30 iunie 2010

Reminder!

Maine este ziua cea mare,Conventia Amurg din Bucuresti.
Rares ne reaminteste de aceasta :
"A mai ramas o zi pana la Conventia fanilor Amurg
Cea mai mare intalnire a fanilor din Romania se apropie de start, pentru ca joi, 1 iulie, cu incepere de la ora 17.00, pe Bd. Unirii, langa statia autobuzului 104, sute de sustinatori ai fenomenului isi dau intalnire la Conventia fanilor Amurg.
Inarmati cu pancarte si stegulete, banderole si insigne, fanii vor marsalui pana la Centrul Cultural “MIHAI EMINESCU", timp in care vor inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru aducerea actorilor din Amurg in Romania.
Odata ajunsi la amfiteatrul "MIHAI EMINESCU" din Parcul National (langa stadionul Lia Manoliu) participantii la eveniment nu numai ca vor putea viziona gratis cu incepere de la orele 19.00 filmele Amurg si Luna Noua, dar vor avea ocazia sa castige sute de premii originale Eclipsa, precum si invitatii la film.
Daca vreti sa participati la acest eveniment si vreti sa le demonstrati lui Robert, Kristen, Taylor si celorlalti ca miile de fani Amurg din Romania merita atentia lor, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.twilightsaga.ro/conventie si sa va inscrieti la conventie. Pentru mai multe detalii accesati twilightsaga.ro
Din 2 iulie, cel de-al treilea film al seriei, Saga Amurg: Eclipsa va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, The Light, Baneasa Drive-In, cinema Patria, cinema Odeon (Cluj), cinema Lotus (Oradea), cinema Cityplex (Constanta), precum si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Cluj, Pitesti, Bacau si Iasi)."
Iar pentru cei care nu pot ajunge,evenimentul va fi transmis pe pagina de facebook a site-ului.
Cati dintre voi merg :D?

P.S. : Sa faceti multe poze pe care sa ni le aratati si noua.

9 comentarii:

  1. Eu am vazut acum cateva ore Eclipse. A fost super! S-a vazut ca au pus suflet in acest film. Cred ca o parte din merit il are si David Slade. Filmul a fost presarat cu actiune si umor, un umor care a facut sala sa izbucneasca in hohote de ras :) Nu am simtit trecerea timpului. Fazele din film au fost bine legate intre ele astfel incat au tinut spectatorul antrenat in actiune. Au introdus o gramada de lucruri din carte asa ca am fost incantata.
    Va sfatuiesc sa vedeti filmul la cinematograf si nu sa-l luati de pe net. Macar atat sa facem pentru cei care ne-au indeplinit dorinta de a vedea cartea luand viata cu ajutorul acestui film!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ma duc maine la iasi sa vad eclipse , la conventie as vrea dar nu ma pot duce .

    RăspundețiȘtergere
  3. La noi in romania l-a vazut .Adica filmul deja este aparul de ieri in cinematografe , daca te uiti la cinema city de exemplu vezi ca este si azi .

    RăspundețiȘtergere
  4. dati-mi si mie link exact unde pot urmari conventia

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu pot sa merg la conventie,desi mi-as dori atat de mult..Dar asta este,merg sa vad filmul in Constanta la "Cityplex - Tomis Mall"
    Deja nu mai am rabdare

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut filmul la Sun Plaza - Cinema City - Bucuresti. Am primit un poster imens si o bratara (pentru fiecare bilet cate un cadou - am mers cu sotul meu :D )

    RăspundețiȘtergere
  7. cat de tare ... bine ca se da numai in bucuresti , ar fi minune sa se dea si la celelalte cinetografe

    RăspundețiȘtergere
  8. pai, fetelor, ieri, 30 iunie, a fost avanpremiera Eclipse (cel putin in Bucuresti)....IMAX ce credeti ca pazeste???

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.