3 august 2010

Interviu Taylor

Interviul lui Taylor Lautner oferit celor de la The Daily Mirror.
Te-ai mai obisnuit cu celebritatea ?
Cred ca niciodata nu ajungi sa te obisnuiesti cu asta pentru ca nu e normal sa fii pe scena si mii de oameni sa tipe la tine. Cum eviti atentia ?
Trebuie sa fii destept cand iei decizii unde esti sau cand sa fii intr-un loc.Sa te plimbi prin LA pe Rodeo Drive nu e metoda buna.Gasesc locatii unde stiu ca ma pot simti bine si pot fi in siguranta.
Iti este mai greu acum sa cunosti persoane noi?
Sa le cunosc,nu,dar sa am incredere in ele da;trebuie sa fii mai atent si mai grijuliu.Trebuie sa iei lucrurile incet si sa ajungi sa ii cunosti bine.Intre toti actorii din filmele "Twilight" s-au legat prietenii puternice si durabile.
In filme este mult romantism.Te consideri romantic?

Pot fi.Pentru mine asta consta in lucruri simple,nu ceva extravagant,sa putem vorbi unul cu celalalt,sa impartasimt povesti sau orice altceva,decat sa fim ocupati.Daca o sa mergi la un meci de baseball sau faci ceva, nu te poti dedica in totalitate celuilalt.
Semeni cu Edward sau cu Jacob?

Jacob.Ma indentific cu persistenta lui.El lupta pentru Bella,iar eu am fost invatat,ca in viata nu primesti nimic fara sa muncesti.Jacob este foarte hotarat si trebuie sa iubesti o fata catusi de putin ca sa te lupti atat de mult pentru ea.

Ai lupta ca si Jacob pentru o fata?
Daca as iubi-o ca el pe Bella,atunci sigur ca da.
Ce iti place sa privesti la televizor?
"American Idol".Sunt un mare fan.L-am sustinut pe Lee (DeWyze,castigatorul) de la inceput.Stiam ca el va castiga.

Restul la sursa.

2 comentarii:

Spune-ti si tu parerea.