dar poate a iesit ceva bun di eclipsa si va iesi si din Zori de Zi

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.