4 octombrie 2010

Filmari Breaking Dawn in Brazilia

Exista zvonuri conform carora filmarile Breaking Dawn vor incepe chiar cu scena cea mai asteptata din film: luna de miere a lui Edward si Bella de pe insula Esme.
Conform site-ului
TwilightBlog , echipa de filmare a destainuit faptul ca scenele respective se vor filma undeva in America de Sud, posibil Brazilia.

Intr-un recent interviu pentru MTV, Ashley Greene (Alice) a vorbit despre faptul ca Brazilia este locatia unde vor incepe filmarile: "O sa se filmeze cateva zile acolo, dar eu nu particip. Este luna de miere a Bellei si a lui Edward". Despre scenariul Breaking Dawn, Ashley a spus: "Nu am vazut inca scenariul. Banuiesc ca o sa vina sigilat intr-o cutie secreta, cu tot cu dispozitiv de urmarire".

O alta noutate ar fi ca regizorul Bill Condon a postat un mesaj in care saluta fanii Twilight si ii anunta ca lucreaza din greu la pregatirea filmarilor. Desi nu mentioneaza nimic despre scenele de inceput sau despre locatia lor (probabil din motive de siguranta), articolul scris de el contine in mare parte amanunte despre membri faimosi care fac parte din echipa de productie a filmului:
Michael Wilkinson - designerul costumelor, a mai lucrat si pentru filmele 300, WATCHMEN si TRON: LEGACY
Jean Black - makeup designer, a mai lucrat pentru THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON
John Bruno - responsabil de efecte speciale, castigator de Oscar, a lucrat si la AVATAR.
Puteti citi mesajul lui Bill Condon in intregime
aici.

Pana in noiembrie 2011, cand va fi lansat filmul, nu ne ramane decat sa ne imaginam scenele din Brazilia:) Asteptarile sunt mari...

3 comentarii:

  1. astept...si astept...si imi vine sa ma urc pe pereti pt ca mai am de asteptat 409 zile!!!O_O good Lord...o sa o iau razna:))

    RăspundețiȘtergere
  2. pai da! vor filma o saptamna pentru cateva scene....din care fireste, vor taia jumatate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate mai mult de jumatate. Totusi stie cineva de ce se lanseaza atat de tarziu? New Moon si Eclipse de exemplu s-au lansat la doar cateva luni diferenta! Oricum, John Bruno face sa sune 'apetinsant' efectele speciale!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.