21 noiembrie 2010

Filmul Scufita Rosie seamana cu Twilight

Catherine Hardwicke, regizoarea Twilight, va lansa in martie 2011 un nou film: Red Riding Hood (Scufita Rosie). Povestea este plasata intr-un sat medieval, ai carui locuitori sunt terifiati in fiecare luna de atacurile unui varcolac. O fata (Valerie) se indragosteste de un taietor de leme(Peter), iar familia ei nu este deloc de acord cu aceasta relatie.
Amanda Seyfried va juca rolul lui Valerie. Este de precizat ca printre actorii din distributie se numara Billy Burke (Charlie in seria Twilight) si Shiloh Fernandez. Shiloh a fost luat in considerare pentru rolul lui Edward in Twilight, dar se pare ca la casting nu a avut acea "chimie" cu Kristen, pe care a avut-o Rob.

Zilele trecute a fost lansat trailerul oficial pentru Red Riding Hood si circula deja zvonuri cum ca noul film al lui Catherine va fi mult prea asemanator cu Twilight. Subiectul e destul de apropiat, avand in vedere ca e vorba de o poveste de iubire intre o muritoare si o fiinta supranaturala (un varcolac), exista scene in padure si,inevitabil, stilul specific de regizare a lui Catherine.

Urmariti trailerul, apoi stirea de pe Clevver Tv, si dati-va cu parerea:



Sursa TwilightLexicon si IMDB

4 comentarii:

  1. Suna exagerat de interesant pentru pasionatii de superantural.

    RăspundețiȘtergere
  2. lol bai cik la ala "i'm not good for you" si ea "i don't care" :)))))t.w.i.l.i.g.h.t!
    vreau sa ma uit la filmul asta:X dar mai e mult pana in martie :(

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmmm ma intreb are ceva filmul asta sa nu fie intr-o oarecare masura asemanator cu Twilight????Chiar si efectele speciale parca sunt scoase de acolo....to bad pare a fi interesant

    RăspundețiȘtergere
  4. pff.. ce sa semene cu twilight, acum toate filmele din lume trebuie sa semene cu el. astia din presa nu stiu ce sa mai scoata.

    da, e aceeasi regizoare si e normal sa fie un stil apropiat (cadre, coloana sonora, poate si ceva replici), dar hai sa nu exageram acuma :))

    plus ca micutza blondina chiar stie sa joace in filme spre deosebire de kristen (eu personal am observat-o de ceva vreme), iar baiatul ala brunetel nu doar ca e superb, dar are si ceva atituine si sper ca si mai mult talent ca robertutul nostru.

    asa ca nici nu se pune problema ca filmul sa nu iasa mai bine ca fostul film semnat C.H. (actori mai buni, buget cred ca mai mare, regizor cu mai multa experienta decat acum 2 ani)

    dar daca ii prinde bine publicitatea de pe urma twilight-ului, cine sunt eu sa ii contrazic? :)) eu oricum cred ca o sa ma uit la filmul asta

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.