12 decembrie 2010

Ben Barnes despre rolul lui Edward Cullen

Actorul Ben Barnes, cunoscut pentru rolurile din Cronicile din Narnia si Portretul lui Dorian Gray, a vorbit intr-un interviu pentru Examiner despre faptul ca a fost luat in considerare pentru rolul lui Edward Cullen si chiar a ajuns printre ultimii 4 finalisti la casting.

Cum a fost castingul pentru Twilight?
Au fost destul de multe probe. Eu am fost primul caruia i s-a propus rolul la inceput. A fost ok. Am citit repede prima carte Twilight si mi-a placut mult. Kristen Stewart mi se pare grozava si o consider o actrita foarte buna. Si imi place mult Catherine Hardwicke. Dar au existat doua probleme: In primul rand, nu au vrut sa amestece Narnia cu Twilight. Cred ca e periculos sa amesteci personaje din productii simultane. Asa ca regizoarea nu a vrut ca Printul Caspian sa fie Edward Cullen. N-ar fi avut sens. Si in al doilea rand, as fi ajuns sa filmez la varsta de 30 de ani un rol de 17 ani si nimeni nu vrea sa vada asa ceva. Ar fi fost cam trist.

Si bineinteles ca nu ai vrea sa ai parte de toata nebunia cu fanii si paparazzi, cu care are de-a face Robert Pattinson acum.
Foarte adevarat!

Sursa

3 comentarii:

  1. nu s-ar fi potrivit cu rolul Edward...deloc....si apoi, l-am mai fi avut pe acel genial Dorian? nu cred...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un actor muuuult mai bun decat acest Robert Pattinson sau cum il cheama..nu serios sa va uitati la Dorian Gray o sa va schimbati pareare;)..

    RăspundețiȘtergere
  3. nu spun ca eu las fii vzt in rolul lui Edward dap ca actor e peste r.p.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.