10 noiembrie 2010

Melodie pentru Breaking Dawn

Zilele trecute am primit un mail de la un fan Twilight talentat rugandu-ma sa va prezint piesa ei compusa pentru filmul "Breaking Dawn".Piesa se numeste "Breaking Dawn(In Our Reach)" si cantata de Crystal Newman.
"Piesa mea e cantata din perspectiva Bellei in Breaking Dawn, cand familia Cullen si toti martorii se aduna asteptandu-i pe Volturii si Bella realizeaza ce poate face scutul ei."spune Crystal, care spera ca cei care se ocupa de muzica din acest film ii vor accepta piesa.

Ce parere aveti, va place?

3 comentarii:

  1. Melodia e frumoasa,la fel si versurile,insa vocea nu se potriveste deloc.nu'sh parca nu e facuta pt ea,adik i s-ar potrivii altei persoane cu o voce mai puternica,care sa te faca sa ti-i se ridice parul de pe maini:)at cand e cantata. Eu as opta pt Evanescence ori Paramore sau chiar si o singura solista dar neaparat voce PUTERNICA! asta e clar:D vocea ei parca e de pisicutza care cere de papa sau e calcata pe coaditza si nu e mangaiata la timp:">...srry dar asta e parerea mea si chiar accept criticile daca vor urma:)

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant, dar....sa o cante altcineva!

    RăspundețiȘtergere
  3. e asa miorlaita tipa...melodia este minunata..versurile geniale...dar NEAPARAT o voce puternica...evanescence ar fi perfecta...ce piesa de nota 10 ar iesi:Xcum zicea de altfel si dido

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.