26 iunie 2010

Stiri Rob

O noua stire circula pe internet : Robert Pattinson, ar fi rudă cu Vlad Ţepeş, domnitorul care a inspirat romanul "Dracula" al lui Bram Stoker, relatează AP, care citează experţi în genealogie de la ancestry.com.
Potrivit site-ului specializat în a face, mai mult sau mai puţin ştiinţific, conexiuni de acest fel, tânărul interpret al unui rol de vampir este o rudă îndepărtată a "adevăratului Dracula".Inexacte din punct de vedere istoric, informaţiile despre Vlad Ţepeş îl dau pe acesta, în relatarea britanicilor, drept conducător al Transilvaniei. Singura dată corectă este aceea a secolului în care a domnit Ţepeş - al XV-lea.Potrivit specialiştilor consultaţi în legătură cu acest subiect, legătura de rudenie dintre Pattinson şi Ţepeş ar fi "intermediată" de familia regală britanică, în condiţiile în care actorul este văr cu prinţii William şi Harry, iar domnitorul român ar fi pentru aceştia "unchi îndepărtat".
Sursa via Krisz.
Ce parere aveti?

Aici puteti comanda biografia neoficiala a lui Robert la pretul de 33,68 lei.Multumim Iulia pentru link.

7 comentarii:

  1. si eu sunt verisoara cu printesa diana si cu ghandi =))

    RăspundețiȘtergere
  2. cu ocazia asta aude si el de romania si poate vine sa promoveze eclipse aici:))

    RăspundețiȘtergere
  3. ha! ha! ha! oamenii au inceput sa innebuneasca! saracul de el! cred ca toata atentia si toate prostiile astea care circula pe net ii scot fire albe.

    RăspundețiȘtergere
  4. mda....stupid ..:)))cum poate crede cnv asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  5. nu aude despre romania....nu citeste toate prostiile de pe net.....nu cred ca a auzit de vlad tepes...si, mai ales cred ca habar nu are pe ce continent se afla Transilvania(???) Robert a auzit cel mult despre Dracula...Ok: Vlad Dracul, tatal lui Tepes, luptase alaturi de cavalerii teutoni, in Ordinul Dragonului, al carui insemn il purta atarnat de gat sub forma de colier....Valahii ii ziceau Dracul. Dar singurele progenituri care au ramas in urma celor doi fii ai sai, Vlad Tepes si Radu cel Frumos, au fost copii Mariei Voichita (fiica lui Radu) cu Stefan cel Mare....Cum a ajuns Bogdan Vlad stramosul lui Pattinson?

    RăspundețiȘtergere
  6. La premiera ‘Eclipse’, Robert a fost intrebat despre asta–>http://www.youtube.com/watch?v=1njuZFpQ8KI 0:40

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai ca prostie mai mare ca asta nu am auzit sincer . Nu are cum .

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.