6 noiembrie 2010

Breaking Dawn - rezumat oficial

The Collider a publicat rezumatul oficial pentru Breaking Dawn, oferit presei in scopuri de promovare.
Toata actiunea din cele doua filme in doar cateva propozitii suna cam asa:

In mult asteptata continuare a blockbuster-ului Twilight Saga, proaspatul mariaj al Bellei Swan (Kristen Stewart) si al vampirului Edward Cullen (Robert Pattinson) este umbrit de o serie de tradari si ghinioane care ameninta sa le distruga fericirea.

Dupa nunta lor, Bella si Edward calatoresc spre Rio de Janeiro pentru luna de miere, unde se lasa in sfarsit prada pasiunii. Bella descopera curand ca este insarcinata, si in timpul unei nasteri aproape fatale, Edward ii implineste intr-un final dorinta de a deveni nemuritoare.

Dar venirea pe lume a remarcabilei lor fetite, Renesmee, pune in miscare un lant de evenimente care ii monteaza pe membrii familiei Cullen si pe aliatii lor impotriva Volturilor, infricosatorul consiliu al liderilor vampirilor, pregatind astfel terenul unei lupte crancene.

Povestea plina de suspans si profund romantism din Breaking Dawn continua linia epica a fanteziei supranaturale si a iubirii pasionale care au facut din seria Twilight un fenomen la nivel mondial.

In proces de productie. Lansarea din Statele Unite prin Summit Entertainment: 18 noiembrie 2011 si 16 noiembrie 2012.

3 comentarii:

  1. inteleg ca finalul primei parti se opreste la transformarea bellei in vampir??sau, parca vad faza finala cu irina pitita intre copaci, spionand familia Cullen......suspans!

    RăspundețiȘtergere
  2. super..deja mor de nerabdare si nici nu au inceput filmarile:))cat de moolt mai e...conform numaratarei inverse mai avem 375..vai dar ce putin:)):))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.