2 iulie 2010

Poze "Eclipse"

Cateva poze noi din filmul "Eclipse".Mai multe gasiti la surse.

Sursa,Sursa
Apropo,ati vazut filmul?Ce parere aveti?Va place?

17 comentarii:

  1. Iei am fost sa vad filmul Eclipsa si va spun numai atat BESTIAL!De vazut neaparat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,ieri am fost sa vad filmul.Ce pot sa zic..a fost frumos,cu reprize de umor,romantism si multa actiune.E un film foarte reusit.Cel mai bun film "Twilight" de pana acum.Parerea mea.:P

    RăspundețiȘtergere
  3. dap si mie mi-a placut. :)

    azi l-am vazut si sustin parerea corneliei si a celorlalti.. destul de mult umor (o anumita discutie dintre bella si tatal ei m-a amuzat teribil), actiune foarte bine realizata (scenele de lupta sunt grozave), dragoste cat cuprinde (atat Bells-Ed cat si intregul triunghi amoros)..

    pe scurt, cel mai bun dintre cele 3 filme. bravo slade.. ti-ai pastrat capshorul intact ;)) (aka nu il vor decapita fanii, desi sansele pareau initial favorabile)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut,tuturor!eu va urmarescde vreo doua luni,dar n-am comentat niciodata.Am vazut si eu filmul,bineinteles,pe net(si fara titrare)-dar m-am descurcat.Ca de obicei,sa pierdut mult din farmecul cartii.Au facut harakiri scena din cort,si mai ales povestea indienilor.Ce mai,ma astept numai la lucruri rele pentru urmatoarele doua filme.

    RăspundețiȘtergere
  5. zarina daca nici asta nu ti a placut te rog regizeaza tu urmatoarele 2 filme poate ies mai bn

    RăspundețiȘtergere
  6. ai dreptate alexor=))
    ah si sami zpun si eu parerea ... vineri lam vazut in premiera la cinema, si pot sa spun ca am ramas masca ...david slade sa descurcat...oau... cel mai tare de pana acum... bravo slade!

    RăspundețiȘtergere
  7. Filmul este superb...parerea mea..cui nui convine...dupa cum au spus si cei de mai sus poate ca daca il regizeaza fanii va fi mai bun...Slade s-a descurcat grozav si este cel mai bun din serie...astept cu nerabdare prima parte din Breaking Dawn...sa speram ca ne va surprionde la fel de placut ca si Eclipsa...si..as avea o mica intrebare..eu am vazut filmul pe net...dar din cate imi dau seama au scos scena cu Angela si Bella cu scrisorile?:-?...
    Kisse Aleee:*:*:X:X

    RăspundețiȘtergere
  8. buna! Aleee imi poti sa si mie site`ul unde ai vazut filmul online?te rog mult!k nu am avut posibilitatea sa merg la cinema si mor de nerabdare sa il vad!te rog frumos!ms:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu l-am vazut pe www.FilmeOnlineSubtitrate.ro L-am mai gasit si pe alte site-uri,dar aici se auzea cel mai bine(Intrucat nu are subtitrare).Si n-am dorit sa ofensez pe nimeni prin comentariul meu,doar ca simt ca s-a pierdut din farmecul cartii.Ca film,este bun,nimic de comentat.

    RăspundețiȘtergere
  10. andreyutza si eu am vazut filmul tot pe filmeonline.ro dar fara subtitrare...insa pot sa iti dau un torrent de unde sa il descarci..se vede mult mai bine si se si aude foarte bine...ma poti gasi pe mess la adresa: alelowenberger@yahoo.com ...
    Kisses Aleee :*:*:*:X:X

    RăspundețiȘtergere
  11. l`am gasit si eu cu subtitrare:D...se vede acceptabil,adik pt inceput e bine;)abia astept sa apara pe net dvd-rip-ul:D.
    Aleee,e subtitrat?:D

    RăspundețiȘtergere
  12. www.FilmeOnlineSubtitrate.ro
    filmul e subtitrat acum!
    se vede destul de normal :-?
    mai este pana la dvdrip!:-w

    RăspundețiȘtergere
  13. Am vazut vineri filmul la cinema si mi-a placut ffff mult de la inceput si pana la finish. Este superb si cuprinde din carte atat cat se poate in 2 ore. Toti joaca bine, iar prim-planurile sunt superbe. Abia astept sa-l revad.

    RăspundețiȘtergere
  14. Scena cu Bella si Edward la casa Cullen cand raman singuri este superba :X:X cu melodia aia pe fundal si asa... nu stiu, a iesit superb!
    David Slade si-a lasat amprenta, in filmul asta chiar sunt evidentiate laturile intunecate ale vampirilor :))
    E reusit si pot sa spun ca fiecare arata mai bine ca niciodata! Dar era mai bine daca se facea putin mai mult suspans...

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.