14 decembrie 2010

Spoilere din scenariul Breaking Dawn - partea a3a

Dupa ce a starnit confuzia fanilor prin dezvaluirile din ultima ei postare despre scenariul Breaking Dawn, LaineyGossip revine cu lamuriri.

- Despre moartea unui membru al familiei Cullen: Putem sa rasuflam usurati. Sunt doar viziunile lui Alice, nu se intampla cu adevarat. "E o viziune. E o modalitate ingenioasa de a introduce actiune intr-o scena care altfel ar fi statica. Nu poti sa ai doua ore doar de conversatie intr-un film. L-ar distruge. Deci primul pe care il vedem omorat este Carlisle.Apoi totul se destrama si mai multi sunt ucisi. Bella si Edward il omoara pe Aro. Imi place asta. Vreau sa-l vad pe Edward nervos. Pattinson e mai interesant cand i se permite sa-si exprime emotiile. Pana acum, Edward a fost redus la grimase, rugaminti si priviri profunde. Lasati-l sa fie nervos! Apoi Bella si Edward mor si ei. Multa lume moare, inclusiv Jane si fratele ei. Multe victime in ambele tabere. Apoi Emmett renunta si spune ca ii pare rau. Si lupii mor dar nu-i pasa nimanui. Dar viziunea se termina si toti traiesc fericiti pana la adanci batraneti."

- Despre scenele Renesmee-Edward : Intr-o nota mai vesela, se pare ca scenariul contine multe scene cu taticul Edward, spre bucuria fanelor lui Rob.

- Despre scenarista Melissa Rosenberg: "Chiar daca Breaking Dawn e o carte proasta, scenariul nu suna rau deloc. Astept cu nerabdare sa vad filmul, mai ales partea a doua. Cele mai bune scene sunt in partea a doua. Chiar daca nu toata lumea o apreciaza, Rosenberg cunoaste bine actorii si a scris niste replici foarte bune pentru ei. Multe faze amuzante."

- Despre regizorii Bill Condon (Breaking Dawn) si David Slade(Eclipse): "Am auzit ca echipa de pe platou este mult mai multumita decat anul trecut. Toti sunt mai relaxati si se inteleg mai bine cu noul regizor. Condon se pricepe. Lumea vine de placere de dimineata la munca si asta face diferenta. Slade a fost nedreptatit inca de la inceput. A fost ceva de genul: "Da, da, ne place! Te iubim pe tine si perspectiva ta. Fa asa cum crezi!" dar apoi "Nu, nu face asta, nu ne place asta , nu poti sa schimbi aia, nu e buna directia, renunta la aia..." Asta l-a demoralizat. Si nu se intelegea bine cu toata lumea. Filmul are o distributie mare si Slade nu e genul de om care sa faca pe plac tuturor. Atmosfera era tensionata. Oricum, Condon se pare ca se descurca mai bine."

Sursa in engleza.
Daca preluati traducerea, va rugam sa ne mentionati ca sursa.

8 comentarii:

  1. aiii pai asa mai inteleg si eu)))si noi cu atitea batai de cap....dar pot spune ca ideea mi se pare super,astfel avem si actiune si suspans si un final fericit xoxoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Poftim? Stai un pic, cum adica "Breaking Down e o carte proasta"??? Am citit bine???!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi se pare mie sau melissa rosenberg mi.a insultat cartea preferata?O_O

    RăspundețiȘtergere
  4. si in continuare...melissa rosenberg!!!yeeee....bla, bla, bla, bla....

    RăspundețiȘtergere
  5. Eve.... mai intra si tu pe mail-ul tau..plss

    Am trimis cateva sugestii..:D

    RăspundețiȘtergere
  6. HE cica mellisa rosenberg vrea sa para mai geniala decit stephenye,a luat o "carte proasta"si a facut un scenariu "genial"Cred ca are ceva la cap....ce spuneti ii trimitem un doctor?sau o lasam sasi iasa cu totul din minti daca mai spune ca Breaking Dawn e o carte rea?????

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.