11 decembrie 2010

Spoilere din Breaking Dawn partea a2a

Pe blogul LaineyGossip a fost publicat din nou un articol cu spoilere din scenariul Breaking Dawn.
Se pare ca partea a2a a ecranizarii va aduce schimbari destul de mari in actiunea din carte, pentru accentuarea suspansului.
Cateva dintre spoilerele din articol:
- Exista scene impresionante de familie, cand Bella isi vede fiica pentru prima data.
- Scenele de dupa transformarea Bellei, din "a doua luna de miere", sunt total diferite de cele de pe Insula Esme, in sensul ca iubirea dintre Bella si Edward ni se prezinta mult mai intensa si mai lipsita de inhibitii. Montajul are un ritm ametitor si implica daramarea unui perete din dormitor.
- Nu numai ca va exista o scena de lupta la final, dar ea o sa fie spectaculoasa, violenta si cu victime in randul familiei Cullen. Finalul din carte a fost considerat prea plictisitor pentru ecranizare, asa ca a fost necesara o schimbare majora. Ramane sa aflam care sunt personajele care mor la final. Aveti vreo banuiala?
Sursa

11 comentarii:

  1. De ce dracu' nu le-a placut finalul??? ca sa nu ne lase pe noi linistiti, nu? pe care dintre ei omoara?

    RăspundețiȘtergere
  2. WTF???? nu e corect .... cine se cred ei sa omoare pe cineva din familia cullen??

    RăspundețiȘtergere
  3. OMG astia chiar si-au pierdut mintile....nu spun ca nar fi interesat o lupta la sfirsit pentru suspans dar sa ucida pe cineva din familia Cullen e ceva cu totul diferit.Oare a fost Meyer de acord cu asa ceva ?daca da nu o inteleg caci asta e si farmecul cartii ca totul se termina cu bine si ei ce fac??????

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceeee???S-au tampit de tot??Sa moara Esme, Carlilse sau Rosalie sau Emmet sau Alice si Jasper??Baaa asta nu-i final fericit!!:(((((Voi va bateti joc de noi?? Rusine sa va fie!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ar fi culmea s a,,omoare" vreun personaj principal....trebuiesc boicotati!

    RăspundețiȘtergere
  6. Au luat-o razna...Pe bune...Adik nu e niciun final fericit,nu poate exista asa ceva dak vreunul dintre ei pateste ceva...Cred ca nu au inteles faza ca nu santem neaparat inebuniti dupa Edward&Bella ci dupa tot pachetul...toti,trebuie sa scape..
    Probabil daca vor face asta,imi va parea rau ca s-a ecranizat cartea...Oricum am schimbat ei cate ceva in fiecare film,acum in ultima vor sa ne de-a lovitura de gratie...Ei,nu mersi...Vreau sa fie plictisitor dar cu Happy-End....

    RăspundețiȘtergere
  7. E prea de tot, au mers prea departe,ei nu isi dau seama ca daca nu respecta cartea vor avea probleme nu doar din partea fanilor ci si din partea presei sau mai stiu eu ce oameni din lumea interlopa.Nu m-am astepat la o asemenea loviture,sincer!

    RăspundețiȘtergere
  8. inainte sa moara cineva din fam cullen eu ies din cinema...pentru mine sfarsitul e cel din carte

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu cred ca o sa moara cineva din familie pentru ca mai sunt 2 ani pana la premiera si cand or sa vada reactiile fanilor va zic eu ca or sa schimbe ,oricum mai avem de asteptat pana la nenorocire/fericire:)).

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt sigura ca vor doar sa faca mai multi bani pe seama suspansului dar tind sa cred ca e doar o miscare publicitara pu a intretine publicul in cei doi ani de asteptare.Oricum nu le gasesc nici o scuza pentru ceea ce au sa faca....

    RăspundețiȘtergere
  11. de ce ma mai mir?
    ar trebui sa nu ma mai surprinda nimic in ceea ce priveste nesimtirea producatorilor si modificarile aduse cartii.

    eu zic ca daca tot se apuca sa oamoare din personaje sa inceapa cu bella si edward, ca si asa filmul numai povestea lor de dragoste nu o arata..asa o sa ramana jacob cu renesme si o sa fie si regizoarea fericita ca jacob ramane personajul principal..

    ioooi, ce pumni i-as cara idioatei!!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.