4 noiembrie 2010

Reviste noiembrie - Bravo, Cool Girl si Cool Poster


UPDATE:
In revista BRAVO gasim un articol numit “Zori de Zi” – Interzis minorilor? Scenele din film vor fi prea violente.

Zvonurile de genul asta nu pot fi confirmate, avand in vedere ca evaluarea filmului pentru adaugarea eventualelor restrictii de varsta se realizeaza abia dupa ce filmul este trecut de faza de post-productie. Iar Breaking Dawn este abia in faza de productie.




In numarul din noiembrie al revistei Cool Girl, o gasim pe coperta pe Kristen (redactorii folosind din pacate o poza nu foarte recenta de-a ei). In interior descoperim un articol de 5 pagini despre cum se descurca Kristen cu atentia pe care o primeste din partea presei si a fanilor. Este deranjant ca in articol sunt strecurate si cateva zvonuri aparute pe internet sau in revistele straine, care sunt prezentate aici ca niste certitudini, fara sa fie confirmate sau verificate. Dar macar are multe poze... Revista ne ofera si un mini-poster de o pagina cu Taylor.

O surpriza placuta in numarul de luna aceasta din Cool Poster: un mega-poster cu Rob, intr-o ipostaza destul de provocatoare. Il puteti vedea pe coperta.
Jackson apare de asemenea intr-unul din posterele mai mici.

4 comentarii:

  1. am ambele reviste si pot spune ca marita cumparate :X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. deci ce aiurea e siteu. jur. pe langa k park postati numa chestii neimportante, si tarziu:)) mi se incarca fff greu. am net bun. deci nu kred k sunt eu de vina. dau un film jos cam intrun min, si nu mai patesc chestia ast pe nici un alt site. era f fain siteu inainte. pacat de el

    RăspundețiȘtergere
  3. iarasi! orice anonim care trece pe aici, si caruia nu ii place blogul, poate foarte bine sa nu o mai faca.Nu e obligat cu prezenta....cred eu!Personal, imi pare rau ca nu toata lumea poate fi multumita,dar.....

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.