7 octombrie 2010

Noutati Breaking Dawn

In fiecare zi mai aflam cate un mic amanunt despre filmarile care trebuie sa inceapa. Astazi de exemplu, insasi Stephenie Meyer a postat pe Facebook un mesaj pentru fani:

Buna tuturor!
Felicitari pentru pagina Twilight de pe Facebook! 15 milioane de fani! Mereu reusiti sa ma surprindeti! In rest...sunt foarte incantata de noua noastra Renesmee, Mackenzie Foy. Este o tanara actrita uimitoare si sunt entuziasmata ca vom lucra cu ea. Sper ca toata lumea a avut o vara placuta!- Steph

O alta veste ar fi ca Nikki (Rosalie) se pregateste si ea de filmari, asa cum a declarat intr-un interviu acordat pentru Hollywood Life. Iata fragmentul:

"Voi pleca spre New Orleans peste o saptamana” a spus ea..
Deci, la ce ne putem astepta din partea lui Rosalie? Nikki spune ca isi doreste ca fanii sa vada partea buna din personajul ei de vampir, si spera sa reuseasca sa il umanizeze."Sper din tot sufletul sa imi iasa bine."
Ca sa poata sa intre din nou in personaj, Nikki a recitit cartea Breaking Dawn, iar orele de actorie de saptamana viitoare or sa o pregateasca pentru plecarea in New Orleans.

Un comentariu:

  1. da...si pe yahoo, o inregistrare cu ,,dorul" interpretilor pentru scenariul pe care, inca nu il cunosc....filmarile incep in noiembrie, la Baton Rouge

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.