24 august 2010

Ciudatenii Twilight

Succesul cartilor din "Saga Twilight" s-a extins mai mult decat pe marele ecran,gasindu-se pe piata felurite obiecte promotionale cu actorii si personajele din carti,de la obisnuitele papusi si insigne pana la plasturi,chei,unghii false si multe alte.

Continuam lista :
Ciocolata "New Moon"
Perina Robert Pattinson
Pisica Edward Cullen
Si o gramada gasiti la surse :
Sursa,Sursa,Sursa,Sursa,Sursa,Sursa,Sursa.
Nu va este dor de acea (scurta) perioada in care "Twilight" nu era decat o frumoasa si captivanta poveste de dragoste?

4 comentarii:

  1. sincer..mie imi este fff dor de acea perioada...totul era mai frumos, si povestea de dragoste nu era exploatata cu toate lucrurile astea care nu fac decat sa creasca publicitatea..parerea mea..

    RăspundețiȘtergere
  2. a luat-o lumea razna!....sau, mi se pare numai mie?

    RăspundețiȘtergere
  3. ei bine ce se intampla este foarte trist...farmecul acelei frumoase si periculoase povesti de iubire incepe sa dispara...se pierde si este inlocuit de hartie igenica,pisici si unghii false...ce dumnezeu,asta e prostie;dar pana si aici(in situatia cu seria Twilight)se vede ca oamenii nu stiu cum sa mai faca bani si exploateaza peste masura un lucru frumos si de calitate!sper ca fanii adevarati sa vada dincolo de aceasta publicitate de prost gust si sa nu uite de unde a plecat tot acest succes,toate aceste milioane de dolari,toata mediatizarea,anume de la povestea de dragoste a adolescentei Bella Swan si a vampirului seducator Edward Cullen.Asta este esenta...ce vremuri frumoase;eu insa sper ca lumea sa se mai linisteasca..pt ca ati vazut ca nu doar cartea este super mediatizata ci si actorii care de multe ori sunt confundati cu persoanjele lor,care nu mai au o viata a lor si care sunt urmariti peste tot ca niste criminali...paparazzi si mass media ar trebui sa respecte acesti oameni,munca lor si nu in ultimul rand CARTILE si FILMELE care s-au facut dupa ele,caci toate au o limita...cum spunea si ioana-parerea mea:):)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu k nu as vrea unele obiecte...dar..suzeta cu coltii de vamp pt bebelusii?si prezervati?=)) asta e ridicol!!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.